Jāņa 323t (M50TU2B23 turbo, MS43)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 17
- chevron_right

Ar karteri un reiku viss ir normāli. ~1,5cm
Varēja būt vairāk, bet nav arī tā lai baigi būtu jāuztraucas. Interesantāk bija ar reikas trubām.
No satbilizatora stieņa gan ir kautkādi 15 cm
Nesapratu arī to teikumu par kautkā zāģēšanu? Ko tur var nozāģēt lai pēkšņi viss ietu iekšā?
Ar kondišku ir čābīgi. Trubas jāpielāgo... špiļkas neatbilst. Katrā ziņā, es saliku, bet pārliecības par hermētismu galīgi nav.
Varēja būt vairāk, bet nav arī tā lai baigi būtu jāuztraucas. Interesantāk bija ar reikas trubām.
No satbilizatora stieņa gan ir kautkādi 15 cm

Nesapratu arī to teikumu par kautkā zāģēšanu? Ko tur var nozāģēt lai pēkšņi viss ietu iekšā?
Ar kondišku ir čābīgi. Trubas jāpielāgo... špiļkas neatbilst. Katrā ziņā, es saliku, bet pārliecības par hermētismu galīgi nav.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.

Man ir e36 m50 motora kronšteini.
Dogma, ja pats saki ka kondiškas vent. spēja nodzesēt, tad kpc neder?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu vo, ko man tagad darīt?Jānis.P rakstīja:Man ir e36 m50 motora kronšteini.

Celt ārā vēlreiz, mainīt kulisi un likt m50 kronšteinus vai samierināties ar mufti

Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.

Neko neesmu nosapņojis
, jo uz 4 cillindru stabilizācijas stieņa ar mazajam atsaitēm pie plauktiem un e46 motora kranšteiniem tas motors gandrīz guļ uz stabilizācijas stieņa! Nezinu kā tur ar 6. cillindru stabilizacijas stieni kuram atsaites pret amīti liekas klat! 

Pēdējais labojis markskise - 19 Jan 2015, 16:03, kopā labots 1 reizi.

Mierīgi braucot, kā es to daru, nebija problēmu vispār, bet līdz ko trasē kadu līkumu sāku ņemt, ātri vien bija pa īsu. Gribas vnk., lai ir tiešām droši, jo šķiet, ka uz robežas tas viss. Kā arī varētu sansiegt labāku kondiškas atdevi, kad abi ventilatori močī, ja nepieciešams, kā arī MS42 vadībām ir standartā jau el. ventilatora vadība caur ECU, ja nemaldos. Toties bez muftas vasarā uz urrā, nekad neieslēdzas putekļsūcējsJānis.P rakstīja:Man ir e36 m50 motora kronšteini.

Īsti nesaprotu, cik tev tur precīzi attālums. Pats ventilators jau nav biezs, visbiezākā vieta ir ventilatora motora daļa, kura atduras pret ūdenssūkņa galu, nuu, neatduras, bet ir 1mm attālumā, bet, kad motors kustās, mēdz atsisties. Cerams, saprotami uzrakstīju.Dzhejs rakstīja:Nu vo, ko man tagad darīt?Jānis.P rakstīja:Man ir e36 m50 motora kronšteini.
Dogma, ja pats saki ka kondiškas vent. spēja nodzesēt, tad kpc neder?![]()
Celt ārā vēlreiz, mainīt kulisi un likt m50 kronšteinus vai samierināties ar mufti

man ir kabriolets. Acīmredzot šī problēma man atkrīt - viņam ir savādāk. Es Tev saku, 15cm atstarpe.markskise rakstīja:Neko neesmu nesapņoju, jo uz 4 cillindru stabilizācijas stieņa ar mazajam atsaitēm pie plauktiem un e46 motora kranšteiniem tas motors gandrīz guļ uz stabilizācijas stieņa! Nezinu kā tur ar 6. cillindru stabilizacijas stieni kuram atsaites pret amīti liekas klat!
Redz kur var redzēt:

Nav runa par virsbūvēm, bet gan laikam puisim ir mazais stab. stienis, no 4cyl motora.

Rupji runājot tur ir 6cm. Bet kā bildē var redzēt, kondiškas sūknis visu ballīti sačakarē.dogMa rakstīja:Mierīgi braucot, kā es to daru, nebija problēmu vispār, bet līdz ko trasē kadu līkumu sāku ņemt, ātri vien bija pa īsu. Gribas vnk., lai ir tiešām droši, jo šķiet, ka uz robežas tas viss. Kā arī varētu sansiegt labāku kondiškas atdevi, kad abi ventilatori močī, ja nepieciešams, kā arī MS42 vadībām ir standartā jau el. ventilatora vadība caur ECU, ja nemaldos. Toties bez muftas vasarā uz urrā, nekad neieslēdzas putekļsūcējsJānis.P rakstīja:Man ir e36 m50 motora kronšteini.
Īsti nesaprotu, cik tev tur precīzi attālums. Pats ventilators jau nav biezs, visbiezākā vieta ir ventilatora motora daļa, kura atduras pret ūdenssūkņa galu, nuu, neatduras, bet ir 1mm attālumā, bet, kad motors kustās, mēdz atsisties. Cerams, saprotami uzrakstīju.Dzhejs rakstīja:Nu vo, ko man tagad darīt?Jānis.P rakstīja:Man ir e36 m50 motora kronšteini.
Dogma, ja pats saki ka kondiškas vent. spēja nodzesēt, tad kpc neder?![]()

Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?

Atšķiras. Arī spilveni.dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?
edit: varu arī samelot, biju dzērumā kad salīdzināju

Un par stieni - katalogs stāsta ka visiem vienāds. Jautājums tikai kapēc mazajam motoram viņš ir resnāks kā lielajiem? Nevajadzēja būt otrādi?
X-brace ir tālāk, tā itkā tur neko nemaina.
dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?
m50 un m52 kronsteini atshkjiras,viens kronsteins atshkjiras
un m50 ir gruti atrast
ar kompatu pa brugji

Ir itka padzirdēts, ka iespejams augstums atsķiras, bet kā istenībā ir es nezinu!dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?

Zinu, zinu, bet teorētiski M50 kreisais kronšteins der, var pievīlētcipruss18 rakstīja:dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?
m50 un m52 kronsteini atshkjiras,viens kronsteins atshkjiras
un m50 ir gruti atrast

Nu, galīgi nav vienāds stab. stienis 4cyl un 6cyl.. Ok, dažiem IS'iem ir redzēts lielais, bet atšķiras diez gan.Dzhejs rakstīja:Atšķiras. Arī spilveni.dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?
edit: varu arī samelot, biju dzērumā kad salīdzināju![]()
Un par stieni - katalogs stāsta ka visiem vienāds. Jautājums tikai kapēc mazajam motoram viņš ir resnāks kā lielajiem? Nevajadzēja būt otrādi?

Es biju domājis ka virsbūvēm vienādsdogMa rakstīja:Nu, galīgi nav vienāds stab. stienis 4cyl un 6cyl.. Ok, dažiem IS'iem ir redzēts lielais, bet atšķiras diez gan.Dzhejs rakstīja:Atšķiras. Arī spilveni.dogMa rakstīja:Kāds ir nolicis blakus E46 TU kronšteinus un M50/M52? Tiešām atšķiras novietojums?
edit: varu arī samelot, biju dzērumā kad salīdzināju![]()

Nu, gandrīz :) Līdz 91. gadam ieskaitot, mini atškirības.

Vienīgais ko atradu ka gan tds'iem un cabrio nāk lielie uzreiz.dogMa rakstīja:Nu, gandrīz :) Līdz 91. gadam ieskaitot, mini atškirības.

man kondišķas ventilators pat vasarā 36 grādos spēja dzesēt motoru, ātrāk par pirmo ātrumu pat neieslēdzās 

Stūres un šiftera bilde atradās. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Ātrum kloķis vnk Spridzina

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10