sierrarot 328i e36 by ieska
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Ja motors nav sprāgoņa un lsd ir labs, tad jāņem....
O jopte ku žēl. Smuks aparāts bija :(
hz cik nu mani var klausīt, bet šķiet ka nav vērts atdot viņiem pa 600. Detaļās vairāk savāktu, jautājums cik ātri.
hz cik nu mani var klausīt, bet šķiet ka nav vērts atdot viņiem pa 600. Detaļās vairāk savāktu, jautājums cik ātri.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Pa 600€ nekādā gadījumā!
1000€ detaļās mierīgi dabūsi izjaucot.
1000€ detaļās mierīgi dabūsi izjaucot.
TomSkarsts rakstīja:O jopte ku žēl. Smuks aparāts bija :(
atrak,kaa TU pabeigsi videni
ar kompatu pa brugji
Uz cirku negribi iet strādāt? Būsi īstajā vietā.cipruss18 rakstīja:TomSkarsts rakstīja:O jopte ku žēl. Smuks aparāts bija :(
Ja godīgi jēga nebija no tās videnes. Tikpat labi varēja arī nebeigt.
Kādu varbūt interesē šis auto? cena pieņemsim 1k eur... Tas tik tā, ja nu kāds grib ņemt...
TomSkarsts rakstīja:Uz cirku negribi iet strādāt? Būsi īstajā vietā.cipruss18 rakstīja:TomSkarsts rakstīja:O jopte ku žēl. Smuks aparāts bija :(
Ja godīgi jēga nebija no tās videnes. Tikpat labi varēja arī nebeigt.
nu hvz vai kads tev dod 1k par vinju.ja gribi chakareties ar jaukshanu,darit to,ja nee,tad dod vien pa tiem pashiem 600 promieska rakstīja:Kādu varbūt interesē šis auto? cena pieņemsim 1k eur... Tas tik tā, ja nu kāds grib ņemt...
ar kompatu pa brugji
Tas ir tā - ja kādam ir velme, ir pieteikušies 2 cilvēki, kuri par tiem pašiem 600eur ir gatavi ņemt, vienkārši domāju, maybe kāds grib jaukt utt un ir gatavs ņemt pa 1k eur.cipruss18 rakstīja:nu hvz vai kads tev dod 1k par vinju.ja gribi chakareties ar jaukshanu,darit to,ja nee,tad dod vien pa tiem pashiem 600 promieska rakstīja:Kādu varbūt interesē šis auto? cena pieņemsim 1k eur... Tas tik tā, ja nu kāds grib ņemt...
Tikai piedāvājums
tad labak atdod forumieshiem neka apdroshinatajiem
ar kompatu pa brugji
+++++cipruss18 rakstīja:tad labak atdod forumieshiem neka apdroshinatajiem
ja tu to par videni un nesaprati - tad esmu jau beidzis un ar teicamām atzīmēm, so es pieņemu, ka varu ieheitot, ka nebija jēgas. un no augstskolas arī īsti nav. Vismaz tehniskajās jomās, ko var pats apgūt.Sprogis rakstīja:TomSkarsts rakstīja: Ja godīgi jēga nebija no tās videnes. Tikpat labi varēja arī nebeigt.
Da atzīmes ir hujņa. Galvenais ir pašam gribēt mācīties un mācīties to, kas interesē. Augstskolas beidzējs vs profenes beidzējs jau ar savu darba stāžu, kuru ieguvis, kamēr mācās un pēc tam + ja cilvēks vēl iet kādos amata kursos būs pārāks jebkurā dienas laikā, ja runājam par tehniskajiem amatiem, nevis ārstiem, arhitektiem un inženieriem, kur bez tonnām teorijas var nemaz nesākt neko īsti darīt.TomSkarsts rakstīja:ja tu to par videni un nesaprati - tad esmu jau beidzis un ar teicamām atzīmēm, so es pieņemu, ka varu ieheitot, ka nebija jēgas. un no augstskolas arī īsti nav. Vismaz tehniskajās jomās, ko var pats apgūt.Sprogis rakstīja:TomSkarsts rakstīja: Ja godīgi jēga nebija no tās videnes. Tikpat labi varēja arī nebeigt.
nepiekrītu, labāk jau pats īpašnieks tirgo daļas pa daudzmas normālām cenām, nevis atpērk vietējie šrotisti un tirgo detaļas pa kosmosu! galīgi sajāts tas detaļu tirgus irRiks* rakstīja:+++++cipruss18 rakstīja:tad labak atdod forumieshiem neka apdroshinatajiem
Sorry par offtopic ,bet kas tieši tirgū ir sajāts ?!?Lawwr rakstīja:nepiekrītu, labāk jau pats īpašnieks tirgo daļas pa daudzmas normālām cenām, nevis atpērk vietējie šrotisti un tirgo detaļas pa kosmosu! galīgi sajāts tas detaļu tirgus irRiks* rakstīja:+++++cipruss18 rakstīja:tad labak atdod forumieshiem neka apdroshinatajiem
Tas ,ka cilvēks atļaujas piem. oriģinālo m bamperi pilnā komplektā par 150euro tirgot ,un visi uzreiz bļauj ,ka protuninga taču par 90e var iegādāties ?!?
Vai tas ,ka pusasis resnās nu jau maksā ap ~40euro gabalā ,jo viņu vienkārši vairāk praktiski NAV ?!
Es šitos ``kosmosa`` bļāvējus nekad neesmu sapratis īsti ,katrai lietai ir sava cena pēc attiecīgā pieprasījuma/piedāvākuma tirgū ,Ok ,ja to pārspīlē anormāli un piem. sāk oriģinālos bamperus par 100e gab tirgot kuri mētājas katram garažā noputējuši vismaz 2 ,tas īsti nav pieņemams , bet spilgts piemērs - nesen man vienam e30 vajadzēja bāku sameklēt ,labu - tas ir puslīdz nesapuvušu un tādu kuru nav kauns likt virsū ,es beigās par viņu samaksāju 120eur ,par vecu metāla gabalu ,cik Es sapratu ,tā ir ļoti Ok cena par stāvokli kādā tā bija ,kosmoss ?! i dont think so .
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
E36 elvee vispār kontinge ts ir jautrs, par labu mantu nav gatavi dot vairāk par 50e
Bet par veciem izjātiem plauktiem 10e vērtībā brauc no cita pilsētas gala
Tākā piełauju, no šī auto pat haube aizies pa deššuku, jo šrotisti lohi, haubi pa 80 tirgo un marihuāns vispār e36 detału el capo
Bet par veciem izjātiem plauktiem 10e vērtībā brauc no cita pilsētas gala
Tākā piełauju, no šī auto pat haube aizies pa deššuku, jo šrotisti lohi, haubi pa 80 tirgo un marihuāns vispār e36 detału el capo
[quote="Karrlo"][quote="Lawwr"][quote="Riks*"][quote="cipruss18"]tad labak atdod forumieshiem neka apdroshinatajiem[/quote]
+++++[/quote]
nepiekrītu, labāk jau pats īpašnieks tirgo daļas pa daudzmas normālām cenām, nevis atpērk vietējie šrotisti un tirgo detaļas pa kosmosu! galīgi sajāts tas detaļu tirgus ir[/quote]
Sorry par offtopic ,bet kas tieši tirgū ir sajāts ?!?
Tas ,ka cilvēks atļaujas piem. oriģinālo m bamperi pilnā komplektā par 150euro tirgot ,un visi uzreiz bļauj ,ka protuninga taču par 90e var iegādāties ?!?
Vai tas ,ka pusasis resnās nu jau maksā ap ~40euro gabalā ,jo viņu vienkārši vairāk praktiski NAV ?!
Es šitos ``kosmosa`` bļāvējus nekad neesmu sapratis īsti ,katrai lietai ir sava cena pēc attiecīgā pieprasījuma/piedāvākuma tirgū ,Ok ,ja to pārspīlē anormāli un piem. sāk oriģinālos bamperus par 100e gab tirgot kuri mētājas katram garažā noputējuši vismaz 2 ,tas īsti nav pieņemams , bet spilgts piemērs - nesen man vienam e30 vajadzēja bāku sameklēt ,labu - tas ir puslīdz nesapuvušu un tādu kuru nav kauns likt virsū ,es beigās par viņu samaksāju 120eur ,par vecu metāla gabalu ,cik Es sapratu ,tā ir ļoti Ok cena par stāvokli kādā tā bija ,kosmoss ?! i dont think so .[/quote]
Čoms nesen resnās pusasis pirka pa 70e gabalā Tas nav kosmoss,tas ir detaļu deficīts.
+++++[/quote]
nepiekrītu, labāk jau pats īpašnieks tirgo daļas pa daudzmas normālām cenām, nevis atpērk vietējie šrotisti un tirgo detaļas pa kosmosu! galīgi sajāts tas detaļu tirgus ir[/quote]
Sorry par offtopic ,bet kas tieši tirgū ir sajāts ?!?
Es šitos ``kosmosa`` bļāvējus nekad neesmu sapratis īsti ,katrai lietai ir sava cena pēc attiecīgā pieprasījuma/piedāvākuma tirgū ,Ok ,ja to pārspīlē anormāli un piem. sāk oriģinālos bamperus par 100e gab tirgot kuri mētājas katram garažā noputējuši vismaz 2 ,tas īsti nav pieņemams , bet spilgts piemērs - nesen man vienam e30 vajadzēja bāku sameklēt ,labu - tas ir puslīdz nesapuvušu un tādu kuru nav kauns likt virsū ,es beigās par viņu samaksāju 120eur ,par vecu metāla gabalu ,cik Es sapratu ,tā ir ļoti Ok cena par stāvokli kādā tā bija ,kosmoss ?! i dont think so .[/quote]
Čoms nesen resnās pusasis pirka pa 70e gabalā Tas nav kosmoss,tas ir detaļu deficīts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right