RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 19
- chevron_right
Bet nu neko darīt, būs jāmaina un jāpiekrāso. Stikls un spogulis jau atrasts pateicoties čomiem, tagad tik priekšā darbi.
Tas gan. jo kādu minūti atpakaļ biju blakus, vnk iepriekš stāvēja zem kokiem un aizgāju pārdzīt kādus 10 metrus tālāk. Un tiko ienākot mājās pienācu pie loga, tad acu priekšā sāka krist lejā gabali. Bet ja arī būtu stāvējusi iepriekšējā vienā tāpat būtu trāpijis tikai tad priekšējā stiklā.
sāpīgi.
jaa sāpīgākais ir tas ka krāsu sačakarēja un ir dažas buktes
Pamazām darbi rit uz priekšu, stikls veiksmīgi nomainīts uz melnu tonētu un bonusā tiku pie stikla spoilera Un spogulis ar nomainīts, tagad tik ir palikuši krāsošanas darbi.
Bet klāt visam vel esmu izravējis griestus, kurus pārvilku ar mellnu audumu, jo iepriekšēji bij traģiskā stāvoklī, nokarājušies un netīri.
Foto būs vēlāk, jo vel visu jāsakrāmē savās vietās.
Bet klāt visam vel esmu izravējis griestus, kurus pārvilku ar mellnu audumu, jo iepriekšēji bij traģiskā stāvoklī, nokarājušies un netīri.
tgd vēl motortelpa jāizvanda ārā tik pat ļoti, cik salonsRVS rakstīja:Pamazām darbi rit uz priekšu, stikls veiksmīgi nomainīts uz melnu tonētu un bonusā tiku pie stikla spoilera Un spogulis ar nomainīts, tagad tik ir palikuši krāsošanas darbi.
hmm jāpadomā, varbūt arī tur ieves kārtību
labi labi, mieru, piebremzē, sākumā manējam jāpieskrūvē 2 cilindrus klātRVS rakstīja: hmm jāpadomā, varbūt arī tur ieves kārtību
tas gan
Te arī solītās bildes no procesa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Luuku un stoikas atstaasi taadas "simpaatiski" peleekas?
...un salona ručkas? baloniņā krāsa beidzās?
Stoikas un lūka dzīvē ir tumšākas nekā bildē, bet rokturi ir visi pilnīgi melni, vnk atspīd tapēc liekās ka tur nav krāsots
Beidzot es ar esmu ticis pie vasaras diskiem, protams ir jāpieliek roka, bet tas mani nebiedē
Fomb K1000-003 R16 8.5 J ET 10
Fomb K1000-003 R16 8.5 J ET 10
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ouu, šie būs skaisti!
Sidnas rakstīja:Ja smuki sakrāsosi diskus un uzpulēsi plauktus,tad būs Bomba.
Krāsa ja sanāks tad jābūt tiešām bomba, kā arī plauktus ir plānā sapulēt
+++Sidnas rakstīja:Ja smuki sakrāsosi diskus un uzpulēsi plauktus,tad būs Bomba.
Pagaidām tie diski man liekas flegmātiski, bet, kad savedīsi kārtībā jābūt pilnīgi citam skatam!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 19