Šreks
Mlin, ar šnicelēm izskatījās labāk :/
Interesanti (bez uzbrauciena, katram sava gaume) tiešām lielai daļai BMW owneru patīk šniceru diski? Vai arī tas ir vienkārši kaut kas, ko skaitās kruti uzlikt uz BMW?! Jo nu es personīgi labāk brauktu ar stock bottlecapiem un balonu nekā ar šniceriem, jo vienkārši būtu kauns ar tādiem braukt. Interesē kā tad īsti ir
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es arī viņus vērtēju plauktiņu zemāk par bmw oem diskiem, bet ir kam viņi patīk
Viņi nav nedz reti, ne arī pēc parametriem ar kaut ko īpaši.
Viņi nav nedz reti, ne arī pēc parametriem ar kaut ko īpaši.
Nē man vnk patīkTomSkarsts rakstīja: ↑16 Jūl 2018, 21:03Interesanti (bez uzbrauciena, katram sava gaume) tiešām lielai daļai BMW owneru patīk šniceru diski? Vai arī tas ir vienkārši kaut kas, ko skaitās kruti uzlikt uz BMW?! Jo nu es personīgi labāk brauktu ar stock bottlecapiem un balonu nekā ar šniceriem, jo vienkārši būtu kauns ar tādiem braukt. Interesē kā tad īsti ir
Ne 0 stridešanas, es atzīšos man ar gaumi ir kā ir, kurš grib turš var nodirst. Vnk pateicu savu subjektīvo viedokli. kāpēc šniceles, viņas ir tādas klasiskas, priekš e36 uzskatu viņas piestāv . Neskatoties uz brendu
Forumisti kad Jūs nedaudz mainīsiet domāšānu!
Tas ir kā ar draudzeni, es tak neieraugu Tevi ar tavu draudzeni un nesaku ka akdvs kā var dzīvot ar tādu meiteni , es pat nekad viņu dzēris uz desas neuzsēdinātu!
Gaume- gara, īsta, tieva vai resna, blonda vai bez matiem!
Tas ir kā ar draudzeni, es tak neieraugu Tevi ar tavu draudzeni un nesaku ka akdvs kā var dzīvot ar tādu meiteni , es pat nekad viņu dzēris uz desas neuzsēdinātu!
Vīri, bez stresa. Es tieši tāpēc uzdevu jaut. vai tas ir gaumes jautājums vai arī skaitās "kruti" uzlikt šnicerus uz BMW. Neviena gaumi neapstrīdu un traci neceļu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
st5 disku centru krāsojuma kvalitāte vnk fenomenala
Tu ieliec bildes foruma publiskai apspriessanai un tev tas nepatiik kad kaadam kautkas nesaista tavaa auto?Booogdans rakstīja: ↑16 Jūl 2018, 23:10 Forumisti kad Jūs nedaudz mainīsiet domāšānu!
Loud N' Proud
Loģiskāk gan būtu, ka cilvēkiem katru reizi ieliekot bildi ar savu auto, jaunajiem diskiem utt., nebūtu jālasa komentāri: šitie diski nesmuki, tā stūre gavno, kkas nav ar bamperi...
Mums šeit ir ļoti maz konstruktīva kritika un viss pārvēršās subjektīvi neobjektīvā spamā.
Mums šeit ir ļoti maz konstruktīva kritika un viss pārvēršās subjektīvi neobjektīvā spamā.
neliec enģeļus
Tieši to pašu varu teikt par St5, bet šniceri ir ok! :)TomSkarsts rakstīja: ↑16 Jūl 2018, 21:03Interesanti (bez uzbrauciena, katram sava gaume) tiešām lielai daļai BMW owneru patīk šniceru diski? Vai arī tas ir vienkārši kaut kas, ko skaitās kruti uzlikt uz BMW?! Jo nu es personīgi labāk brauktu ar stock bottlecapiem un balonu nekā ar šniceriem, jo vienkārši būtu kauns ar tādiem braukt. Interesē kā tad īsti ir
d[-_-]b
Es saprastu, ja uzliktu tiešām neglītus diskus ar sliktu iznesumu. Pilns forums ar replikām un citiem nepievilcīgiem diskiem, tagad katram kko pārmetīsim?
Kars, saki godīgi, tavam racecar’am jau sen būtu topics, ja te nebūtu spamotāju un “expertu” bars?
neliec enģeļus
Nu tad netaisi/izdzēs topiku lai kāds dieva dēļ nepasaka kautko kas viņam nepatīk!!!
Loud N' Proud