E36-KeX madeirashwarz 316
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
+1Balcers rakstīja:Manuprāt, ļoti neglīti diski!
šitādus monstrus vel nebiju redzējis izskatās wnk
---->
piedrāžu st5!
Bļin ,kur tu viņus atradi.
Manas domas ir tādas, ka tev viņi nepiestāv,viņi piestāvētu manam touringam (iedo piemērīt )
Manas domas ir tādas, ka tev viņi nepiestāv,viņi piestāvētu manam touringam (iedo piemērīt )
neteiktu ka man patik, bet vismaz kaut kas savadaks
hmm, patik, nepatik, patik, nepatik. laikam jau ka vairak patik.
ka jau dazi mineja, vismaz ar kauko izcelsies un soreiz laba nozimee
ka jau dazi mineja, vismaz ar kauko izcelsies un soreiz laba nozimee
...
Nezinu, man kaut kā nepārāk, bet galvenais lai pašam patīk :)
Mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka diskiem jābūt ir ar rakstu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet katrā ziņā individuāli, un nevienam citam tādi nebūs! Es noteikti uz ielas atskatītos..
Mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka diskiem jābūt ir ar rakstu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet katrā ziņā individuāli, un nevienam citam tādi nebūs! Es noteikti uz ielas atskatītos..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Jā... šeit dalās divās grupās cilvēki
Ir daļa, kuriem liekas bomba dēļ individualitātes un retuma un neredzēts kopskats utt..
Ir daļa, kas ir klasiķi ja tā var nosaukt un tomēr šādas lietas neatbalsta uz e36 ..
Bet tas ir tikai normāli .. jo šiem diskiem būs tā, vai nu kāds kritīs uz ceļiem dēļ skata VAI gluži pretēji - smiesies un teiks, ka pretīgi
Bet vēlreiz saku - šitie diski vnk IRRR !!!!!
Ir daļa, kuriem liekas bomba dēļ individualitātes un retuma un neredzēts kopskats utt..
Ir daļa, kas ir klasiķi ja tā var nosaukt un tomēr šādas lietas neatbalsta uz e36 ..
Bet tas ir tikai normāli .. jo šiem diskiem būs tā, vai nu kāds kritīs uz ceļiem dēļ skata VAI gluži pretēji - smiesies un teiks, ka pretīgi
Bet vēlreiz saku - šitie diski vnk IRRR !!!!!
Nu izdomāju ka style 5 jāatstā rezerves variantā jāsabonerē un lai stāv garažā
Šos diskus arī prasītos sapucē, nezinu kādus, grafītā nedaudz vai niķelēt, vel jau riepas jāiepērk uz 195/40 lai smuki var piesēdināt un iet aiz arkas garām
Šos diskus arī prasītos sapucē, nezinu kādus, grafītā nedaudz vai niķelēt, vel jau riepas jāiepērk uz 195/40 lai smuki var piesēdināt un iet aiz arkas garām
varētu izmēģināt uz šāda tipa diskiem likt virsū zīmējumus!
Kaut kur pa ss.lv mētājās sludinājumi, kur viņus mērcot vannās un liek virsu dažādus zīmējumus (precīzāk neko nezinu )!
Kaut kur pa ss.lv mētājās sludinājumi, kur viņus mērcot vannās un liek virsu dažādus zīmējumus (precīzāk neko nezinu )!
Diski toč ir kaut kas unikāls, laikam pats jau minēji, ka tagad skatam prasās vēl zemāku, tad būs low 'n' slow skats! Ar spilgtu krāsojumu man liekas, ka var iebraukt auzās, bet grafīys vai kā erda teoca kaut kāds tas raksts vai zīmējums būtu skaisti un piedūrīgi! Kopskats ļoti labs
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
vsm viens kuram nav style 5 diski mega labi viens no favorit e36 tagad!
Uz vasaru vel jāsakrāso un gan jau būs mega, cerams tik ka pabraukt varēs ar
Vel prasās iejūgt starp spārniem 3,2 evo, bet nu uz vasaras beigām toč būs
Vel prasās iejūgt starp spārniem 3,2 evo, bet nu uz vasaras beigām toč būs
Ļoooti eleganti!
liekaas diivaini pirmo reizi ieraugot taadus, bet izskataas manupraat baigi labi
Nekad nebiju domājis, ka man patiks šāda tipa diski!
Sen nekas nav rakstīts, bet nu daudz kas pa šo laiku izdarīts!
Bet arī mani šodien 12:19 piemeklēja nelaime AUDI A4 Avant
Protams esmu vainīgs un tagad jādomā ko tālāk darīt..
Bet arī mani šodien 12:19 piemeklēja nelaime AUDI A4 Avant
Protams esmu vainīgs un tagad jādomā ko tālāk darīt..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13