Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
Es tuvākajās dienās rauju paklāju savam ārā, paskatīšos, kā tur uzvedās tā jumtu bituma mastikas līmplēve, kas tur dzīvo jau 3 gadus. Bet domāju, ka ļoti labi tur jūtas. Galvenais pareizi un akurāti uzklāt to
Meklēju cilvēku, kurš varētu nostrūklot un nopulverot bremžu suportus un stupicas! Bez kosmosa
Blast.lv?
Kādēļ nepirki brembo? vai tomer fredo ir labāki?
Viss jau skaisti top, tieši tā kā es vēlētos, tik līdzekļu gan nav tik daudz man
Viss jau skaisti top, tieši tā kā es vēlētos, tik līdzekļu gan nav tik daudz man
Kuri gan tie būtu?edzis rakstīja:Tagad tikai vajag grīdu noizolēt, itkā gudri onkuļi man stāstija, ka tā krutā dārgā skaņas izolācija audio veikalos ir vien skaisti safasēts parastais, ja nemaldos jumtu materiāls, kuru var nopirk depo kilometru pa 5 euro
Nekas tur lētāks nesanāk, viņš ir plānāks.
Grūti ir pateikt, kas ir labāks, viens domā, ka pāris gropītes diskā būs uzreiz anormāli kruta un deļ tā ir gatavs atstāt vel visu nākošā mēneša algu, bet manā uzskatā, tās gropītes nav rādītājs tam, cik labi strādā bremzes. Arī ielas variantā atšķirība tur noteikti nebūs jūtama nekāda, pat ar maniem vecajiem sapuvušajiem bremžu diskiem un 10 gadus vecajām kalotkām, kārtīgi nospiežot pedāli, var sabloķēt riteņus. Saču autiņam arī stāv ferodo virsū un man ļoti patīk, tāpēc arī e36 paņēmu ferodo.
Nu tā audio skaņas izolācija maksā 3,50 euro par 0.1 m2 Depikā cik man teica varot nopirkt milzīgu rulli pa 10 euro bet es vel par to neesmu protams drošs, tik interesējosJonjis rakstīja:Kuri gan tie būtu?edzis rakstīja:Tagad tikai vajag grīdu noizolēt, itkā gudri onkuļi man stāstija, ka tā krutā dārgā skaņas izolācija audio veikalos ir vien skaisti safasēts parastais, ja nemaldos jumtu materiāls, kuru var nopirk depo kilometru pa 5 euro
Nekas tur lētāks nesanāk, viņš ir plānāks.
Vibroizolācija.
Godīgi teikšu, neesmu iepazinies, kas ar bituma lentām ir tagad, bet pirms gadiem 6 tieši biju pats skatījies, tās lentas ir plānas un salīdzinot nekāds ietaupījums nesanāk, jo būtu jālīmē vismaz divās kārtās. Vismaz agrāk par ~10euro - milzīgs rullis nesanāca.
Ja tagad ir biezākas par to pašu cenu - lieliski!
Par 3.5euro bija 4mm biezumā, kas skaitās diez gan bieza, bet apskaties 2mm un ņemot "kvadrātus" sanāk vēl lētāk. Katrs taisa kā vēlas, var izvēlēties.
Godīgi teikšu, neesmu iepazinies, kas ar bituma lentām ir tagad, bet pirms gadiem 6 tieši biju pats skatījies, tās lentas ir plānas un salīdzinot nekāds ietaupījums nesanāk, jo būtu jālīmē vismaz divās kārtās. Vismaz agrāk par ~10euro - milzīgs rullis nesanāca.
Ja tagad ir biezākas par to pašu cenu - lieliski!
Par 3.5euro bija 4mm biezumā, kas skaitās diez gan bieza, bet apskaties 2mm un ņemot "kvadrātus" sanāk vēl lētāk. Katrs taisa kā vēlas, var izvēlēties.
Es jau šajā jautājumā neesmu nekāds gudrais, tapēc arī jautāju. rīt iebraukšu depo un paskatīšos cik tur cena un kāds biezums, tad arī padalīšos ar info un izdomāšu, kas būs izdevīgāk.
Tādēļ stāstu savu pieredzi. Paskaties biezumu, cenu un cik sanāk kvadrātā. Tad salīdzini ar vibru.
Latos bija 20Ls par rulli. Tik precīzi neatceros, cik tur daudz bija.. laikam 10m2. Tā bituma līmplēve ir diez gan plāna..
Šodien noņēmu suportus, galīgi kapi tur, viena kalotka vispār sadalijusies divās daļās
Bet nu vismaz kaut kad bijis brembo, haha.
Tad jau viss tika izjaukts un atdevu krāsoties, toni paņemu tumši zilu, redzēs kā būs. Solījās, ka otrdien jābūt gatavam.
Un protams arī pasūtiju rekomplektus, jo nu veco šņegu jau atpakaļ neliks.
Bremžu diski ar bija tā nodiluši un nopuvuši, ka liekas, ka moš arī oriģinālie
Bet nu vismaz kaut kad bijis brembo, haha.
Tad jau viss tika izjaukts un atdevu krāsoties, toni paņemu tumši zilu, redzēs kā būs. Solījās, ka otrdien jābūt gatavam.
Un protams arī pasūtiju rekomplektus, jo nu veco šņegu jau atpakaļ neliks.
Bremžu diski ar bija tā nodiluši un nopuvuši, ka liekas, ka moš arī oriģinālie
4 suporti maksā nieka 30 euro
Manā gadijumā 2 suporti 20 euro plus 16 euro rekomplekti
Manā gadijumā 2 suporti 20 euro plus 16 euro rekomplekti
Cilindrīšus nemainīsi?
Es arī plānoju nākošmēnes bremzes atsvaidzināt.
Es arī plānoju nākošmēnes bremzes atsvaidzināt.
Rekomplektā ietilpst arī cilindrīši
Par to skaņas izolāciju, man ieteica visu izpūst ar tādu kā speciālu grubuli flakoniņā, effekts esot.
@instagram - anrijs.v
Domā grubulis, ko parasti uz auto apakšas mauc?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13