E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Nav vērts šitādos ieguldīt laiku, lai pārkrāsotu. Varbūt tiešām ar zemākām riepām vēl kautkā izskatītos, bet tā, man viņi liekas prasti ziemas diski. Regulē vēl!
Šitādi tie diski ari normāli izskatās, bet es drošvien taisītu tā lai izskatītos kā hromēti(krāsu visu nost uzpulēt spīdīgus un 2k laku pa virsu lai baltais neuzmetās )
atkal nesen redzēts pie teķa. vajag saskrieties tak.
Pilns tekis kops neesmu lkm saradies ar visadam lamatam
Tas skaitās čomam 2 reizes iedevu uz skolu aizbraukt Uzreiz pamana Pats tur nemācosFujaks. rakstīja:Lācis rakstīja:Pilns tekis kops neesmu lkm saradies ar visadam lamatam
es atvainojos protams katram savs bet man ar tādu būtu kauns braukt vienigi kā kāds jājam aparāts kuru nav žēl iestādīt kādā kokā jo tas spārns un no attāluma izpujušie sliekšņi izskatās skarbi ( slieksnis tur kur ar damkrotu celts ) un ielūzis un nerunājot par tām ašajām miroņgalvām vai kas tas ir .. saucas nepietika naudas normālai krāsai bet tāpat busu baigais nazis ar tādiem sudiem uz sāna ......
Tad neskaties virsū un neatstāj komentus, slieksnis nav izpuvis nevienā vietā, nospriedu, ka Tev laiks iet pie acu ārstaGM-747 rakstīja:es atvainojos protams katram savs bet man ar tādu būtu kauns braukt vienigi kā kāds jājam aparāts kuru nav žēl iestādīt kādā kokā jo tas spārns un no attāluma izpujušie sliekšņi izskatās skarbi ( slieksnis tur kur ar damkrotu celts ) un ielūzis un nerunājot par tām ašajām miroņgalvām vai kas tas ir .. saucas nepietika naudas normālai krāsai bet tāpat busu baigais nazis ar tādiem sudiem uz sāna ......
Kas saka, ka nauda nesanăca? Tur pat nevajag krāsot, Tev ar savu domāšanu to nesaprast, atvainojos, protams.
nemaini ne kraasu spaarnam,ne ari zimejumu,izskatas loti .....atskirigi,bet man ari patiik....
nu atdzisti ka tu dari visu uz tjap ljap viņš tak vispaik ir jaspolē un atrumu nemazina ne ? brille pat pie tava rozavā spārna nav pieslrūvēta viss kulee tas tak žurku stils
Vairākas reizes esmu manījis Siguldā, manuprāt mašīna(spārns) jāsakrāso vienā krāsā, tad skats uzreiz mainīsies uz labo pusi
Vispar ja,ja nokraasotu to sparnu,butu loti labi! tie zimejumi ta neizlec,ka tas sparns,plus vel vajadzetu to brilli salaist kopa ar sparnu,lai vismaz arkai viena linija.....tas nesmukums cakaree visu.....EdgarsLV rakstīja:Vairākas reizes esmu manījis Siguldā, manuprāt mašīna(spārns) jāsakrāso vienā krāsā, tad skats uzreiz mainīsies uz labo pusi
hvz, izskatās tas auto diezgan sūdīgi
Kādus miljons gadus šeit neesmu neko rakstījis! Tad nu tā, kupejas vairs nav, tā ir aizgājusi uz neatgriešanos, sanāca ķēpa ar dokumentiem un auto aizvilku uz kapsētu. Bet ne par to ir stāsts, pa starpai pabraucu ar MK3 Golfu, bet tomēr e36 ir dzīve No visām automašīnām puslīdz normāli esmu ticis vaļā un sapratu, ka vajag žurku un nopirku caurpuvušu E36 sedanu bez TA.
BMW 320 no rūpnīcas, laikam, diamondschwartz, bez jebkādām ekstrām, vienīgā ir luka, bet tā pati manuāla.
Defektu ir vairāk, kā vajag. Biju cerējis uz ko lādzīgāku, kad pirku auto, neizskatījās, ka ir tādi kapi. Grīda blakus sēdētāja pusē praktiski visa ir jāpārmetina, šofera pusē nav tik traki, bet nekāda medus maize nav. Sliekšņi arī abi divi ir jāpārmetina Skates lapu arī iemetīšu pie bildēm. Rocenes šai automašīnai nav, kā sugas. Sākumā biju domājis, ka rocenes troses ir beigušās, tās nopirku, atjaucu visu vaļā, a tur pilnīgi nekā nav, tikai stupica ar bremžu disku, a apakšā no rocenes pilnīgi nekā nav, pat veco loku, vai kā tāda. Dzinējs, laikam, ir normāls, bet tas pats pat karsa augšā Tas jau ir novērsts, nomainot termo mufti un termostatu. Gandrīz aizmirsu pierakstīt, ka bagāžnieks pagaidām ir nelietojams un sapuvis pilnīgi un pa visam, jāgriež laukā un jāmetina cits iekšā.
Plāni:
*sametināt priekš sevis, nevis TA
Pārējais pagaidām ir mistika, gan jau, ka uzlikšu TA technix un priecāšos par dzīvi
Tad nu lai bildes runā manā vietā
Šīs bildes var izteikt vairāk, kā simtiem vārdu
Būtu jauki, ja kāds padalītos ar komentāriem, ko labāk iesākt ar to grīdu? Griezt laukā no cita e36 vai mēģināt pielocīt parastu bleķi un sametināt?
BMW 320 no rūpnīcas, laikam, diamondschwartz, bez jebkādām ekstrām, vienīgā ir luka, bet tā pati manuāla.
Defektu ir vairāk, kā vajag. Biju cerējis uz ko lādzīgāku, kad pirku auto, neizskatījās, ka ir tādi kapi. Grīda blakus sēdētāja pusē praktiski visa ir jāpārmetina, šofera pusē nav tik traki, bet nekāda medus maize nav. Sliekšņi arī abi divi ir jāpārmetina Skates lapu arī iemetīšu pie bildēm. Rocenes šai automašīnai nav, kā sugas. Sākumā biju domājis, ka rocenes troses ir beigušās, tās nopirku, atjaucu visu vaļā, a tur pilnīgi nekā nav, tikai stupica ar bremžu disku, a apakšā no rocenes pilnīgi nekā nav, pat veco loku, vai kā tāda. Dzinējs, laikam, ir normāls, bet tas pats pat karsa augšā Tas jau ir novērsts, nomainot termo mufti un termostatu. Gandrīz aizmirsu pierakstīt, ka bagāžnieks pagaidām ir nelietojams un sapuvis pilnīgi un pa visam, jāgriež laukā un jāmetina cits iekšā.
Plāni:
*sametināt priekš sevis, nevis TA
Pārējais pagaidām ir mistika, gan jau, ka uzlikšu TA technix un priecāšos par dzīvi
Tad nu lai bildes runā manā vietā
Šīs bildes var izteikt vairāk, kā simtiem vārdu
Būtu jauki, ja kāds padalītos ar komentāriem, ko labāk iesākt ar to grīdu? Griezt laukā no cita e36 vai mēģināt pielocīt parastu bleķi un sametināt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas ir tas pats kas pa 500euro tirgojās ar svarku reduktora?
Redzēts dzīvē pie hesīša aizmugurējā arka arī izskatījās saburbulojusi
Lai no rokas izlocītu ir ko papisties
Lai no rokas izlocītu ir ko papisties
Yup, tas pats. Pavisam par to aizmirsu pierakstīt.zurkae36 rakstīja:Tas ir tas pats kas pa 500euro tirgojās ar svarku reduktora?
Pakaļējām arkām arī ir diezgan lieli kapi, jo no iekšpuses arka ir sadalījusies un no ārpuses burbuļi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12