Jancix DAKAR GELB kupeja
+ , tieši manas domas. Vismaz būtu kkāda odziņa , savādāk viss kkā saplūst.AndzaK_LV rakstīja:man liekas kad ar Rizikiem izskatitos smukak,
krasa ari dzive tada Blavi dzeltena ir?
Matēts???
Diski garām
Pāris solīši un būs
Arī doma nākamgad dzeltenu savu pārkrāsot
Diski garām
Pāris solīši un būs
Arī doma nākamgad dzeltenu savu pārkrāsot
Toč šams ir matēts? Tad tas ir vēl viens liels fails
Man liekas ka ipašniekam patīk kaut kā savādāk (tm)
Man liekas ka ipašniekam patīk kaut kā savādāk (tm)
nez kur jūs te ieraudzījāt mateto .. tas ir originalais dakar gelb tonis...
riziki netiks likti ..
diski tik pagaidu bus kas labaks ..
m3 emblema paliks jo dzinejs tiks svapots uz 2.8
bumpers nav saregulets līdz galam kā rakstiju autiņs vel nav gatavs. pārmaiņas vel būs ...
bumpers nav saregulets līdz galam kā rakstiju autiņs vel nav gatavs. pārmaiņas vel būs ...
logu tonēšana ir lauku tūnings
jancix007 rakstīja:riziki netiks likti ..
2,8 tapat nav M3
Jancix tā tu taisīsi pazoru M3, jo tie kas tevi izkabinās domās ka tev s50 zem haubes
swapo 2.8 un liec 316 bļembu, tā drīkst darīt
swapo 2.8 un liec 316 bļembu, tā drīkst darīt
2.8nav bet jau tuvak
Galīgi nepiekritīšu.jancix007 rakstīja:logu tonēšana ir lauku tūnings
Lauku tūnings ir priekšejo lukturu tonēšana, nevis aizmugurējo loguDanielChannel rakstīja:Galīgi nepiekritīšu.jancix007 rakstīja:logu tonēšana ir lauku tūnings
*vieīgais izņēmums ir tourings bet tā pat vēlams ir akvārijs[/quote]
nu ne visi grib lai citi redz skatus kas notiek uz aizmugurējā sēdekļa
nu ne visi grib lai citi redz skatus kas notiek uz aizmugurējā sēdekļa
jus bla oem fanati esat nenormali. akvarijs ir huina un tas ir fakts. vasaraa spiid logos saule, karsts. pie veikala neko masina nevar atstaat, jo urlaati paluur, izbombii logu un savac karoto. un visbeidzamais, izskatas sudigi.
No offence ,pasham ir bijushi toneeti logi visi kabrim ,bet tie bija taalaa jauniibaa ,tagad ja redzu zhurku uz ielas kurai viss ir pilniigaa tjomaaraa ,sejaa paraadaas mazs smiiins :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Lauki ir diezgan plašs jēdziens. Viennozīmīgi es pie laukiem pieskaitītu ķekavas bamperus, fleksētās atsperes, LED virteņus, ķīniešu lukturus, maksimas sēdekļu pārvalkus un praktiski jebkuru gateri. Caur pirkstiem var skatīties uz normāli ievilktiem hrenoniem un auto piekrāsošanu ar baloniņu (ja nu vienīgi kā pagaidu variants). Nieru krāsa, stickerbomb, enģeļi, piemīztie lukturi and shit jau ir gaumes lieta, tāpat kā aizmugurējo logu tonējums.