Alpa gāzē`n`spolē kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Kāds uztaisīs DIY kā tub28 ielikt bez galvassāpēm?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es Tavā vietā fiziski dzlezi ieliktu iekšā, piezvanītu bmwpower userim "rakstnieks" (pastnieks), viņš atbrauc, saliek vadus un Viss ir kedā.
Fiziski ir tikai dažas nianses kuras Tev esmu stāstījis.
Viss ir elementāri.
Fiziski ir tikai dažas nianses kuras Tev esmu stāstījis.
Viss ir elementāri.
Siikajam tads pats jau ieksa stav.. cik zinu, vins, NOEIKTI, ari liks visu!
Man paveicās attiecībā uz vadiem ar to, ka dzinējs bijis iecelts e30 - tas nozīmē, ka lielais štekeris tikai ir jāsamaina no e30 uz e36.
Protams tur vēl ir daži atsevišķi vadi, bet vakar Siikais apskatīja un teica, ka zin kur vienot.
Protams tur vēl ir daži atsevišķi vadi, bet vakar Siikais apskatīja un teica, ka zin kur vienot.
viss bumbās!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Kapec atvadies no gazes?
Pārdevu gāzi, jo tādā veidā ieguvu naudu dzinējam + visādām citām detaļām, kas nepieciešamas.
Pārdodot gāzi tagad būs iemesls atlikt naudu vēlvienam, ekonomiskākam auto.
Pārdodot gāzi tagad būs iemesls atlikt naudu vēlvienam, ekonomiskākam auto.
Tad nu tā!
Laikam pēdējais laiks kaut ko ierakstīt arī šeit.
Kopš 5. marta esmu atpakaļ ielās ar savu kasti..
Iespaidi patīkami. Ir jūtami labāk un skaņa pateicoties Siikaa taisītajam zirneklim un izpūtējam ir diezgan patīkama - tas vēl būtu maigi teikts (vismaz tā es domāju..) Daudzi ir arī ļoti lielā sajūsmā par viņu.
Lielākā daļa saka, ka skan kā V8.
Te ir video - http://instagram.com/p/lJCBgIJ5_y/ uz normālām tumbām ir kaut cik ok.. bet nu dzīvē cita dirš*na.
Paspēju motora ķepu salauzt dēļ izbeigušās vienas paduškas.
Tas tika samainīts un aizbraukts uz trasi, kur diemžēl tika pabraukts 15 - 20 minūtes (izbeidzās reduktora bukse un nolūza skrūve). Prieks pašam bija liels un dirsa ar smaidīja..
Secinājumi
Iet tas auto, tikai vēl vajag kaudzi ar uzlabojumiem. - Piekare un riepas.
Par updeitiem.
- Šī brīža svarīgākais update priekš drifta ir ļoti cietie pakaļējie amortizatori ar maksimālu īsu gājienu (Principā visu laiku viņi ir maksimāli izvilkti līdz galam.)
- Iegūts no Agņa subis, par ko viņam liels paldies (Ilgi kārota un pasapņota lieta).
- Drīzumā jāiepērk trubas priekš hidro rocenes, ko iegādājos no Siikā un jāuzinstalē.
Pašam par pagaidām padarīto ir liels gandarījums. Protams, paldies Siikajam par padomu brīvos brīžos strādājot kopā.
Cenšos visu taisīt cik nu man sanāk, bet nu pagaidām ir milzum citas problēmas, kas aizkavē visu.
Plāni arī vēl kā kalni, bet nu ar laiku.
Zinu, ka ar šo auto nebeigšu cīnīties un uzlabot.. pārāk daudz labu atmiņu un pozitīvisma ir ielikts tajā auto.
Laikam pēdējais laiks kaut ko ierakstīt arī šeit.
Kopš 5. marta esmu atpakaļ ielās ar savu kasti..
Iespaidi patīkami. Ir jūtami labāk un skaņa pateicoties Siikaa taisītajam zirneklim un izpūtējam ir diezgan patīkama - tas vēl būtu maigi teikts (vismaz tā es domāju..) Daudzi ir arī ļoti lielā sajūsmā par viņu.
Lielākā daļa saka, ka skan kā V8.
Te ir video - http://instagram.com/p/lJCBgIJ5_y/ uz normālām tumbām ir kaut cik ok.. bet nu dzīvē cita dirš*na.
Paspēju motora ķepu salauzt dēļ izbeigušās vienas paduškas.
Tas tika samainīts un aizbraukts uz trasi, kur diemžēl tika pabraukts 15 - 20 minūtes (izbeidzās reduktora bukse un nolūza skrūve). Prieks pašam bija liels un dirsa ar smaidīja..
Secinājumi
Iet tas auto, tikai vēl vajag kaudzi ar uzlabojumiem. - Piekare un riepas.
Par updeitiem.
- Šī brīža svarīgākais update priekš drifta ir ļoti cietie pakaļējie amortizatori ar maksimālu īsu gājienu (Principā visu laiku viņi ir maksimāli izvilkti līdz galam.)
- Iegūts no Agņa subis, par ko viņam liels paldies (Ilgi kārota un pasapņota lieta).
- Drīzumā jāiepērk trubas priekš hidro rocenes, ko iegādājos no Siikā un jāuzinstalē.
Pašam par pagaidām padarīto ir liels gandarījums. Protams, paldies Siikajam par padomu brīvos brīžos strādājot kopā.
Cenšos visu taisīt cik nu man sanāk, bet nu pagaidām ir milzum citas problēmas, kas aizkavē visu.
Plāni arī vēl kā kalni, bet nu ar laiku.
Zinu, ka ar šo auto nebeigšu cīnīties un uzlabot.. pārāk daudz labu atmiņu un pozitīvisma ir ielikts tajā auto.
Izpūtēja skaņa tiešām dzirdēts dzīvajā.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nē, neesmu. Pagaidām tas nesatrauc!zuze91 rakstīja:Troksni esi mērijis ?
Bet nu tupāku jautājumu protams jau nevarēju sagaidīt no tevis..
:eizenbārdis:Alps rakstīja:Nē, neesmu. Pagaidām tas nesatrauc!zuze91 rakstīja:Troksni esi mērijis ?
Bet nu tupāku jautājumu protams jau nevarēju sagaidīt no tevis..
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Agni, Reini?!.. Braucam mērīt skaļumus, pie reizes vēl Regnāram jāpiedāvāAgnis rakstīja:Katrā forumā ir jābūt vienam eizenbārdim
Bet Alp's..
Labi darbi sadarīti, tas bez šaubām.!
Labi darbi sadarīti, tas bez šaubām.!
Pacha rakstīja:Agni, Reini?!.. Braucam mērīt skaļumus, pie reizes vēl Regnāram jāpiedāvāAgnis rakstīja:Katrā forumā ir jābūt vienam eizenbārdim
Kur tu to gribi darīt?
Neko īpaši jaunu ierakstīt nevaru par auto apdeitiem, bet nu auto tiek mocīts un labots, bet kalpo labi. :)
Vienīgais super jaunums ir tas, ka ir iegūtas dzirdīgas ausis un iegūts atbalsts driftam no Kluba Kaļķu Vārti. - nenovērtējams atbalsts man, šajā brīdī un Milzīgs viņiem paldies par to.. :)
Par pirmo posmu neesmu apmierināts ar sevi, bet ir pāris lietas par kurām padomāt, kuras paanalizēt un tad jau otrajā posmā censties tālāk. :)
Vienīgais super jaunums ir tas, ka ir iegūtas dzirdīgas ausis un iegūts atbalsts driftam no Kluba Kaļķu Vārti. - nenovērtējams atbalsts man, šajā brīdī un Milzīgs viņiem paldies par to.. :)
Par pirmo posmu neesmu apmierināts ar sevi, bet ir pāris lietas par kurām padomāt, kuras paanalizēt un tad jau otrajā posmā censties tālāk. :)
Smukas bildes!
KV patiks krekliņi
"I Love KV_ "
Bildes Pa smuko!
"I Love KV_ "
Bildes Pa smuko!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6