Loča E36 323 (street drift)
nu ar kabri es netiku lidzi,par citiem 2.8 nezinu
ar kompatu pa brugji
sūdīgs 2.8
Klavins teica ka esot ok
Nu labi,nav ta ka man dizels ir stock
Nu labi,nav ta ka man dizels ir stock
ar kompatu pa brugji
Isteniba es piekrītu daļēji lindai. Youtube var pameklet pret stock 3.0 kur skrienas. Nu tas v8 turpat blakus lidz 140 toc.(teiksim e39 pret e46)
Bet šo var atrisinat viegli - loc vs ramyrez
Bet šo var atrisinat viegli - loc vs ramyrez
Man patīk kā te visi raksta jaudas
Kamēr neviens nerāda stenda izdruku ar WHP tikmēr man liekas ka te par ZS galīgi nav jēga runāt
Lai gan locim pēc datiem ir reāli labs setups bez stenda izdrukas netaisos pat apdomāt ka tur ir vairāk kā 260 un ja ir regulēts bez viena cilindra tad kāda nah runa vispār var būt par kaut kādu regulāciju? Tik pat labi dzinējs visu laiku pārlejās vai arī iet pa lieso un jau sevi ir sapisis...
Ciprus semaks nav un nebūs sporta auto. Un strokeris diez gan brīvi to e38 noskries
V8 nenolieku bet tas dzinējs ir labs dēļ skaņas un ja protams tam pieliek pūtēju. Stokā dragreisam ni ni
Kamēr neviens nerāda stenda izdruku ar WHP tikmēr man liekas ka te par ZS galīgi nav jēga runāt
Lai gan locim pēc datiem ir reāli labs setups bez stenda izdrukas netaisos pat apdomāt ka tur ir vairāk kā 260 un ja ir regulēts bez viena cilindra tad kāda nah runa vispār var būt par kaut kādu regulāciju? Tik pat labi dzinējs visu laiku pārlejās vai arī iet pa lieso un jau sevi ir sapisis...
Ciprus semaks nav un nebūs sporta auto. Un strokeris diez gan brīvi to e38 noskries
V8 nenolieku bet tas dzinējs ir labs dēļ skaņas un ja protams tam pieliek pūtēju. Stokā dragreisam ni ni
M62b44 210 kW (281hp) 420 nm @ 3900
M3 motori, kam te interesēja
S50b32 236 kW (316 hp);350 Nm @3250
S50b30 210 kW (282 hp) :320 Nm @ 3600
Strokeris, kāds nu kuram sanācis. Kā raitix no e30 ar stenda izdruku uz 280 hp, vai šeit esošajiem (vai neesošajiem ) maģiskajiem 300 hp...
Ar to gribēju pateikt, ka ne jau v8 ir slikts variants, pat ļoti labs - daudz jaudas par salīdzinoši zemu cenu(par street legal nerunājot), ja vēl turbo tad vispār bez variantiem
Vnk nav tā, ka parasts v8 ir daudzreiz pārāks par i6 kā visi te domā
M3 motori, kam te interesēja
S50b32 236 kW (316 hp);350 Nm @3250
S50b30 210 kW (282 hp) :320 Nm @ 3600
Strokeris, kāds nu kuram sanācis. Kā raitix no e30 ar stenda izdruku uz 280 hp, vai šeit esošajiem (vai neesošajiem ) maģiskajiem 300 hp...
Ar to gribēju pateikt, ka ne jau v8 ir slikts variants, pat ļoti labs - daudz jaudas par salīdzinoši zemu cenu(par street legal nerunājot), ja vēl turbo tad vispār bez variantiem
Vnk nav tā, ka parasts v8 ir daudzreiz pārāks par i6 kā visi te domā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
A_C pareizi pateica par e38 un neviena momenta nesmu teocis,ka man labak par strokeri iet
Un pa lielam,kam jums ta lielaa jauda ielas auto?
Un pa lielam,kam jums ta lielaa jauda ielas auto?
ar kompatu pa brugji
Bet vaitad nav forši, kad stāvi krustojumā un vari izkost golf3 lidz nakamajam luksoforam?
Dzinejs pirmoreiz tik saregulets bez problemam,pie stenda saka nevienmerigi stradat,uz vietas uzreiz ar kompi vemsaa mekleja vainu,datos nekadi liesie vai treknie nebija.
Sprauslas sen jau uzliktas visas galigi jaunas, tikko parregulejam dzineju,gala jauda Jelgavas stendaa apmeram 270zs(218 uz ratiem). Nemot vera kaa tas auto iet ,biju gaidijis lielaku ciparu,tomer mierina tas,ka Jelgavas stends ,iespejams,parada no visiem stendiem vismazak jauda vai varbut pat mazak ,kaa reali. Salidzinajumi ar citiem auto,kam labaki raditaji,lika nedaudz ar maksimalo jaudu parspilet,bet varbut seit likne ir labaka/asaka. o
Katra zina auto iet nereali labi,nebrinitos,ka pabrauktam V8 butu loti jaiesvist,lai butu prieksgala. :) Dazreiz pedala micisana,kad ar otro taisni braucot nospiez gazi un raujas nost,kaa pa sniegu,tad atgadina to spelesanos ar gaziti,kaa V8. Esu braucis ar M3 Usa,kam jutami isaks reduktors,bet manejais ir daudz ,daudz reizes stresainaks. Ikdienas auto ar pari pa 300zs un apmerm 650 nm ari tads pieticigs jau ieskrejiena liekas pec izbrauksanas ar sito.
Tie sadaritie darbi jau pasi par sevi runa,loti liela artava noteikti ir ari izfrezetam sajugam un transmisijai.
Varu te filozofet daudz ko,kam intereses,atbrauks/izbrauks,tad redzes vai apmierina jauda. :)
Vel joprojam tirgojas -
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1476728589
4117 euro
Sprauslas sen jau uzliktas visas galigi jaunas, tikko parregulejam dzineju,gala jauda Jelgavas stendaa apmeram 270zs(218 uz ratiem). Nemot vera kaa tas auto iet ,biju gaidijis lielaku ciparu,tomer mierina tas,ka Jelgavas stends ,iespejams,parada no visiem stendiem vismazak jauda vai varbut pat mazak ,kaa reali. Salidzinajumi ar citiem auto,kam labaki raditaji,lika nedaudz ar maksimalo jaudu parspilet,bet varbut seit likne ir labaka/asaka. o
Katra zina auto iet nereali labi,nebrinitos,ka pabrauktam V8 butu loti jaiesvist,lai butu prieksgala. :) Dazreiz pedala micisana,kad ar otro taisni braucot nospiez gazi un raujas nost,kaa pa sniegu,tad atgadina to spelesanos ar gaziti,kaa V8. Esu braucis ar M3 Usa,kam jutami isaks reduktors,bet manejais ir daudz ,daudz reizes stresainaks. Ikdienas auto ar pari pa 300zs un apmerm 650 nm ari tads pieticigs jau ieskrejiena liekas pec izbrauksanas ar sito.
Tie sadaritie darbi jau pasi par sevi runa,loti liela artava noteikti ir ari izfrezetam sajugam un transmisijai.
Varu te filozofet daudz ko,kam intereses,atbrauks/izbrauks,tad redzes vai apmierina jauda. :)
Vel joprojam tirgojas -
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1476728589
4117 euro
Ļoti atkarīgs kādas riepas un kā saregulēta piekareLocis rakstīja:..kad ar otro taisni braucot nospiez gazi un raujas nost,kaa pa sniegu,tad atgadina to spelesanos ar gaziti,kaa V8.
Te e36 ar 420whp/520Nm un taisnē ar 2 robu nekas neraujās
https://www.youtube.com/watch?v=sLrtWxB06mQ
Protams.
Man ir sagazuma ekscentriskas bukses,lidz ar to riepas stav uz pilnu plakni.
Ar 2,5;2;8 vienalga kadas riepas,nekad taa nesanaca.
Man ir sagazuma ekscentriskas bukses,lidz ar to riepas stav uz pilnu plakni.
Ar 2,5;2;8 vienalga kadas riepas,nekad taa nesanaca.
Tu Baltijas autoservisā strādā? Šodien tur biju ar E36 sakarā ar apdrošināsana remontu un pie sienas bija bildes ar tavu E36.
Ne,pazistams tur vaditajs un pateiciba par atbalstu- riepu montesanas,savirze utt. :)
Eee, kas tur beigas ir ar to spolesanu 1-2-3 roba, jaunais saimnieks neko nesaka
Vai nu es esmu topiku garam palaidis, šis seriāls bija diezgan interesants,
Vai nu es esmu topiku garam palaidis, šis seriāls bija diezgan interesants,
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv