E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23
- chevron_right
sturi mainisu. kad bus vis nepieciesamais sataisits ka velos.Jauniņais. rakstīja:Nu jā darbu daudz kā vecai mašīnai.
Auto ir superīgs.
Nav doma mainīt stūri?
nedaudz plataku bazi, bet principa sagazumuikey07 rakstīja:wup wup
ko tie e46 plaukti dod?
Sodien piemetinaju atsaites vietas amisiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sodien sagatavoju bmw uz krasosanu. Uzliko ari prieksa koilas uzbuveju bamperam lupu.
Pēdējais labojis boris737 - 03 Apr 2015, 18:33, kopā labots 1 reizi.
Man uz e46 vienam leforder plauktam ir jau oem caurums atsaiteiboris737 rakstīja:neder ja urbj caurumus tad coc nelaidis man teica. tape jaliek atsaites pie amisiem
tas caurums nak ksenona sensoram ja nekludosBMW-Valcha rakstīja:Man uz e46 vienam leforder plauktam ir jau oem caurums atsaiteiboris737 rakstīja:neder ja urbj caurumus tad coc nelaidis man teica. tape jaliek atsaites pie amisiem
Nevaru netā atrast,bet tas caurums ir tieši tajā vietā, kur e36
visiem plauktiem ie vieta atsiatem,vismaz e46
vismaz man bija
tik liekot koilas,ta atsiate ir gavno.vijnas ir vai nu pa isu vai pa garu isti vairs neatceros,bet nu nosedinot lidz zemei,ta atsaite ir japartaisa
vismaz man bija
tik liekot koilas,ta atsiate ir gavno.vijnas ir vai nu pa isu vai pa garu isti vairs neatceros,bet nu nosedinot lidz zemei,ta atsaite ir japartaisa
ar kompatu pa brugji
bet 46 tak pie amisiem nak atsaite orginali.
var jau but ka atseviskiem gadiem ir savadak, par to nestridesoscipruss18 rakstīja:nu manam naca
un viss bija oem
heia. Heia. Sodien ka teikt no gaisa uzkrita kompakta cip rekaro salons pusadas, ar visam apsivkam. sakops un bus ok. un ta patas netisi mana detalu krajuma ienaca sporta adas sture. vaidziga tik pareja uz e 36. Tai ari sakrasos starus un bus ciesama. un patesteju krasu uz diska ka izskatisies . Man skiet ies kopa ar peleko.
Būs mega labi
Paldies! censos
Gaidu momentu kad nonāksi līdz bodykita veidošanai
Nu nekas traks nebus DomajuA_C rakstīja:Gaidu momentu kad nonāksi līdz bodykita veidošanai
Cik agrak man besija kompakti tik tagad sak patikt.dzineju ari mainisi?
ar kompatu pa brugji
merkis ir jau nospraust uz motoru , un zinams kads , bet uz nakosos vasuru.
sovasar zagesu ar savu sujmasinu, ja spes izturet tik ilgi. un neleks gredzeni pa isputeju ara
sovasar zagesu ar savu sujmasinu, ja spes izturet tik ilgi. un neleks gredzeni pa isputeju ara
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23