Zurkae36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
tur neprofesionali ir parmetinatas tas kabatas un nekas nau apstrādāts, vēl jau nau izluzis turas sava vietā otrdien tiks adots džekam lai Sametina. Metinatajs dod savu auto metinat citām metinatajam
Vari piedāvāt man M-paku un difuzoru
Man pilnīgi Pox cik tu tur redzi
Auto jau brauc pakaļ
Auto jau brauc pakaļ
BMW nav tavs auto, pārēj uz citu marku.
Pēdējais labojis ZzevsS - 13 Apr 2019, 10:12, kopā labots 1 reizi.
vecit kur tava kupeja palika ? ja nemaldos arī uz karotem aizgaja
Līdz vakardienai vēl bija lieli plāni, iekeru style 32 un pēc pus h izluza plaukts.
Man nau iespējas pasam šo auto salabot tāpēc dodu iespeju nākamajam
Līdz vakardienai vēl bija lieli plāni, iekeru style 32 un pēc pus h izluza plaukts.
Man nau iespējas pasam šo auto salabot tāpēc dodu iespeju nākamajam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, jo man pietika prāta tur ne guldīt naudu un vēl jo vairāk nemēģināt iesmērēt kādam. Bet nu OK. Ja jau te vajag bērnu dārzu, tad lai tiek
nevienam nekas netiek meginats iesmērēt.
Tam kam ir vieta un laiks elementrai noversama problēma, pats to visu esmu darījis unversalim.
Tam kam ir vieta un laiks elementrai noversama problēma, pats to visu esmu darījis unversalim.
a kas notika ar disku biznesu? iepirkti pa 200, tajā pašā vakarā tiek tirgoti pa 300 un nākamjā rītā pricedrop uz 230 jau. Mogo prasa naudu atpakaļ tik ātri?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
diski pardoti čomam,TomSkarsts rakstīja: ↑13 Apr 2019, 23:02 a kas notika ar disku biznesu? iepirkti pa 200, tajā pašā vakarā tiek tirgoti pa 300 un nākamjā rītā pricedrop uz 230 jau. Mogo prasa naudu atpakaļ tik ātri?
mašīna aizgaja arī prom.
ar tiem diskiem nebija plānots biznes viņi tika pirkti prieks kupejas.
domāju ka tev visi proteini ir iepirkti par mogo naudu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu nesi tik skarbsTomSkarsts rakstīja: ↑13 Apr 2019, 23:02 a kas notika ar disku biznesu? iepirkti pa 200, tajā pašā vakarā tiek tirgoti pa 300 un nākamjā rītā pricedrop uz 230 jau. Mogo prasa naudu atpakaļ tik ātri?
Kad bus nakamais e36 ar topiku?
ar kompatu pa brugji
Droši slēdzam ciet, domāju ka tik drizz pie e36 vairāk neatgriezišos , visticamak vispār vairāk e36 man nebūs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right