E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 28
- chevron_right
esmu neitrals pret powera uzlīmēm. bet pats sev tādas laikam nelikšu virsū. bet tas jau cits stāsts.
laba bilde man jau patīk ka tie valnīši "šķīst"
nervus daudz vajag, bet visur vajag lai viss ietu uz priekšu
nervus daudz vajag, bet visur vajag lai viss ietu uz priekšu
ēēēw.. ko neaicini ciemos paslidināties?
būtu ar compactu aizbraucis .
būtu ar compactu aizbraucis .
Nākamais weekends, kko saorganizēsim (bet Tev jau droš gonka), nu nevis rīt, bet pēc tam, tajās brīvdienās
Topiks sen aizgājis nebūtībā
Nekas jauns nav noticis, neskaitot sīkumus salonā, šo to no audio utml.
Rīt vai arī sestdien kopā ar useru "Odze" braucam lūkot jaunu dvižoku...
Gaidu kad atnāks koiloveri.
P.s atrast labu dzinēju ir GRŪTI, pēdējam skatītajam 3 cilindrā tikai "pusskompresija" 5
Ja ar noskatīto dzinēju viss būs OK tad būs m50tub25 ar 2.8 izplūdi, m20 8kg spraratu, un nākotnē 2.8 kloķeni/klaņiem.
P.s braucam pa dubļiem
edit.
Mans ideālais m52b20 izlikts tirdziņā iekš pirkt/pārdot
Nekas jauns nav noticis, neskaitot sīkumus salonā, šo to no audio utml.
Rīt vai arī sestdien kopā ar useru "Odze" braucam lūkot jaunu dvižoku...
Gaidu kad atnāks koiloveri.
P.s atrast labu dzinēju ir GRŪTI, pēdējam skatītajam 3 cilindrā tikai "pusskompresija" 5
Ja ar noskatīto dzinēju viss būs OK tad būs m50tub25 ar 2.8 izplūdi, m20 8kg spraratu, un nākotnē 2.8 kloķeni/klaņiem.
P.s braucam pa dubļiem
edit.
Mans ideālais m52b20 izlikts tirdziņā iekš pirkt/pārdot
Neliec iekš M50B25TU 2.8i apakšu, lūdzu! Motors darbosies sūdīgāk kā tavs tagadējais 2.0i. Ja, nu, vienīgi vedīsi regulēt vadību. Ar stock vadību tur nekas labs nevar būt.
Kāpēc nemeklē 2.8i? Īstu..
Kāpēc nemeklē 2.8i? Īstu..
Stock nepaliks arī šitam dzinējam.
ar to 2.8 Ir tā ka ja grib tā sauktajā zborā, tad jārēķina lati 600 (neskaitot blīves, flančus, termostatus, spriegotājus, eļļas), nu būsim reāli, nostāsies ap 800 Ls.
Viss ss.lv apzvanīts, visi kas saka ka zborā, tur ir tikai dzinējs+vadība+ģenerators.
Šim m50tub25 plāni nākotnē ir liekāki, un 1 mēneša laikā šis m50 iegūs stock 2.8 parametrus, noo stress :)
ar to 2.8 Ir tā ka ja grib tā sauktajā zborā, tad jārēķina lati 600 (neskaitot blīves, flančus, termostatus, spriegotājus, eļļas), nu būsim reāli, nostāsies ap 800 Ls.
Viss ss.lv apzvanīts, visi kas saka ka zborā, tur ir tikai dzinējs+vadība+ģenerators.
Šim m50tub25 plāni nākotnē ir liekāki, un 1 mēneša laikā šis m50 iegūs stock 2.8 parametrus, noo stress :)
zinu ka uzliekot m52b28 iepūdes kolektoru no 2,5 arī 2.8 jāčipo, lai būtu max jēga no tās ieplūdes
ir mums vienam m50b25tu ar 2.8 apakšu, iet vnk lupatā, orginal 2.8 netur līdzi, nākamais arī manā to do listā
ir mums vienam m50b25tu ar 2.8 apakšu, iet vnk lupatā, orginal 2.8 netur līdzi, nākamais arī manā to do listā
BMW-Big Money Waste
ir 2.8 sborā no e39 un 2.5 vanos no e34,ja nu kas
Braucu skatīties m50tub25, nopirku m52b28
P.s mans 2.0 pieejams pa 100 Ls
P.s mans 2.0 pieejams pa 100 Ls
Nestāsti pasakas, vecīt Pastāsti, kas ir labāks tajā 2.5tu ar 2.8i apakšu? Vadība tupa, pārējais pa lielam 1:1..Slim rakstīja:zinu ka uzliekot m52b28 iepūdes kolektoru no 2,5 arī 2.8 jāčipo, lai būtu max jēga no tās ieplūdes
Sen gaidu kad kāds foruma pilnu m54b30 swapu uztaisīs, Skaists e36tais 2,8 tilpums tieši tas kas vajdzīgs!
e36
pastāsti kas tur sliktāks?dogMa rakstīja:Nestāsti pasakas, vecīt Pastāsti, kas ir labāks tajā 2.5tu ar 2.8i apakšu? Vadība tupa, pārējais pa lielam 1:1..Slim rakstīja:zinu ka uzliekot m52b28 iepūdes kolektoru no 2,5 arī 2.8 jāčipo, lai būtu max jēga no tās ieplūdes
tas dzinējs sanāk butālāks, grūtāk nokaujams, pie dir** vadība, man patīk strokeri
BMW-Big Money Waste
mans e36 325 ar 2.8 ikšām gāja tā pat kā stock,ja ne labāk.un kā saprast - tupa vadība?
malaciis...
šeit viss ir un būs pa skaisto...
šeit viss ir un būs pa skaisto...
Progress
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8