KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
zinu jā, bet nu es pa cccp laiku modei
Nākamie darbi jāķeras klāt mūzikas setup"am:
Jānomaina Oem uz kvalitatīvākā tumbiņām, vairāki subwooferi. Būs divi subi uz aizmugureja plukta, bet hvz vai tur nekas negrabes, varbūt tas aizmugurejais plaukts jāpiepilda iekšā ar putām, bet nu to ta skatīsies dzīvē un viens/divi bagazniekā. Visu pareizi salikt/savienot (konsultējoties) un jābūt - mybe ir kadi vel ieteikumi?
Jānomaina Oem uz kvalitatīvākā tumbiņām, vairāki subwooferi. Būs divi subi uz aizmugureja plukta, bet hvz vai tur nekas negrabes, varbūt tas aizmugurejais plaukts jāpiepilda iekšā ar putām, bet nu to ta skatīsies dzīvē un viens/divi bagazniekā. Visu pareizi salikt/savienot (konsultējoties) un jābūt - mybe ir kadi vel ieteikumi?
neviens nav meiginajis compakta ielikt normala e36 paneli ? vienigais kas compactos nepatik ir tas vecmodigais panelis
Kuram vispār e36 ir loti moderns panelis mūsdienās? Tik cik pieradums, jo pārsvarā ir tikai sedani/kupejas/touringi.
nu facelift panelis kuram naak airbag , neteiksu ka izskatas baigi vecmodigi , bet sitais e30+e36 panelis gan nepatiik
Cik esmu nopratis, tad mūžiem lielā problēma compaktistiembaumanis rakstīja:neviens nav meiginajis compakta ielikt normala e36 paneli ? vienigais kas compactos nepatik ir tas vecmodigais panelis
Un vēl esmu, itkā, noskaidrojis ka neder.. Vismaz tā tauta runā
Bij viens pazīstamais, kas ielika subi aizmuguējā plauktā un drebēja nejēgā, vēlāk subi ielika pašā grabažniekā un plauktā palika liels smuks caurums.KV_ rakstīja:Nākamie darbi jāķeras klāt mūzikas setup"am:
kaut kā ar tiem kompaktu paneļiem problēmas ir tikai tiem kam pašiem nav kompakta.
A man pofig ka kompaktam ir vecmodīgs panelis, pats e36 jau nav nekada jauna mašina, pēc kompakta iesēžoties modernās auto liekās ka nafig tie paneļi visu tā kā ar pumpi uzpūsti un aizņem daudz vietas, kompaktā ir vecmodīgs panelis bet vietas un sajūtas ir it kā ir daudz brīvas vietas salonā.
Apsveicu ar Compact! un pats labākais ka ne m42. bet m44! es pats uz krastenes ar savu m44 izravēju 2.0.vanosu! :d
VELREIZ APSVEICU!
VELREIZ APSVEICU!
Mūžīgais "Mans 1.8 ir labāks par tavu nokauto 2.0 vānusi."
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ar m42 compact var izkost touringu 2.0 vanosumarkskise rakstīja:Apsveicu ar Compact! un pats labākais ka ne m42. bet m44! es pats uz krastenes ar savu m44 izravēju 2.0.vanosu! :d
VELREIZ APSVEICU!
Jājā, un mans vectēvs ar lauztu kāju traktorā noskrēja 2,5 vanosu.
Bet par tēmu, labi Tev izdoma strādā, smuks kompakts.
Bet par tēmu, labi Tev izdoma strādā, smuks kompakts.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Šodien dabūti xenoni, vel janomaina uz lukturiem uz lēcām. Paldies Pavljukam
Jaieliek ari miglas otrs xenonu komplekts. Varat teikt ko gribas, bet man compacta salons ir iepaticies. Palēnām visu sapirkšu un bus zuper auto.
Runājot par tēmu: kurš kuru. Gribas uzskrieties ar savu veco sedanu 2.0i vanos, jo liekas ka shim 1.8ti ir tik pat labs celiens.
Jaieliek ari miglas otrs xenonu komplekts. Varat teikt ko gribas, bet man compacta salons ir iepaticies. Palēnām visu sapirkšu un bus zuper auto.
Runājot par tēmu: kurš kuru. Gribas uzskrieties ar savu veco sedanu 2.0i vanos, jo liekas ka shim 1.8ti ir tik pat labs celiens.
Būs sauss laiks ārā, tad varēsim! Domāju tagad aizņemties kādu dienu no Gan4a's flančus un tad varēsi iečekot kā Mana pakaļa izskatās, kad skriesimies!!
Ko tad es izdarīju, neko īpašu... bet paldies par aliņu!
Galvenais lai ilgi un spoži spīd!
Galvenais lai ilgi un spoži spīd!
NjinakarkajScoobyFresh rakstīja:Būs sauss laiks ārā, tad varēsim! Domāju tagad aizņemties kādu dienu no Gan4a's flančus un tad varēsi iečekot kā Mana pakaļa izskatās, kad skriesimies!!
kompacts pēc skādes pielabots un gatavs atkal ziemas prieku baudišanai
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …