Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 30
- chevron_right
little update. Jā jā šķūnis... kā es tā varēju apieties ar bembi utt. Bet man patīk, tas pats galvenais
pārs bildītes. Viss pa fenšuju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pats galvenais, ko apskatē teiks
Biju interesējies, tad tikai ķēros pie darbiem. TA teica, ka dubulto izplūdi var likt, tikai izplūdei ir jābūt aizmugurē, nevis pa sāniem(tas ir pie sliekšņiem, pie spārniem utt.). Kā arī nava skaļšBMW-Valcha rakstīja:pats galvenais, ko apskatē teiks
Labi es to visu komentētu kā lauku šķūnings, bet ja jau tev pašam patīk tad ir okey. Vienīgais ko es būtu darījis pa vidu kkur vēl iemetinājis rezonatorus, katrā trubā vienu, lai motoram būtu kcik normāls pretspiediens, jo tgd sanāk vnk gara caurule, un galā glušaks. Skaņa tāda so so bij jābūt labākai!
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Pagaidām vēl pāragr spriest, kamēr bampers nav klāt. Nesaku, ka ir baigi labi, bet nesaku arī, ka slikti.
Par vidu vēl tiks domāts, un par posmu no vidus līdz kolektoramKukijs rakstīja:Labi es to visu komentētu kā lauku šķūnings, bet ja jau tev pašam patīk tad ir okey. Vienīgais ko es būtu darījis pa vidu kkur vēl iemetinājis rezonatorus, katrā trubā vienu, lai motoram būtu kcik normāls pretspiediens, jo tgd sanāk vnk gara caurule, un galā glušaks. Skaņa tāda so so bij jābūt labākai!
Bampers bij klāt, tik nenobildēju Ar bamperu priekš manīm bij tieši tāds skats, uz kuru cerēju Domājams ar pārkrāsotu auto un visu kopā jābūt Vēl tāls ceļš ejams... un beigu beigās smukam dupsim vajadzēs aizmugurējos lukturus ar baltiem pagriezieniem. Plāni plāni plāni..Nixon rakstīja:Pagaidām vēl pāragr spriest, kamēr bampers nav klāt. Nesaku, ka ir baigi labi, bet nesaku arī, ka slikti.
P.S. Bet, uz doto brīdi radusies būtiska šaize.. iepirkts dubultais difuzors, bet atsūtīts no M bampera. Stock bamperim neder un finansi neļauj iepirkt M bamperi. Būs kautkas jādomā uz laiciņu ar stock bamperi un M dubulto difuzoru
Nu nezinu gan, šķūnis jebkurā gadījumā pie stock aparāta, manuprāt
Piekrītu.. riktīgs šķūnis nu bet.. netiecos lai bembis būtu pilnīgākais stock aparāts. Laikam jau atkal gaumes lietauteo rakstīja:Nu nezinu gan, šķūnis jebkurā gadījumā pie stock aparāta, manuprāt
Biju gaidījis ka nu tulīt būs traktors,bet rūc pat diezgan ok, brutāls aparāts.. , galvenais lai viss stāv taisni lai cik dīvaini tas neizklausītos..
e36
nu es kautka galigi nevaru nosaukt auto pa shkjuni ja vinjam ir divi bundulji...tik pat labi e46 m3 e39 m5 ari ir shkjunis?
skjunis drizak ir kad uzliek stoka aizmugureja stikla to antisparnu vai ka tur vinju sauc..vai "kjekavas" bamperus..vai salona iesviez opel omega recaro benjkjus utt!!!
un bus tev vien japakraj un janoperk m-bamperi... tad bus cotna
skjunis drizak ir kad uzliek stoka aizmugureja stikla to antisparnu vai ka tur vinju sauc..vai "kjekavas" bamperus..vai salona iesviez opel omega recaro benjkjus utt!!!
ThanksSidnas rakstīja:Skanjai nav ne vainas.
Biški vēl japielabo izpūtējs, jo dažās vietās laiž gaisu.. nogurums un vēls vakars deva par sevi zināt540i rakstīja:Biju gaidījis ka nu tulīt būs traktors,bet rūc pat diezgan ok, brutāls aparāts.. , galvenais lai viss stāv taisni lai cik dīvaini tas neizklausītos..
Jā, vajadzēs meklēt lietotu M bamperi vai arī iztukšot maciņu par jaunupikstulis rakstīja:nu es kautka galigi nevaru nosaukt auto pa shkjini ja vinjam ir divi bundulji...tik pat labi e46 m3 e39 m5 ari ir shkjunis?
nu Tu gan salīdzinājipikstulis rakstīja:nu es kautka galigi nevaru nosaukt auto pa shkjuni ja vinjam ir divi bundulji...tik pat labi e46 m3 e39 m5 ari ir shkjunis?
Naiss, man jau tā skaņa patīk.
pirmais kas ienaca praataauteo rakstīja:nu Tu gan salīdzinājipikstulis rakstīja:nu es kautka galigi nevaru nosaukt auto pa shkjuni ja vinjam ir divi bundulji...tik pat labi e46 m3 e39 m5 ari ir shkjunis?
Cik cilvēki tik viedokļi!
ps. Bet par cik esi izravējis visu un ielicis taisnu trubu, skaņai bij jābūt labākai!
ps. Bet par cik esi izravējis visu un ielicis taisnu trubu, skaņai bij jābūt labākai!
a kādu bamperu tu liksi? M pakas ar divām izpūtējam paredzētajām vietām difuzorā ?
Turpinot iesākto uteo tēmu....uteo rakstīja:Nu nezinu gan, šķūnis jebkurā gadījumā pie stock aparāta, manuprāt
Tev auto paliks kā stock puslīdz, jeb plānos tormēr taisīt kādu hardcore versiju, ja jau dubultā izplūe?
Mošk krausi 4.4 vai 3.2 iekšā?
ir pieejams ari difuzors cik sapratu abam pusem tagad :)AlpineLV rakstīja:a kādu bamperu tu liksi? M pakas ar divām izpūtējam paredzētajām vietām difuzorā ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 30