E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 131
- chevron_right
Ja, ta ir
Es neteiksu, ka esmu extazē par viņiem, bet salonu laba stavokli recaro dabuju pa 80 eiro
Man tiešam mainās tas domas, bet tas nenozīmē, ka kkas nekustas
Es neteiksu, ka esmu extazē par viņiem, bet salonu laba stavokli recaro dabuju pa 80 eiro
Man tiešam mainās tas domas, bet tas nenozīmē, ka kkas nekustas
ar kompatu pa brugji
kur problema profesiju mainit? ja tikai 18.gadi ir
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu Nav ta , ka man ta nauda ari viegli nāk
Salonu šodien dabuju
Aprīlī vedīšu pāršūt uz pilno ādu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
nu bet apgut jaunu profesiju tapat var, citi profesiju iegust jaunas ari pec 30 gadiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Citi ari bez profesijas labi pelna
Bet man te naudas zina ne tuvu nav , ka te citiem trakie projekti
Bet man te naudas zina ne tuvu nav , ka te citiem trakie projekti
ar kompatu pa brugji
Cik dzirdēts tev tak pravu nav. Kur braukt un ko uzturēt?
Pat tikai bez tiesībām braukājot nevaru , pie tam tagad sanāca retāk pabraukt, aķis ar nosēdies, nevar normāli uzlādēt, tpt sēžas nost.. Krč visādas problēmas, signalizācija jāievelk un vēl visādi sīkumi jāsataisa..
Tādi te pus LV ir, kas lej degvielu pa 5e un pēc tam čīkst, ka kkādas nopistas žurkas pa kosmosu tirgo. Tak paši esat vainīgi, ja nevari uzturēt auto, brauc ar sabiedrisko un nepisiet tirgu ar tiem nopisteņiem.
Nedirs daudz, benzīnam nežēloju. Par cik man beha labā stāvoklī, tad labprāt iemainītu pret bīteri, kuram man ir vienalga, ka salonā kkas čīkst vai kkas atlipis.. Vnk negribu savu žurku nolaist līdz tādiem bīteriem..arvelswh rakstīja: ↑24 Feb 2018, 18:21
Tādi te pus LV ir, kas lej degvielu pa 5e un pēc tam čīkst, ka kkādas nopistas žurkas pa kosmosu tirgo. Tak paši esat vainīgi, ja nevari uzturēt auto, brauc ar sabiedrisko un nepisiet tirgu ar tiem nopisteņiem.
Kur ir loģika, boksij?
Iemainīt "mint"(?) pret bīteri, kur viss čīkst?...
Iemainīt "mint"(?) pret bīteri, kur viss čīkst?...
Ar neredzu bišk loģikas. Braukt ar sūdu,ja ir normāls auto. Tāpat ja esi rūpīgs cilvēks,pašam nagi niezēs bīterī kaut ko taisīt. Tur arī aizies visa tā brīvā nauda...
tev laikam nav miera
Teiksim ta,man tadi diski bija aizdoti no kluba modera.
Rit kad samainisu un vedisu strukloties,tad ari bus bildes
Bet pa vidu nak zvaigzne
Rit kad samainisu un vedisu strukloties,tad ari bus bildes
Bet pa vidu nak zvaigzne
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66