Bogdans- 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Šie ir R16?TomSkarsts rakstīja:Kas mainījās, ka vieglāk slīpēt un riepas atrast?
Pēdējais labojis Kikaps - 26 Jūl 2016, 13:28, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Gan jau var uzlikt kko citu par 205/40
ir 16' collas šitie. daudz reizes foruma uzpeldējušie tie diski irKikaps rakstīja:Šie ir R16?TomSkarsts rakstīja:Kas mainījās, ka vieglāk slīpēt un riepas atrast?
Mani ex diski! Fondmetal 4000 16x8.5 et10K.F. rakstīja:ir 16' collas šitie. daudz reizes foruma uzpeldējušie tie diski irKikaps rakstīja:Šie ir R16?TomSkarsts rakstīja:Kas mainījās, ka vieglāk slīpēt un riepas atrast?
Man jaunie diski arī patīk labāk.
Runājot par bloķi - tevi nobildē vairumā gadijumu. Tas pats ar tonētiem priekšejiem logiem , lampām utml. Uz ielas to pārsvarā dara maiņas vecākie. Kad ej skati, atrod attēlu un salīdzina. Ja aizbrauc uz skati ar svarku, arī tad tevi ņem pa pilnu programmu un sabildē tavu auto. (iekšējais info no CSDD darbinieka)
Ja atbrauc uz skati un nav nekas no attēlā redzamā, tad viss kārtībā, bet tāpat var uzdot jautājumu - kāpēc tev tur ir tas, un tā un tā, bet tagad ir šitā?
Runājot par bloķi - tevi nobildē vairumā gadijumu. Tas pats ar tonētiem priekšejiem logiem , lampām utml. Uz ielas to pārsvarā dara maiņas vecākie. Kad ej skati, atrod attēlu un salīdzina. Ja aizbrauc uz skati ar svarku, arī tad tevi ņem pa pilnu programmu un sabildē tavu auto. (iekšējais info no CSDD darbinieka)
Ja atbrauc uz skati un nav nekas no attēlā redzamā, tad viss kārtībā, bet tāpat var uzdot jautājumu - kāpēc tev tur ir tas, un tā un tā, bet tagad ir šitā?
Pastāv iespēja, ka sabildē, ka ir visi sūdi, bet uz TA aizbrauc bez visiem hrenoniem, stance utt. Prasa kāpēc - atbildi, ka labojies, bet nākamajā dienā viss atpakaļ un nobildē un konstatē, ka sadirsi? Diezvai kāds tā iedziļinās.
Pēdējais labojis TomSkarsts - 26 Jūl 2016, 14:34, kopā labots 2 reizes.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tur viņiem ir kaut kāds iekšējs heits uz e36 un BMW kopumā kā tādu. E30 drāž konstanti tikai dēļ tā, cik to ir viegli izdarīt ar visām motoru pārbūvēm un pārējo, kas tur ir praktiski gandrīz visiem. Ja pats gribi problēmas, gribi, lai tevi ievēro un čakarē, tad var jau meklēt problēmas, bet man jau likas, ka prātīgākais ir aizbraukt uz skati kā godīgam cilvēkam.
vispār šizofrēnija. Nesen māsa brauca uz Lietuvu ar draudzenēm. Draudzene A4B4 audi izgāja skati iepriekšējā dienā. Kad atbrauca, braucu māsai pretī un ieraudzīju to Audi. No ārpuses pat varēja redzēt, ka viss slieksnis ir rusty. PIlnīgi kapi bez dzīvas vietas. Skati izgāja. A vot aizbrauc uz skati ar bezrūsainu tačku, bet ar HID, un tevi izdrāzīs. Kas tā par hu*ņu mūsu valstī ir.
Man arī bija iekš TA,viss kārtībā kad jādrukā uzlīme tehniskā atteikta,jo uz ielas kāds bija redzējis ka man aizmugurē sarkani pagriezieni,nāca maiņas vecākais un jautāja kur ir viņi pateicu ka neko nezinu un spīd visi orandžiTomSkarsts rakstīja:Pastāv iespēja, ka sabildē, ka ir visi sūdi, bet uz TA aizbrauc bez visiem hrenoniem, stance utt. Prasa kāpēc - atbildi, ka labojies, bet nākamajā dienā viss atpakaļ un nobildē un konstatē, ka sadirsi? Diezvai kāds tā iedziļinās.
Loud N' Proud
Tādēļ ka ar HID Tu apdraudi visus satiksmē iesaistītos, ar rusty slieksni Tu neapdraudi nevienu. Ja ir pilnīgi sapuvis, tad tikai sevi / pasažierus. Mūsu valstī h*ņa lielākā ir cilvēki, kuri čīkst par visādām lietām bez loģiskas spriešanas! Lietuvā, Igaunijā un arī slāvzemē pa labi, pases var iegūt, ja labi grib, un arī dzīvot tur var, neviens šeit netur!TomSkarsts rakstīja:vispār šizofrēnija. Nesen māsa brauca uz Lietuvu ar draudzenēm. Draudzene A4B4 audi izgāja skati iepriekšējā dienā. Kad atbrauca, braucu māsai pretī un ieraudzīju to Audi. No ārpuses pat varēja redzēt, ka viss slieksnis ir rusty. PIlnīgi kapi bez dzīvas vietas. Skati izgāja. A vot aizbrauc uz skati ar bezrūsainu tačku, bet ar HID, un tevi izdrāzīs. Kas tā par hu*ņu mūsu valstī ir.
Sorry, boogdans, par spamu.
Aidi a4 bav b4 bet gab b5
Pat TA,man bija audi quattro ar 20vt un ari teica kanakamreiz TA nedabushu un sagocheja mashinu
Pat TA,man bija audi quattro ar 20vt un ari teica kanakamreiz TA nedabushu un sagocheja mashinu
ar kompatu pa brugji
peļķē arī var noslīkt ja grib. ja lēcu lampās saliek ksenjus un saregulē, tu ne sūda nevienu neapdraudi. vai arī tu esi no tiem kas nejēdz braukt un vainu meklē visur apkārt, ne sevīKikaps rakstīja:Tādēļ ka ar HID Tu apdraudi visus satiksmē iesaistītos\TomSkarsts rakstīja:vispār šizofrēnija. Nesen māsa brauca uz Lietuvu ar draudzenēm. Draudzene A4B4 audi izgāja skati iepriekšējā dienā. Kad atbrauca, braucu māsai pretī un ieraudzīju to Audi. No ārpuses pat varēja redzēt, ka viss slieksnis ir rusty. PIlnīgi kapi bez dzīvas vietas. Skati izgāja. A vot aizbrauc uz skati ar bezrūsainu tačku, bet ar HID, un tevi izdrāzīs. Kas tā par hu*ņu mūsu valstī ir.
pārnesīšu uz pļāpām, pietiek pie-irst tofiku.
Pēdējais labojis Kikaps - 26 Jūl 2016, 15:10, kopā labots 1 reizi.
es 2gadus nobraukāju ar ksenoniem tuvajos un miglās, nereizi neviens nespīdināja pretī, skati ar gāju neaiztiekot lukturus(protams ieliekot halogēnus). izsecini pats. e36 lampas ir tāds sūds, ka tikai ar ksenjiem viņas normāli rāda. un man viņas bija svaigi sapucētas, takā uz to vainu nevar novelt
Ja iet runa par manu tv3 es vnk kautko pateicu kas visvairak besī!
Es nerunāju par tiem kam viss tip top, bet dažreiz ir mudaki kuriem spīd drausmīgi!
Runājot par diskiem man ļoti patīk!
Tie ir r16, Jā!
Gauma atšķirsies vienmēr un jebkur!
Runājot par citām lietām, tagad cīnos ar haubes trosīti!
Es nerunāju par tiem kam viss tip top, bet dažreiz ir mudaki kuriem spīd drausmīgi!
Runājot par diskiem man ļoti patīk!
Tie ir r16, Jā!
Gauma atšķirsies vienmēr un jebkur!
Runājot par citām lietām, tagad cīnos ar haubes trosīti!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rondeļus atpakaļ, šos kā slīpējamos labāk izmanto
Diski labi, tik bùtu vel labāk ja bùtu r17
Kas visiem ar tiem Rodeliem? Man viņi nekad nav patikuši, šie jaunie ir kudī smukāki!
Paldies Žogam par transportēšanu nakts vidū un Jansonam par zelta rokām!
Vienu skaistu vakaru pazuda stūre, nomainijā krustiņu un aiziet!
Vienu skaistu vakaru pazuda stūre, nomainijā krustiņu un aiziet!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pazuda stūre, what? Sasiti?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10