Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25
- chevron_right
Tā arī pa visu pasākumu kārtīgi neaplūkoju tavējo, nākošajā jpils pasākumā būs jāuzmet acs.
Tur vajag uzlikt m50 ieplūdi
Tur vajag uzlikt m50 ieplūdi
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Malacis, cepuri nost!
Likās jau ka ņemsi audi, cik atminos!
Kā ar šo M3, iskatās pēc tāda pusfabrikāta, nav īstās m3 jaudas, turklāt sedans (+1)!
Nesen uzzināju, ka šitiem US nav dzinējā abloška ar M POWER uzrakstu, bet tev ir viss o.k.!?
Šitais ss. labu laiku stāvēja, kā izdomāji paņemt!?
kāds patēriņš?
Likās jau ka ņemsi audi, cik atminos!
Kā ar šo M3, iskatās pēc tāda pusfabrikāta, nav īstās m3 jaudas, turklāt sedans (+1)!
Nesen uzzināju, ka šitiem US nav dzinējā abloška ar M POWER uzrakstu, bet tev ir viss o.k.!?
Šitais ss. labu laiku stāvēja, kā izdomāji paņemt!?
kāds patēriņš?
Pēdējais labojis erda - 28 Sep 2011, 19:38, kopā labots 1 reizi.
Labs! Krāsa vispār Negribi taisīt jaunu topiku?
Manuprāt tieši sedana virsbūve to auto padara īpašu, kaut arī US, tomēr tā ir M-ka un neviens b28 bez spēcīgas iejaukšanās tai pat tuvu neturēs, tie pārdesmit zs un nm pie līdzīgiem svariem ir ļoti jūtami.erda rakstīja: turklāt sedans !
kāds patēriņš?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
nē, uz audī nēsmu metis acis.
jaudas nav jā kā īstajam m3, bet lai nopirktu eiropieti, vajag vel kādu tūkstoti pa virsu sakrāt un es biju sapņojis par euro 3.2, tur vel daudz vairāk vajadzētu sakrāt
jā man viss ok, ir uzraxts uz motora. citi liek uz m50 dzinējiem abloškas ar uzrakstu, no kāda tad dzinēja viņi var viņas dabūt? gjau tak no US
sedani man labāk patīk, manās acīs arī +1
izdomāju vienkārši, aizbraucu vasarā uz UK ar domu sakrāt emkai, nu tad šitai izdevās sakrāt nu es pārs nedēļas skatijos ss.lv M3 bet nekas jauns nenāca klāt. braucu lūkot šo http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bkbdn.html
bet tā arī izrādījās US M3, ta pie reizes apskatījos šo emku, šitā manās acīs bija labāka, paņēmu šo.
iemet kādu info par m50 ieplūdes uzstādīšnu, cik liels labums no tā utt
aizrakstiju Ruu, lai vnk nomaina topika nosaukumu, gribu lai te krājas mani e36
jaudas nav jā kā īstajam m3, bet lai nopirktu eiropieti, vajag vel kādu tūkstoti pa virsu sakrāt un es biju sapņojis par euro 3.2, tur vel daudz vairāk vajadzētu sakrāt
jā man viss ok, ir uzraxts uz motora. citi liek uz m50 dzinējiem abloškas ar uzrakstu, no kāda tad dzinēja viņi var viņas dabūt? gjau tak no US
sedani man labāk patīk, manās acīs arī +1
izdomāju vienkārši, aizbraucu vasarā uz UK ar domu sakrāt emkai, nu tad šitai izdevās sakrāt nu es pārs nedēļas skatijos ss.lv M3 bet nekas jauns nenāca klāt. braucu lūkot šo http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bkbdn.html
bet tā arī izrādījās US M3, ta pie reizes apskatījos šo emku, šitā manās acīs bija labāka, paņēmu šo.
iemet kādu info par m50 ieplūdes uzstādīšnu, cik liels labums no tā utt
aizrakstiju Ruu, lai vnk nomaina topika nosaukumu, gribu lai te krājas mani e36
dzīvē izskatās daudz labāk nekā bildēs.
9ajā bildē redzams VS 328, atpalika normāli līdz finišamhe9600 rakstīja:Manuprāt tieši sedana virsbūve to auto padara īpašu, kaut arī US, tomēr tā ir M-ka un neviens b28 bez spēcīgas iejaukšanās tai pat tuvu neturēs, tie pārdesmit zs un nm pie līdzīgiem svariem ir ļoti jūtami.erda rakstīja: turklāt sedans !
kāds patēriņš?
žēl ka ar janisd enku neizskrējos kārtīgi, lai redzētu cik stipri atpalieku no euro 3.0, startu papisu jo labajā starta pusē ripoja auto, tpc jātur uz bremzes kāja un tad pēc starta padošanas sāc spiest, un pēc tam jānim dzirdēju ka nepaveicās ar pārmešanu 2ajā robā, es pat uzspiedu uz bremzes (kas nejauši pat ir nofočēts ) lai atgrieztos uz startu atkal, bet jānis turpināja spiest, tad es viņam līdz, bet ko tur vairs
pēc kompja skatoties, pabraucu pa madonu pārs km un tad 36km uz mājām, parādija 8,3l/100km, bet nu braucu uz 100km un cik jau mierīgi varēju, vienīgi vienu reizi pilsētā no luksafora iespiedu.erda rakstīja: kāds patēriņš?
bet pirmajās dienās, kad patika paspies visu laiku, tad kompis rādija kkādi 12-13l
Bāc, tad vajadzēja man viņu grābt ciet, mans patēriņa ziņā ir pilnīgi līdzīgs, pa pilsētu 10-12 l !
Vienīgais ziemā gan nekādas braukšanas ar to M#, ne?!
Nu smuks agregaats! Kaut vai US, bet vienalga 240 lopini, tas jau ir labi, es ar saviem 140 varu iet kuli kasiit!
Ne, labs aparaats, no m3 sedana es ari neatteiktos. Lai tev labi braucaas!
Ne, labs aparaats, no m3 sedana es ari neatteiktos. Lai tev labi braucaas!
erda rakstīja:Bāc, tad vajadzēja man viņu grābt ciet, mans patēriņa ziņā ir pilnīgi līdzīgs, pa pilsētu 10-12 l !
vel nezinu. iepriekšējais saimniek 2 ziemas braucis un pēc burbulīšu parādīšanās pēdējas 2 ziemas nav braukts, bet jau par vēlu. Varbūt braukšu, varbūt būs garāžā uz vizuālā labošanu. ir jau uz durvju, bagana stūrīšiem rūsiņa. itkā es nebūtu ņēmis rūsas dēļ šo, bet tā kā nokaulēju bik vairāk kā 500ls, par to summu var likvidēt rūsu un pārkrāsot auto.
Riktīgi smuks un arī ļoti patīk, ka sedans tikai krāsai gan nekādu līdzību ar baltu nesaskatīju, drīzāk pelēkzila.
nedaudz nepareizi ierakstiju.
orginālā krāsa ir balta, bet auto ir pārkrāsots citā krāsā un tgd pēc tehniskās pases skaitās, pelēka toņmaiņa
orginālā krāsa ir balta, bet auto ir pārkrāsots citā krāsā un tgd pēc tehniskās pases skaitās, pelēka toņmaiņa
ļoti labs un skaists autiņš
Apskaidrojiet mani, ar ko atšķiras US no EUR?
Laikam jau ar jaudām US = 240zs, EUR = 321, ja nemaldos.
Ieej te, parulee bikin uz leju un redzeesi kas un kaa.chaboska rakstīja:ļoti labs un skaists autiņš
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3
labs sis jau ir klasi augstags e36, neka tev pirmstam bija
zel tik ka nau eiropas m3
zel tik ka nau eiropas m3
...
Apsveicu ar auto
Esmu dzirdējis labas atsauksmes no cilvēkiem, kas aplūkoja, kad vēl trigojās.
Esmu dzirdējis labas atsauksmes no cilvēkiem, kas aplūkoja, kad vēl trigojās.
Smuks jau nu pēc vella! Tikai salona koku gan uzreiz met miskastē... Neiet kopā E36 ar koka paneļiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 25