E36-green garage
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Jau pārdevis
bet man vajag tieši tādu. parastie man neder.
mpakai tadi pashi? j jaa, tad man ir no vienas puses, tik nezinu no kuras
green garage rakstīja:bet man vajag tieši tādu. parastie man neder.
Tad nāksies škirties no 30eur un pirkt abus jaunus
PMguile rakstīja:mpakai tadi pashi? j jaa, tad man ir no vienas puses, tik nezinu no kuras
Vēl jau pameklēšu kādu laiku. varbūt kautkur uzradīsies.e36_coupe rakstīja:green garage rakstīja:bet man vajag tieši tādu. parastie man neder.
Tad nāksies škirties no 30eur un pirkt abus jaunus
tie miglinieki tak nāca tikai un vienīgi M3 evo versijām, baigais retums huju atrast OEM dzīvus dabā, bet var nopirkt kopijas made & smoked in čainaguile rakstīja:mpakai tadi pashi? j jaa, tad man ir no vienas puses, tik nezinu no kuras
bet pa nopietno kads sakars m-pakai ar ķinas miglām
BMW-Big Money Waste
jautājums ganjau bija domāts, vai m un parastajam bamperam miglinieki neatšķiras, kā piemēram moldingi utt.
eeeemmm poh
p.s tās miglas tā pat sūdi, bija kādreiz tādas, izskatās labi uz mašīnas tas gan, bet gaisma uz ceļa no viņām gan nekāda, ok ja iebāz hrenonu tad vēl kaut cik.
p.s tās miglas tā pat sūdi, bija kādreiz tādas, izskatās labi uz mašīnas tas gan, bet gaisma uz ceļa no viņām gan nekāda, ok ja iebāz hrenonu tad vēl kaut cik.
BMW-Big Money Waste
Par gaismu 100% piekrītu. varbūt 5 metri viņas spiež, bet uz mašīnas izskatās skaisti, un ne dēļ gaismas es viņas tur likšu. Vnk patīk kā izskatās dzeltenie engeļi+ miglas.
labākā kombinācija manuprāt dzelteni eņģēļi + miglas, un ja šitājās miglās ieliek parasto h1spuldzi tie spīdz tā dzeltenīgi/hromēti, kopskats toč būs labs
BMW-Big Money Waste
tieši to arī es gribu panākt!
topiks bija pazudis galīgā vēsturē.
Nu bet nav tā, ka nekas pa šo laiku nav sadarīts.
Pirmkārt jau tika braukts- ļoti daudz un pa visdažādākajiem ceļiem un neceļiem:
... Auto protams arī tika pa reizītei nomazgāts, un iztīrīts- tika samainīti dažādi sīkumi kas pašam nepatika, kā arī sanāca nelielas problēmas ar signalizāciju, kas veiksmīgi tika novērstas. sanāca arī braukājot iemūžināt skaistu ciparu. Un pēdējais un vispatīkamākais notikums- Bembi tagad uz priekšu dzen LPG - ekanomija vienkārši pārsteidzoša- aptuveni 4,50 eiro uz 100 km.
pagaidām tas arī viss, plāni protams vēl ir daudz, bet ganjau ar tiem topiks tiks papildināts vēlāk.
Nu bet nav tā, ka nekas pa šo laiku nav sadarīts.
Pirmkārt jau tika braukts- ļoti daudz un pa visdažādākajiem ceļiem un neceļiem:
... Auto protams arī tika pa reizītei nomazgāts, un iztīrīts- tika samainīti dažādi sīkumi kas pašam nepatika, kā arī sanāca nelielas problēmas ar signalizāciju, kas veiksmīgi tika novērstas. sanāca arī braukājot iemūžināt skaistu ciparu. Un pēdējais un vispatīkamākais notikums- Bembi tagad uz priekšu dzen LPG - ekanomija vienkārši pārsteidzoša- aptuveni 4,50 eiro uz 100 km.
pagaidām tas arī viss, plāni protams vēl ir daudz, bet ganjau ar tiem topiks tiks papildināts vēlāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Balons zem auto vai grabažniekā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
bagažniekā. kompaktam zapaska zem mašīnas nāk, un kautkā nevisai gribu tur balonu likt, lai arī itkā tagad esot tādi, kuri domāti ārpusē likt.
1.6 un vel ielikt gaazi
7 posti- un 2 no tiem uzbraucieni man. atklājies anonīmais.
Jā, ir, vairākiem esmu redzējis tādu izpildījumu. Ja bagāžniekā, tad sānā, vai aiz benķiem? Man savā laikā bija ielikts aiz benķiem un bagūzis palika principā neizmantojams, iemest kaut kādas somas un viss Bet esmu redzējis, ka liek sānā un tad var normāli atmest benķus un arī salikt lietas. Tikai tas, ka tad tilpums ir krietni mazāksgreen garage rakstīja:bagažniekā. kompaktam zapaska zem mašīnas nāk, un kautkā nevisai gribu tur balonu likt, lai arī itkā tagad esot tādi, kuri domāti ārpusē likt.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Liekot sānā iespēja ka balons avarijas gadijumā tiks aizskarts ir procentuāli daudz daudz lielāka nekā liekot aiz krēsla. pagaidām bagažnieks tiešām galīgi mazs palicis, bet ir padomā nedaudz savādāka veida balons- tāds garš un zems ar 40 litriem, ar to būs daudz labāk. Tagad stāv aiz krēsliem 60 litrīga muca. Zem auto gan nelikšu balonu- Bieži braucu zvejot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right