E36 Mans 318i pēc nelielas pārbūves.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Kapec lai nocirstu kaajas?pa ielu braukshana krustojumos bus dirsaa
ar kompatu pa brugji
Cik nav dzirdeets ka kardans caur nopuvusho gridu salona ienaak!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
https://www.youtube.com/watch?v=n0TxZFDLa3w - seit redzams spararata defekts
Un te tepat latvija viena auto sekas...
Un te tepat latvija viena auto sekas...
Slēpts saturs: Parādīt
bestbmw rakstīja:Cik nav dzirdeets ka kardans caur nopuvusho gridu salona ienaak!
Nezinu kadus kapenju stastus klausies,bet nesmu vel dzirdejis nevienu shadu stastu dzirdejis
ar kompatu pa brugji
man pazinjai ari spararat ienaca salona .apskadeja kaju nedaudz. bet vaina bija nepareizi nobalansets. nu principa nebija tas darits .tik apvirpots vieglaks.
bet saja gadijuma es ceru ka vins ari nesaverpsies un neizskidis ,jo nav vairs pilna vainaga. ceresim ka vis saies un bus bez traumam.
bet saja gadijuma es ceru ka vins ari nesaverpsies un neizskidis ,jo nav vairs pilna vainaga. ceresim ka vis saies un bus bez traumam.
Tas ir pilnīgi reāli. Pats to savām acīm esmu redzējis, vienam gazikam spararats bija aizgājis pa gaisu, sadalījās gabalos un viens no tiem gabaliem ''ienāca'' kabīnē caur grīdu, un rezultātā šoferim vaļējs pēdas kaula lūzums.cipruss18 rakstīja:bestbmw rakstīja:Cik nav dzirdeets ka kardans caur nopuvusho gridu salona ienaak!
Nezinu kadus kapenju stastus klausies,bet nesmu vel dzirdejis nevienu shadu stastu dzirdejis
Protams, iemesli visdrīzāk bija plaisas spararatā un disbalans.
Vēljauprojām viss notiek.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rūc arī.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
žēl ka BMW neuztaisīja M43 motoriem intake, tādu pašu kā 6cyl motoriem, bet šitos neglītos gliemežus, būtu vēl smukāk.
Bet lai izdodas novest līdz galam
- ikey07
Stock vadība paliek? Ja tā vrb nav slikta ideja uzlikt jaunāku vadību kurai ir GMM nevis GPM, tās klapes jau stock variantā bieži nestrādā pareizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nūūūūūū metāla ieplūde (M4x) VS plastmasas ieplūde (M5x)...ikey07 rakstīja:žēl ka BMW neuztaisīja M43 motoriem intake, tādu pašu kā 6cyl motoriem, bet šitos neglītos gliemežus, būtu vēl smukāk.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
e30 m42 metala ieplude, ta parasta, bez disa, neder?
Labs projekts!
Cepuri nost!
Ja var, tad plz video, kā iet
Cepuri nost!
Ja var, tad plz video, kā iet
Žēl, ka visiem 6cil motoriem nenāk tāda ieplūde kā m3 evo, to nesmuko parasto plastmasas kolektoru vietāikey07 rakstīja:žēl ka BMW neuztaisīja M43 motoriem intake, tādu pašu kā 6cyl motoriem, bet šitos neglītos gliemežus, būtu vēl smukāk.
Par apņēmību cepuri nost
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
es lai apietu visu to pajebāciju ko sauc par m43 kolektoru vnk uzliku m40 kolektoru,divas garākas špilkas vajag.dynamite rakstīja:e30 m42 metala ieplude, ta parasta, bez disa, neder?
Nu Skaisti! Forshi ka taisi nevis klausies visos par to ka nav verts utt. Ja dzinējs ir 1.6 tad minisoseja 3000 klase tevi gaida
A kapec netika panemts m42?
Dzinējs 1.8i . protams ka ieplūde nerullē, vēlāk parādīšu, idejas garauds par citu ieplūdi ir jau sen. PALDIES VISIEM, KAS PIEKRĪT ŠĀDAM PROJEKTAM UN ATBALSTA.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right