psih-arno Black E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16
- chevron_right
Zinam jau visi, ka baigi smukais aperāts, bet, klau, psih-arno, vai neb';utu laiks jau atkal sākt experiment ar kaut ko no exterjēra?
Ir pāris iespējami sīkumi padomā. Pluss, ja kāds par kosmosu nopirktu manus esošos diskus, tad arī būtu iemesls pārmaiņām.
Būtībā kopskats man ļoti patīk un tāpēc nav vēlme lieki eksperimentēt.
Kādu laiku jau ir cits objekts, ko aktīvi skrūvēt un uz ko eksperimentēt - Mk1 golfs Cabrio
Būtībā kopskats man ļoti patīk un tāpēc nav vēlme lieki eksperimentēt.
Kādu laiku jau ir cits objekts, ko aktīvi skrūvēt un uz ko eksperimentēt - Mk1 golfs Cabrio
Oto ir mans bijušais compacts ar ko veiksmīgi pārlaidu iepriekšējās ziemas beigas. Zem kapota oriģināli M52B25 un ļoti labi saglabājies.Nixon rakstīja:Kas Oto īsti ir zem kapota? Un kāpēc vēl nav topiks?
Nezinu kāpēc vēl nav topika, bet varbūt sekos ar pirmajiem nopietnajiem uzlabojumiem.
Pēdējais labojis psih-arno - 07 Aug 2012, 10:44, kopā labots 1 reizi.
kompotam vajag 2.8 klanus, virzulus...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Man liekas ka izskatam nekas īsti neprasās, vienīgais ko tur var mainīt ir vainu priekšējās lampas uz lēcu lampām, vai nu facelift purnu likt, vel diskus mainīt, bet tas viss būtu lieki. Auto skatu vienā brīdī var viegli sabojāt, sākot likt visādus brīnumus virsū. Piem. turbo sport uzlīmes un vel nez ko. Auto
Atbrauc kādu vakaru pie manis, iedošu tev piemērīt vienus smukus R18, sabildēs un būs pārmaiņas
Tikai tikko izlasīju piedāvājumumadarsv rakstīja:Atbrauc kādu vakaru pie manis, iedošu tev piemērīt vienus smukus R18, sabildēs un būs pārmaiņas
Uztaisīju divas jaunas bildes
Labas bildes
Liec profila bildē
Liec profila bildē
Ja ir kāds, kas būtu gatavs uzņemties M3 motora ielikšanu - PM vai 26779969 un visu izstāstīšu/sarunāsim sīkāk.
es kaut kad tieši iedomājos, atliktu vēl M3 motors un Tavs e36 būtu vnk perfekts !!! njā, siekala notecēja
p.s.
ko ar 2.8 darīsi ?
p.s.
ko ar 2.8 darīsi ?
Esošajam dzinējam jau atrasts pircējs
Motors jau araa? Kaada kaarba buus? SMG?
Motors savā vietā pat donoram. No sākuma izcels tam, novērtēs kopējo stāvokli, samainīs to, kas būs vajadzīgs.
Kārba būs manuālā - 6 pārnesumu.
Lai veicas darbos un nedarbos.
buus labs projektspsih-arno rakstīja:Motors savā vietā pat donoram. No sākuma izcels tam, novērtēs kopējo stāvokli, samainīs to, kas būs vajadzīgs.
gaidisu visadus jaunumus kas un kaa attistaas,
ps m3 evo dzinejs- viens no maniem sapnjiem
...
Pa nopietno, un galā protams, kā vienmēr pa skaisto!
mmmm 6 pakapju manuala karba sen sev tadu gribu, veiksmi darbos tev
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …