Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right
Dj_Zii rakstīja:viņi ta atzime kurš ir kasigs klients a kurš normals
Tā varētu būt. Zinkā, mudinu viņu visu laiku taisīt diskus nevis rakstīt bakalaura darbu!
+++ Vakar nopirkts bloķis! S3.15!
+++ Vakar nopirkts bloķis! S3.15!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Diski tiešām
Mudini ātrāk savu čomu,savādāk nemiers moka,ka tie diski uz kūtiņas izskatās ar pulēto plauktu! bet tā jau disks ir
Diski būs uz jūnija sākumu, baigā zapara ar bakalauriem gan man gan viņam. Tā tomēr ir prioritāte.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Uzinstalēts LSD S3.15!
Baigie prieki - viss bloķējās forši, nekas neizdveš jocīgas skaņas (atšķirība no kupejas LSD, kas regulāri burkšķ par to, ka viņu moku ), negaudo utt.
p.s. Kārtējo reizi iels paldies jūzerim Edzinjs!
Ja kādam Jelgavā vajag kko sačinīt PM viņam, rokas no pareizās vietas aug.
Baigie prieki - viss bloķējās forši, nekas neizdveš jocīgas skaņas (atšķirība no kupejas LSD, kas regulāri burkšķ par to, ka viņu moku ), negaudo utt.
p.s. Kārtējo reizi iels paldies jūzerim Edzinjs!
Ja kādam Jelgavā vajag kko sačinīt PM viņam, rokas no pareizās vietas aug.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bloķis uzlikts, iemēģināts auto @333 utt. Katru dienu vizinos uz Rīgu un atpakaļ - auto kalpo nevainojami.
Un par cik ikdienā vairāk izmantoju šo, kā kupeju, stiliņi šobrīd stāv uz šīs lamatas. :naac:
++ šodien nenoturējos un nopirku stūri, kas man pašam liekas neglīta, bet gribējās kko ar airbagu mānīgai drošības sajūtai, bet mazāku par to baranku, kas pirms tam bija.
tas, ka reāli izrādījās, ka tur airbags nefunkcionē ir cits stāsts.
Un par cik ikdienā vairāk izmantoju šo, kā kupeju, stiliņi šobrīd stāv uz šīs lamatas. :naac:
++ šodien nenoturējos un nopirku stūri, kas man pašam liekas neglīta, bet gribējās kko ar airbagu mānīgai drošības sajūtai, bet mazāku par to baranku, kas pirms tam bija.
tas, ka reāli izrādījās, ka tur airbags nefunkcionē ir cits stāsts.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
te viss ir gribas atrak redzet ka izskatas uz otrajiem diskiem
lamata ir man , šitai vēl līdz lamatai tālu
Kad uzliku šādu stūri uz ex kupejas itkā patika tai pašā laikā nē, iekš e39 vairāk iet pie sirds m-tech 3, protams sture nav slikta.. ,333 labi gāja slīpi kūtiņa!
e36
Zvaigznes kūtiņai labāk piestāvētu par stiliņiem
Zvaigznes būs šim, stiliņi kupejai. Tas tā, pagaidām. Labā ziņa ir tā, ka čoms ir pabeidzis un aizstāvējis bakalauru un atkal pieķēries diskiem. 2 sapulēti, vēl 2 to go. :)
333 bija baigi jāmušī viņa - riktīgi gura nost. Šobrīd tas auto iet +/- kā 320i. Jāatrod laiks un jāaizbrauc pie Koijota saregulēties + ciemos pie Drivera, jo arī uz benzīnu neiet kā vajag. Ja gāzi spiež gandrīz līdz galam (~70% pedāļa gājiena) viss ir ok, bet tikko kā iemin pedāli grīdā visa jauda kkur pazūd.
vot es arī nezinu patīk vai nē. šodien pavizinājos, it kā tīri labi iepatikās.540i rakstīja:Kad uzliku šādu stūri uz ex kupejas itkā patika tai pašā laikā nē, iekš e39 vairāk iet pie sirds m-tech 3, protams sture nav slikta.. ,333 labi gāja slīpi kūtiņa!
333 bija baigi jāmušī viņa - riktīgi gura nost. Šobrīd tas auto iet +/- kā 320i. Jāatrod laiks un jāaizbrauc pie Koijota saregulēties + ciemos pie Drivera, jo arī uz benzīnu neiet kā vajag. Ja gāzi spiež gandrīz līdz galam (~70% pedāļa gājiena) viss ir ok, bet tikko kā iemin pedāli grīdā visa jauda kkur pazūd.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
pie draivera braukt ir viņš tak nav ar pilnu rubli
varu iedot viena cita cala numuru rubij uz pusi vairak ka draivers cenas letakas un atieksme ir + atrodas uz ojara vacieša ielas
pagaidam kamer es vel neesmu izkodis visus elektribas knifus vins brauc pie manim pa vakariem kad ir vajadziba viss viemer ir bijis labakaja limeni + šo to vel pasaka priekša kas ļava vienam klientam ar wv b6 ietaupit 1400ls uz remontu
varu iedot viena cita cala numuru rubij uz pusi vairak ka draivers cenas letakas un atieksme ir + atrodas uz ojara vacieša ielas
pagaidam kamer es vel neesmu izkodis visus elektribas knifus vins brauc pie manim pa vakariem kad ir vajadziba viss viemer ir bijis labakaja limeni + šo to vel pasaka priekša kas ļava vienam klientam ar wv b6 ietaupit 1400ls uz remontu
Nez, Drivers ir vienīgais meistars, ar kuru esmu saskāries, kas tiešām līdz galam pārzin visu un redz visu drusku plašāk kā lielais vairums. Nevis tupi nolasa kļūdas un tad tik sāk mainīt visu pēc kārtas ar būs-nebūs-hvz loģiku.
Katrā ziņā, cik pats esmu saskāries, pie viņa vienmēr ir atrastas atbildes uz jautājumiem ar kuriem citi nav spējuši tikt galā un neredzu iemeslu braukt pie kāda cita. :)
Katrā ziņā, cik pats esmu saskāries, pie viņa vienmēr ir atrastas atbildes uz jautājumiem ar kuriem citi nav spējuši tikt galā un neredzu iemeslu braukt pie kāda cita. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es tak neka tev neuzspiezu tikai izteicu savu viedokli man vienkarši besij viņa atieksme
Nu jā, ir viņš tāds savdabīgs.
Anyway, paldies par ietiekumu!
Anyway, paldies par ietiekumu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Smuki.
Klasiski smuki
Klasiski smuki