BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 55
- chevron_right
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tikko no lietotāja Gints dabūju pilnu salona swapu zils/balts. priekšējie krēsli ar apsildi un el.muguras balsts, aizmugurējiem glāžu turekļi. Tik šausmīgi jāmazgā.
Dzīvē izskatās šitāds:
Dzīvē izskatās šitāds:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Aizmirsu piemest, ka priekšējais panelis arī būs, tik mašīna jau bija pilna, jo vajag el.logus priekšā, jo šobrīd man ir airīši, un šitajos negribas urbt caurumus.
- ikey07
Jaunais salons top tīrs, bija diezgan piedirsts.
Izrādijās ka viņš ir pelēks, nevis zils
Izrādijās ka viņš ir pelēks, nevis zils
- ikey07
Pirmā ir pēc, un ādu neliku jo par cik nav kondiška tad ar ādu būtu ekstrēmi kā arī es neēsmu ādas fans.
EDIT, pēdējā ir pirms :P
EDIT, pēdējā ir pirms :P
Pēdējais labojis ikey07 - 09 Aug 2014, 21:52, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
Hāaaa, salons izskatās čotka kā mans, skaists, gaišs, tikai baigi smērējas, labāk ar netīru pakaļu iekšā nesēsties
Neliels progress ar salona maiņu, tiku arī pie āliņģa starp salonu un bagāžnieku
Aizmugure ir jau gatava, tik taisīšu bildes ar jauno kad viss būs salikts.
Tiku arī pie lapsenes dzēliena
Aizmugure ir jau gatava, tik taisīšu bildes ar jauno kad viss būs salikts.
Tiku arī pie lapsenes dzēliena
- ikey07
Mans jaunais kabinets
Izskatās ideāli dzīvē, nezinu kapēc manam telefonam patīk izcelt dzeltanos toņus
dabūju arī bagāžnieka paneli/paklāju, un jaunu instrumentu turekli bez nolauztas skrūves.
Priekšējo durvju paneļi nāks kad dabūšu el.logus, kāds var arī piedāvāt krēslu apsildes podziņas, būtu just in time.
Izskatās ideāli dzīvē, nezinu kapēc manam telefonam patīk izcelt dzeltanos toņus
dabūju arī bagāžnieka paneli/paklāju, un jaunu instrumentu turekli bez nolauztas skrūves.
Priekšējo durvju paneļi nāks kad dabūšu el.logus, kāds var arī piedāvāt krēslu apsildes podziņas, būtu just in time.
- ikey07
Es no gaiši pelēka salona tiku vaļā ieliku melnu. Tu no melna ieliki gaišu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Visi kā dulli skrien pēc melna ādas salona, nezinu kapēc bet man viņi nekad nav patikuši.
- ikey07
Nē nē. Es audumu ieliku. Es kājas vasarā negribēju izcept
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man agrāk baigi patika, bet tagad es arī dodu priekšroku auduma salonam.ikey07 rakstīja:Visi kā dulli skrien pēc melna ādas salona, nezinu kapēc bet man viņi nekad nav patikuši.
Auduma recaro ist ze best.
Pusādas recaro
Normāli ,man arī pirmais bij 1.6 i no sākuma nesūdzējos , bet nu degvielu tāpat patika ēst kā mana čoma 2l vānim :O
Tā tik turpini... GL&HF
Tā tik turpini... GL&HF
Šobrīd nākamais solis ir el.logi un ripuļi, pēc kā arī sākšu skatīties uz 1.8i pusi un prikola pēc uzlikšu turbo.
Zinu ka daudzi teiks lai liek 2.5 vai tā, bet gribas lai ir savādāk, būs man 318ti
Zinu ka daudzi teiks lai liek 2.5 vai tā, bet gribas lai ir savādāk, būs man 318ti
- ikey07
TI nebūt nav tas pats kas turbo. Cik zināms ti apzīmē kompakta virsbūvi.
Prieks ka cel, lai veicas.
Prieks ka cel, lai veicas.
Nosēdināt ar vajagikey07 rakstīja:Šobrīd nākamais solis ir el.logi un ripuļi, pēc kā arī sākšu skatīties uz 1.8i pusi un prikola pēc uzlikšu turbo.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …