Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
- find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 30
- chevron_right

ehh, kādēļ tā? Uz citu sanāk ievērojami dārgāk pārkrāsot?

Nav runa pa krasas vai krasoshanas izmaksaam,vienkarsi pats nevaru nonakt pie gala rezumee par krasas izveli! Esmu apskatijis tik daudz krasu iespejas,ka nevaru izdomat kura butu taa labakaa,un tapec,izdomaju,ka shii pati buus smuka,kad buus svaiga! 

Instagram - Sandis_e36

Šī krāsa tāpat ir ļoti skaista! Pareiza izvēle! 

Es jau uzreiz teicu, ka shitaa pati laba un manuprat pietiekami reta ielaas(nav katram tresajam) 
Sent from my S3 mini using Tapatalk

Sent from my S3 mini using Tapatalk

Piekriitu jums,ka shii tomer ir skaista krasa,un nav nemaz tik biezhi sastopama uz ielam,un domaju,ka svaiga vinja izskatities daaaaudz daaaudz reizes labak.. 

Instagram - Sandis_e36

ye, baigi sader kopā krāsa ar diskiem! 

Nu taa,visi plaani ar auto krasoshanu ir saakti un apstajusies,parcik krasotajs mani megjina appist uz naudu,tad,ja shiis nedeljas laika neatrodu kadu citu krasotaju,kas mani apmierina,un peksnji neizdomaa kaut kadus kosmiskos ciparus,tad auto tiek vests pie vinja un viss turpinaas! BET ja shiis nedeljas laikaa neko neatrodu,tad vainu sedans paliks garazhaa uz nenoteiktu laiku puut un ruuseet,un visi mani plaani aprausies,vai arii tiks pardots!
skarbi,bet taa nu tas ir...

Instagram - Sandis_e36

pie ka tad tu vedi kraasot?
un kadas summas tu gribi kraasot?
un kadas summas tu gribi kraasot?

Topiks nedaudz nogrimis,tapec varu pateikt,ka te viss notiek un sedans vēl ir pie krasotaja,uz nakošās nedēļas beigām vajadzētu būt gatavam!
Bik ne pa tēmu: kāds varbut var pateikt cik maksā jauni numuri CSDD? Manejie iespejams aizgājuši ar galiem,nedaudz biju aizmirsis,ka vajag arī pagarināt viņus!!!

Bik ne pa tēmu: kāds varbut var pateikt cik maksā jauni numuri CSDD? Manejie iespejams aizgājuši ar galiem,nedaudz biju aizmirsis,ka vajag arī pagarināt viņus!!!

Instagram - Sandis_e36

tomēr nepārdosi? 

Laikam,jau,ka nē!Ridlihs rakstīja:tomēr nepārdosi?

Interesentu bija daudz,bet takā sedans vēl ir pie krāsotāja,tad materiāls arī nav uz doto brīdi ko parādīt pircējam,un laikam tomēr,nedaudz palika žēl,jo daudz nauda ielikta būs,un neatmaksājas viņu pārdot,un vienreiz-reizi pa visām reizēm ir jāuzceļ tas e36 līdz galam un miers!

Instagram - Sandis_e36

+325...... saprotu Tevi pilnībā, pats arī nespēju beigās šo pašu iemeslu pēc pārdot. cel vien augšā.. nu jau atpakaļceļu iet nav vērts vairs.

Nu jau tikai būs atlikuši tie mazākie darbi,kā visu salikt smuki pa vietām un izieta TARidlihs rakstīja:+325...... saprotu Tevi pilnībā, pats arī nespēju beigās šo pašu iemeslu pēc pārdot. cel vien augšā.. nu jau atpakaļceļu iet nav vērts vairs.

Instagram - Sandis_e36
veiksmi!! 
ticu, ka bus skaists

ticu, ka bus skaists

kādi tad diski būs beigās?

matissc rakstīja:veiksmi!!
ticu, ka bus skaists

RH Topline R17 8JRidlihs rakstīja:kādi tad diski būs beigās?

Instagram - Sandis_e36

Tad nu parcik esmu atpakalj LV,tad varu beidzot atdziivinaat savu topiku,ar nelieliem jaunumiem!
Sodien nenocietos un aizbraucu pie krasotaja apskatities,kas notiek ar krasoshanas darbiem!
Pa lielam viss ir gatavs,veel tik visu krasotajs saliks kopaa un teica,ka 3dien vakaraa jau vareshu savakt savu sedanu!
Par krasojuma kavalitaati varu pateikt tikai,to,ka uz doto briidi nevareeju atrast kur piesieties un viss ir loti smuki un kartigi sadariits,kad saliks kopaa visu,tad vareshu spriest vairak,pa jauno kopskatu!
Bet katraa zinjaa,esmu loti,loti apmierinats ar paveikto darbu! 
Kaut kad buus veel bildes no visa krasoshanas procesa!

Sodien nenocietos un aizbraucu pie krasotaja apskatities,kas notiek ar krasoshanas darbiem!

Pa lielam viss ir gatavs,veel tik visu krasotajs saliks kopaa un teica,ka 3dien vakaraa jau vareshu savakt savu sedanu!

Par krasojuma kavalitaati varu pateikt tikai,to,ka uz doto briidi nevareeju atrast kur piesieties un viss ir loti smuki un kartigi sadariits,kad saliks kopaa visu,tad vareshu spriest vairak,pa jauno kopskatu!

Kaut kad buus veel bildes no visa krasoshanas procesa!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Atsvaidzināta oem krāsa vienmēr labi izskatās
Ieteiktu vēl pameklēt klāt m moldingus

M Moldingi arii buus!GatisB. rakstīja:Atsvaidzināta oem krāsa vienmēr labi izskatāsIeteiktu vēl pameklēt klāt m moldingus

Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …