E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 161
- chevron_right
kāds tev būs sēdinājums?ramyrez rakstīja:mosh man tomeer vajag 205/40 nevis 215/40.....
+1, tas daudz ko atsver. Galu galā, galvenais, lai arku solīdi aizpilda (tagad nevajag pārspīlēt ar neizmērojamiem baloniem)
itka prieks strech labakas ir Falken jo miksts materials.
un par tas ka strech riepas ipasi netur celju tas vairak ka skaidrs tadelj nav nozimes likt dargas riepas un protams ari tadelj ka dilst konkreti atrak
un par tas ka strech riepas ipasi netur celju tas vairak ka skaidrs tadelj nav nozimes likt dargas riepas un protams ari tadelj ka dilst konkreti atrak
Instagram INDIGAIS
Tagad staav snitizer atsperes 40mm bet likshu coilus vasaraa
BMW_The Ultimate Repair Bill
ja pakaļu laidīsi zemu, tad ar 215/40 ies iekšā arkās.
Reku piedaavaa man divus apmainiit pret 8j-kaa buus?mosh priekshaa 8j likt?
riit laikam tad suutiishu augshaa FALKEN ZIEX ZE912 205/40
Nopirku shodien Falken ZE912 205/40 r16
sanaaca man adot 78eur/gab...domaaju uz remoteciem buus labi:D
sanaaca man adot 78eur/gab...domaaju uz remoteciem buus labi:D
Tagad ziemas nebaidos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas tāds ir?
tas ir kas??? vnk aķīša lādētājs, jeb ar ko viņš īpašs?
Iipash ar to ka ir parasts ljoti labas firmas akju ladetajs+ljoti gudrs
+veel viens labums shodien atbrauca uz maajaam;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu nu, pastāsti kā gudrs, baigi ieinteresēja šitā mantiņa... nu strādā kā visi, no 220v ja?
saakshu ar to kapeec tieshi CTEK-jo ir viena no visslabaakajaam firmaam kura specializeejas tieshi akumulatoru laadeeshanas ieriicees....
ir vairaaki modelji-gan vecaaki gan jaunaaki es panjeemu videejo-shaadi 5.0 ir divu veidu-viens ir parastais MXS 5.0 kursh arii ir labs un maksaa ap 65eur un otrs ir MXS 5.0 test&charge 90.eur-kas noziimee ka visam klaat veel ir taada iespeeja kaa noteikt akja staaokli(cik padziivojis vinsh ir )un ari generatora stavokli(cik insh labi vai slikti laadee akji)
taalaak pa gudriibu-gudrs ar to ka ir 8 solju laadeeshana-ja akjis ir galiigi beigts tad tas to atdziivina ar speciaalu programmu un peec tam pa soljiem iet taa laadeeshana-saakuma impulsu doshana,peec tam dzenaashana turp atpakalj utt-vaardu sakot vinsh izveeleas savu programu atkariigi no no rezultata kuru iegust pec akja anilizeeshanas!
pieejami ir 4 modi
1)mocis
2)mašīna
3)laadeeshana extremos aukstuma apstakljos-tjipa aaraa nevispie miinusiem nevis garaazhaa)
4)recond option-ja nemaldos tad tas ir saudziigais laadeeshanas mods...
kr4 es neasmu 100% izurbis vinju-zinu tikai to kapeec vinju nopirku
ir vairaaki modelji-gan vecaaki gan jaunaaki es panjeemu videejo-shaadi 5.0 ir divu veidu-viens ir parastais MXS 5.0 kursh arii ir labs un maksaa ap 65eur un otrs ir MXS 5.0 test&charge 90.eur-kas noziimee ka visam klaat veel ir taada iespeeja kaa noteikt akja staaokli(cik padziivojis vinsh ir )un ari generatora stavokli(cik insh labi vai slikti laadee akji)
taalaak pa gudriibu-gudrs ar to ka ir 8 solju laadeeshana-ja akjis ir galiigi beigts tad tas to atdziivina ar speciaalu programmu un peec tam pa soljiem iet taa laadeeshana-saakuma impulsu doshana,peec tam dzenaashana turp atpakalj utt-vaardu sakot vinsh izveeleas savu programu atkariigi no no rezultata kuru iegust pec akja anilizeeshanas!
pieejami ir 4 modi
1)mocis
2)mašīna
3)laadeeshana extremos aukstuma apstakljos-tjipa aaraa nevispie miinusiem nevis garaazhaa)
4)recond option-ja nemaldos tad tas ir saudziigais laadeeshanas mods...
kr4 es neasmu 100% izurbis vinju-zinu tikai to kapeec vinju nopirku
Pēdējais labojis Ramyrez - 23 Jan 2014, 19:55, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …