E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 161
- chevron_right
nepaguva tos pabeikt laika?
Shodien pabeidza...bet pooo-tie kas tagad izskatas labi
BMW_The Ultimate Repair Bill
priekš izstādes tā lūpa izskatās super , igdienā laikam 5 min jautājums, un lūpa pazūd kautkur uz ceļa
Pat negribēšu zināt cenu šim auto, ja izdomāsi pārdot
Auto ir vienkārši bomba, malacis ramyrez, tagad tik v8 un būs spridzeklis
Auto ir vienkārši bomba, malacis ramyrez, tagad tik v8 un būs spridzeklis
Patiesiibaa tourmalliini var nopirkt
Cenu gan nepubliceshu lai dazhi indiviidi nesaak chiiksteet par ideaalaam zhurkaam pa 2k eur bet ja ir reaals gribeetaajs tad PM varam apspriest visas neanses;))
P.s-logiski kad cena ir kosmoss taa pat kaa autoo
Cenu gan nepubliceshu lai dazhi indiviidi nesaak chiiksteet par ideaalaam zhurkaam pa 2k eur bet ja ir reaals gribeetaajs tad PM varam apspriest visas neanses;))
P.s-logiski kad cena ir kosmoss taa pat kaa autoo
es piekritu ka auto izskatas labi un cena ari utu ok,et mana sdomas ir ja,auto no arpuses izskatas sex un ieksha ir pliks bomzis,tad ari cenai attiecigi ir jabut adekvati sadaliitai
un nevajag uztvert personigi ramirez,tas domats vispareji
un nevajag uztvert personigi ramirez,tas domats vispareji
ar kompatu pa brugji
Kas tieši iekšā ir bomzis? Nav digitālā klima on obc? Tie ir 100 euro
P.S mašīna
P.S mašīna
Un kam tad tur tādam ir jābūt? Kā jau edzis rakstīja - obc un klima maksā 100 eiro. Es pieņemsim vispār neredzu jēgu no viņiem, tāpēc neuzskatu ka uz tām lietām būtu jāiespringst!cipruss18 rakstīja:tur neka pa lielam nav,tik recaro ja pareizi saprotu
Pats auto - BOMBA!
Pēdējais labojis ZzevsS - 11 Apr 2015, 11:37, kopā labots 1 reizi.
nu tie esat jus,man perkot tadu atuto utu svarigi ari lai salona utu kkas vairak par sturi un 3 pedaljiem
ar kompatu pa brugji
Liels + ir tas, ka nav ne triekts, ne spīdzināts. Un cik bildēs izskatās no rūsas tur ne miņas #daudznaudas
Kuzavs, diski, ja super izskatas.. auto nau gatavsZzevsS rakstīja:Un kam tad tur tādam ir jābūt? Kā jau edzis rakstīja - obc un klima maksā 100 eiro. Es pieņemsim vispār neredzu jēgu no viņiem, tāpēc neuzskatuka uz tām lietām būtu jāiespringst!cipruss18 rakstīja:tur neka pa lielam nav,tik recaro ja pareizi saprotu
Pats auto - BOMBA!
salons, dzineis, piekare utt, protams pozet ar tadu var, bet es domaju pats Ramyrez grib lai auto butu visur seksigs, neviss tikai uz bildes no plazas
Kopumā izskatās labi.
Nepatīk, ka aiz priekšējā bampera restes svilpo vējš (cauri spīd tukšums, kas nozīme, ka iztrūkst plastmasas).
Cik saprotu diski tika gatavoti GlanzLV? Diska centrālā daļa ir krāsota vai līmēta?
Nepatīk, ka aiz priekšējā bampera restes svilpo vējš (cauri spīd tukšums, kas nozīme, ka iztrūkst plastmasas).
Cik saprotu diski tika gatavoti GlanzLV? Diska centrālā daļa ir krāsota vai līmēta?
Kas nav gatavs?-vai ari es tevi ne taa sapratu......motors savests kartiibaa-visa piekare jauna-coilas,sviras,bukses,atbalsti(tikai viss daargaakais)visa bremzhu sisteema jauna-daargaa gala,krasojums,diski,riepas jauans-lsd pec pilnas restauracijas,ar aadu izshuutas konsoles,panelji....kas iisti nav gatavs?:DvlAdlik rakstīja:Kuzavs, diski, ja super izskatas.. auto nau gatavsZzevsS rakstīja:Un kam tad tur tādam ir jābūt? Kā jau edzis rakstīja - obc un klima maksā 100 eiro. Es pieņemsim vispār neredzu jēgu no viņiem, tāpēc neuzskatuka uz tām lietām būtu jāiespringst!cipruss18 rakstīja:tur neka pa lielam nav,tik recaro ja pareizi saprotu
Pats auto - BOMBA!
salons, dzineis, piekare utt, protams pozet ar tadu var, bet es domaju pats Ramyrez grib lai auto butu visur seksigs, neviss tikai uz bildes no plazas
Pa lielam zhurka nekad nav gatavs jo upgreidiem nav pridela
visiem jau nekad nevar izpatikt
Diski gatavoshanaa piedalijas tris kantori -galvenais Glanz kas puleeja in veda kraasot otri kas kraasoja un treshie kas ar cnc man gravee centrinjis))-centri kraasoti ar specialu krasu-kaadu tieshi neatklaashupsih-arno rakstīja:Kopumā izskatās labi.
Un par to tukshumu aiz restes-nav vnk pannas virsu un tapec izskataas tuksh-a pannas nav jonir xbrace un mashiina paraak zema lai pannu vel liktu-dotajaa momentaa coili noskruveeti iz max
apskatīju tavu bembi, vienkārši super auto.
diski
uzgriežņus varēji špīīīīdīgus uzlikt
uzgriežņus varēji špīīīīdīgus uzlikt
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1