E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16
- chevron_right
A ja par e36 tad zilaas lampas ir garam - baltais jumts personigi nevisai:D un kas tie pa need for speed cimdiem?:D
zilās lampas jau sen nav, baltais jumts un stoikas paliks (man patīk un viss )kaspars26 rakstīja:A ja par e36 tad zilaas lampas ir garam - baltais jumts personigi nevisai:D un kas tie pa need for speed cimdiem?:D
nav ne jausmas kādi izskatās need for speed cimdi, bet šie ir ādas :)
Zhēl to meiteni, lauķi sanākuši... ciemā nav jaunas gaļas, uzklupuši vienai nabadzītei kas gribēja mašīnu parādīt.
Saņemās, ne visi piedzimuši aizgaldā....
Saņemās, ne visi piedzimuši aizgaldā....
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
precizi
stūlbs jautājums ,stūlba atbilde
Kāds sakars kompaktam, ja šeit meitenei ir sedans. Par to vērtēšanu, domāju ka tās ir tikai tavas iedomas.kaspars26 rakstīja:Lasu un vnk reka rauj:D Lai veicas darbos bet nu pzg reali atskiraas lasot topikus kaa verteee sieviesu masinas un ka viriesa:D dzeks piem ieliek baltu kompaktu - visi blauj fuu suuds utt:D meitene ieliek kompaktu - tad ir standarta fraze : man jau kompakti nepatiik , bet sis ir tiiri smuks
ko jus te esat sviestu sadzinushi tadu katra topika jau kautkads sviests
runajot par bmw : nu mans viedoklis ir tads ka katra cilveka iegulditais darbs ir javerte pozetivi tapec tetim ,, alinsh,, par apnemshanos un paveikto bet es tik vienu nesaprotu kapec vajadzeja krasot to jumtu tada krasa vai ka teiktu Andrits kas papisa tubu ,, kapec vajadzeja sapist bembi ,, viss ir labi bet nu tas jumts
Ps : man prieks ka te paradas ari jaunas sejas taka esi sveikta barina
runajot par bmw : nu mans viedoklis ir tads ka katra cilveka iegulditais darbs ir javerte pozetivi tapec tetim ,, alinsh,, par apnemshanos un paveikto bet es tik vienu nesaprotu kapec vajadzeja krasot to jumtu tada krasa vai ka teiktu Andrits kas papisa tubu ,, kapec vajadzeja sapist bembi ,, viss ir labi bet nu tas jumts
nooormāli. zilie uguņi ir ārā cik noprotu.
un jumts jāredz dzīvē, gan jau nav traki. Vīri, jāsaprot un jāpieņem arī sieviešu domāšana un gaume.
un jumts jāredz dzīvē, gan jau nav traki. Vīri, jāsaprot un jāpieņem arī sieviešu domāšana un gaume.
kādu laiciņu atpakaļ, braucot pāri vef tiltam, pa brīvībeni uz teikas pusi, redzēju braucot garām, dzīvē izskatās nedaudz labāk, biju uzmetis avareikas ar audi b3 burbuli
P.S smēķēt ir kaitīgi
P.S smēķēt ir kaitīgi
nu ja, vot neesmu vīrietis un stocku tadu garlaiciigu neegribu :)australia rakstīja:nooormāli. zilie uguņi ir ārā cik noprotu.
dzīvē acis atraut nevar, ne?, baigi izcełāsnaljanke rakstīja:kādu laiciņu atpakaļ, braucot pāri vef tiltam, pa brīvībeni uz teikas pusi, redzēju braucot garām, dzīvē izskatās nedaudz labāk, biju uzmetis avareikas ar audi b3 burbuli
P.S smēķēt ir kaitīgi
neredzēju
P.S es to loti labi zinu
Pa laikam redzu uz Salu tilta - ir kopts un dzīvē it nemaz nav tik traks tas krāsojums.
Ifa, mēs laikam esam agrāk tikušies, ne?
Valts rakstīja:Pa laikam redzu uz Salu tilta - ir kopts un dzīvē it nemaz nav tik traks tas krāsojums.
Nezinu, man pēc bildes grūti spriest..
ahh viena daļa pardzivo ka otra daļa šeit klūp virsu meitenei! Manuprāt ļoti skaista meitene! nav jabrīnās par to kas šeit darās!
Par mašīnu!
Pēc Tava teksta noprotu ka mašīna bija drausmīga un ja viņu izdevās atjaunot lidz šādam rezultātam tad pēkšņi mana kupeja bez grīdas neliekas tik bezcerīga! Paldies Tev un tavam sencim par iedvesmu!
Par izpildijumu, Ir šis tas kas man nepatīk, ideja par balto jumtu ir laba bet tad vrb tikai baša jumta četrstūri!
veiksmi darbos!
Par mašīnu!
Pēc Tava teksta noprotu ka mašīna bija drausmīga un ja viņu izdevās atjaunot lidz šādam rezultātam tad pēkšņi mana kupeja bez grīdas neliekas tik bezcerīga! Paldies Tev un tavam sencim par iedvesmu!
Par izpildijumu, Ir šis tas kas man nepatīk, ideja par balto jumtu ir laba bet tad vrb tikai baša jumta četrstūri!
veiksmi darbos!
Da lab, te pusi postu padzesa. Verte vienadi tik negativos/kas nepatik patīra.kaspars26 rakstīja:Lasu un vnk reka rauj:D Lai veicas darbos bet nu pzg reali atskiraas lasot topikus kaa verteee sieviesu masinas un ka viriesa:D dzeks piem ieliek baltu kompaktu - visi blauj fuu suuds utt:D meitene ieliek kompaktu - tad ir standarta fraze : man jau kompakti nepatiik , bet sis ir tiiri smuks
P.S. Par auto paklusešu, bet meitene skasita, jā
viņam to nevajadzēja darīt, bet viņš juta, ka vajag...Dj_Zii rakstīja:ko jus te esat sviestu sadzinushi tadu katra topika jau kautkads sviests
Nav ne vainas auto,interesanti tas jumts izskatās,neteiktu ,ka savam tādu gribētu,a par tiem ka cepjas par to jumtu - ja jums pašiem kādreiz meitai būs bembis un viņa paprasīs kaut kā tur viņu sakrāsot,atzīstiet,nokrāsosiet kaut rozā
Salons arī tā neko,stūre patīk,USA speedo arī kaut kas neierasts,tik tas maximas elkoņbalsts ir apmaldijies un no kāda opeļa nonācis Tavā BMW.Veiksim turpmāk!
Salons arī tā neko,stūre patīk,USA speedo arī kaut kas neierasts,tik tas maximas elkoņbalsts ir apmaldijies un no kāda opeļa nonācis Tavā BMW.Veiksim turpmāk!
Valts rakstīja:https://www.facebook.com/katlaps
neesmu pagaidām fb, bet atceros, jā :)
prieks ka tev radās iedvesma! :)sputniks rakstīja:ahh viena daļa pardzivo ka otra daļa šeit klūp virsu meitenei! Manuprāt ļoti skaista meitene! nav jabrīnās par to kas šeit darās!
Par mašīnu!
veiksmi darbos!
Un paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10