E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 161
- chevron_right
Principā ar E36 ir tā - tu brauc, izturies pret auto kārtīgi, uzturi labā stāvoklī, pamazām veic uzlabojumu, plāno kaut ko, pieej tam visam ar entuziasmu (vismaz centies to darīt) - un tad ieej e36.lv un atver E36-ramyrez topiku, palasi un rodas šāda sejas izteiksme:
(nodomājot - kāpēc es to atvēru)
jo saproti, kāds fa*ing kosmoss tas ir (tiešām labā nozīmē).
(nodomājot - kāpēc es to atvēru)
jo saproti, kāds fa*ing kosmoss tas ir (tiešām labā nozīmē).
BMW Motorsport International
es pamanīju ka man ir tā kā meitenēm ar sarkanajām dienām-sēžu klusi,nevienu neaiztieku un tad pēkšņi BOOOOM kadu nedeelju aardos un tad atkal nomierinos
BMW_The Ultimate Repair Bill
Bet ja godīgi, tad, japašam finanses ļautu, arī veidotu tikpat smalki un ideali visu. Ja, tas patīk un aizrauj, tad nav jāžēlo nauda.Ramyrez rakstīja:manai sievai arii taa liekasbyrbyr rakstīja:Tu i slims
Maziņš prieciņš
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
turpinot izvirtiibu tēmu:)
25.5mm prieksha/17mm pakaļā
25.5mm prieksha/17mm pakaļā
pakala vaitad nak 17? cik zinu stoka visiem ir 15, msport piekarei 18 un m3 gnj vel resnaks
nokljuudiijos-pakaljai 18mm:)EJANSONS rakstīja:pakala vaitad nak 17? cik zinu stoka visiem ir 15, msport piekarei 18 un m3 gnj vel resnaks
Mazliet apkope..
filtru vajadzeja mahli. ja jau viss te notiek tiptop limeni
pielauju ka parastie msport piekares stieni.
tiri intereses pec, ja te kads iegriezas kas par to kko sajedz. ka butu ja pats uztaisitu normalus resnus stienus?
tiri intereses pec, ja te kads iegriezas kas par to kko sajedz. ka butu ja pats uztaisitu normalus resnus stienus?
Ar ko mahle bus labaaks par mann?
Es savam otram auto lieku mahle filtrus un nejau tapeec ka ir labaaki bet gan tapeec ka pilns fitru komplekts salasaas no mahle:D
Runaajot par stienjiem-tie ir oem no dīzeļa-tam ir resnaaki kaa m-sport piekarei!
Es savam otram auto lieku mahle filtrus un nejau tapeec ka ir labaaki bet gan tapeec ka pilns fitru komplekts salasaas no mahle:D
Runaajot par stienjiem-tie ir oem no dīzeļa-tam ir resnaaki kaa m-sport piekarei!
Vismaz nav aizlipis
diziliem naca 24... mpiekarei un 6cil touringiem gan benzina gan dd naca 25,5Ramyrez rakstīja:Ar ko mahle bus labaaks par mann?
Shis komplekts no dizelja nonjemts un ir 25.5mm un 18mm
motors salikts,viss griezhas kaa naakas:)
shodien pamazaam iesaaku tasiit heat shield prieksh koniskā gaisa filta
shodien pamazaam iesaaku tasiit heat shield prieksh koniskā gaisa filta
Autiņš no āras godam, tagad tikai atliek savest salonu kārtībā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 161