Lawwr calypsorot sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 17
- chevron_right
Labi darbi kas sadarīti!
P.S.- Kas par bloku? Vaitad nepaskaidroja?
Bez paskaidrojuma. Galvenajam inspektoram neko jautāt neuzdrošinājos, bet inspektors vulgaris minēja, ka vai nu random rīkojums no Rīgas CSDD nodaļas, vai arī pēc vietējās CSDD nodaļas vadītāja ieskatiem. Iespējams tāpēc, ka aizdzinu to auto uz atkārtoto pārbaudi 1h pēc tam, kad bija ieta pamatpārbaude un salikti minētie divnieki.
Auto īpašniekam gan bikses bija pilnas un seja bāla - tika pieņemts, ka drāzīs par visām pārbūvēm, sākot ar dzinēju un beidzot ar bremzēm
Auto īpašniekam gan bikses bija pilnas un seja bāla - tika pieņemts, ka drāzīs par visām pārbūvēm, sākot ar dzinēju un beidzot ar bremzēm
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Mani arī paņēma priekšā, ka esot manījuši, ka man bina hrenoni un angel eyes.. Džeks visu safočēja, ka tjipa viss esot kārtībā un vissrvars rakstīja:Bez paskaidrojuma. Galvenajam inspektoram neko jautāt neuzdrošinājos, bet inspektors vulgaris minēja, ka vai nu random rīkojums no Rīgas CSDD nodaļas, vai arī pēc vietējās CSDD nodaļas vadītāja ieskatiem. Iespējams tāpēc, ka aizdzinu to auto uz atkārtoto pārbaudi 1h pēc tam, kad bija ieta pamatpārbaude un salikti minētie divnieki.
tak to "bloku" uzmet automatiski, programma. un tas nav nekads brinums!
pie dzineja mainam nevar neko piesieites jo razotajs tadu motoru ir paredzejis tada virsbuve. un tapat ir ar bremzem,
pie dzineja mainam nevar neko piesieites jo razotajs tadu motoru ir paredzejis tada virsbuve. un tapat ir ar bremzem,
Jā, tik daudz es tā kā saprotu, ka modeļa ietvaros, bet piemēram 316 ir viens nodoklis un 328 ir cits. Tas ķip naudas slaucējus neuztrauc? ;DEglitis rakstīja:tazx, nekāda pārbūve nav jāveic, uzlabojumi ir veikti modeļa ietvaros. un bamperi ir uzlikti, vajag tekstu lasīt Lauri, aparāts godam, malacis
"par nākotnes plāniem,
nopirkt ikdienas mašīnu,
uz e36 uzlikt st21
svaigi sakrāsotus bamperus ar uzlikām..."
laikam es tomēr nebūšu tas ar lasīšanas grūtībām.
yup, pie tā arī cieši pieturos!klucifers rakstīja:oem
Nebija nekādu problēmu, pat ne vārda neminēja par bremzēm vai dzinēju, viss čotka.Tazx rakstīja:Kā ar ķip pārbūves reģistrēšanu pirms apskates? Veici/neveici?
P.S. ātrāk liec bamperus un diskus virsū, pāris stundu darbs. Citādāk varēsi vien mašīnu ar visām daļām neuzliktajām drīz atkal ieziemot
Yup, par to pats esmu aizdomājies, bet ceru, ka šogad sanāks uzlikt visu, viss ir gatavs tikai jāuzliek.
Paldies Ernests, uzpasēju tik cik ir manos spēkos!Eglitis rakstīja:tazx, nekāda pārbūve nav jāveic, uzlabojumi ir veikti modeļa ietvaros. un bamperi ir uzlikti, vajag tekstu lasīt Lauri, aparāts godam, malacis
Šoreiz gan Tu būsi tas neuzmanīgais lasītājs! jo bamperi vēl nav uzlikti.
Neko nepaskaidroja, csdd priekšnieks tikai silti ieteica uzlikt priekšā glāžu atsaites, jo dēļ tik cietiem amartiņīem (koiliem) glāzes var aiziet katra uz savu pusi!Riks* rakstīja:Labi darbi kas sadarīti!
Atklikt diršanu, biju tikai nedaudz satraucies!rvars rakstīja:Bez paskaidrojuma. Galvenajam inspektoram neko jautāt neuzdrošinājos, bet inspektors vulgaris minēja, ka vai nu random rīkojums no Rīgas CSDD nodaļas, vai arī pēc vietējās CSDD nodaļas vadītāja ieskatiem. Iespējams tāpēc, ka aizdzinu to auto uz atkārtoto pārbaudi 1h pēc tam, kad bija ieta pamatpārbaude un salikti minētie divnieki.
Tazx rakstīja:Jā, tik daudz es tā kā saprotu, ka modeļa ietvaros, bet piemēram 316 ir viens nodoklis un 328 ir cits. Tas ķip naudas slaucējus neuztrauc? ;DEglitis rakstīja:tazx, nekāda pārbūve nav jāveic, uzlabojumi ir veikti modeļa ietvaros. un bamperi ir uzlikti, vajag tekstu lasīt Lauri, aparāts godam, malacis
(..)
man liekas, ka gan 316, gan 328 nodoklis ir tie nepilnie 75e, zinu tik ka 328 tomātam ir 120 (?)
par bamperiem jāa, lohnulsa, atvainojos par izrādīto neuzmanību
328 kupejai toč ir, ja nemaldos tad pat 320 universālim nāk lielais, vismaz pēc kaut kāda gada, ja nemaldos.Eglitis rakstīja:Tazx rakstīja:Jā, tik daudz es tā kā saprotu, ka modeļa ietvaros, bet piemēram 316 ir viens nodoklis un 328 ir cits. Tas ķip naudas slaucējus neuztrauc? ;DEglitis rakstīja:tazx, nekāda pārbūve nav jāveic, uzlabojumi ir veikti modeļa ietvaros. un bamperi ir uzlikti, vajag tekstu lasīt Lauri, aparāts godam, malacis
(..)
man liekas, ka gan 316, gan 328 nodoklis ir tie nepilnie 75e, zinu tik ka 328 tomātam ir 120 (?)
par bamperiem jāa, lohnulsa, atvainojos par izrādīto neuzmanību
bija kupeja, pēc papīriem 316, ir sedans, pēc papīriem 323. abiem nodoklis vienāds lielais nodoklis ir tikai un vienīgi automobīlim, kurš pēc VINa ir iA piedod Lauri par tofika aizdiršanu
Nodoklis ir atkarīgs no pilnas masas nevis motora tilpuma. Ja nemaldos līdz 1.5k ir 75 EiroTazx rakstīja:Jā, tik daudz es tā kā saprotu, ka modeļa ietvaros, bet piemēram 316 ir viens nodoklis un 328 ir cits. Tas ķip naudas slaucējus neuztrauc? ;DEglitis rakstīja:tazx, nekāda pārbūve nav jāveic, uzlabojumi ir veikti modeļa ietvaros. un bamperi ir uzlikti, vajag tekstu lasīt Lauri, aparāts godam, malacis
"par nākotnes plāniem,
nopirkt ikdienas mašīnu,
uz e36 uzlikt st21
svaigi sakrāsotus bamperus ar uzlikām..."
Pašam iekš 316 bija 2.8 un neviens no TA zeļļiem nepievērsa tam uzmanību.
Man ir lielais
Lielais skaitās 128.06Eur? Ja jā, tad 325tds un 328i universāļiem tāds ir
Yup, 128.06Eur..GatisB. rakstīja:Lielais skaitās 128.06Eur? Ja jā, tad 325tds un 328i universāļiem tāds ir
1,8tds unitim ari ir tads pats nodoklisRiks* rakstīja:Yup, 128.06Eur..GatisB. rakstīja:Lielais skaitās 128.06Eur? Ja jā, tad 325tds un 328i universāļiem tāds ir
tā, par nodokļiem viss ir skaidrs, paldies par infu.
neliela atskaitīte, no pēdējiem izdarītajiem darbiem.
vienu sestdienas vakaru ar čomiem nospriedām, ka vajadzētu paplēst riepas, ok, iemestas plēšamās riepas bagāžniekā braucām uz lidlauku, atbraucot uz lidlauku un jau gribēju mainīt ratus, ka pavērās šāda, nepatīkama, aina. samīzos, jo liekās ka rādiātors pušu bet pie rūpīgākas apskates tika secināts, ka antifrīza bačoks laiž škidrumu,
okk, nopirku jaunas blīves ar vāciņu, pāris aliņi un vuala, gatavs! nekas netek mainot blīves radās jautājums, cik blīves nāk bačokam? itka gropes ir divas, bet uzliekot divas blīves bačoks neiet virsū, beigās uzliku vienu blīvi + hermētiķis. tagad viss ir čotka.
tālākie plāni, nomainīt starteri, uzlikt bamperus ar m moldingiem,nardi uuun st21
ak jā, vēl uzpildīt kondicionieri un cerēt ka viss strādās!
paldies par uzmanību
neliela atskaitīte, no pēdējiem izdarītajiem darbiem.
vienu sestdienas vakaru ar čomiem nospriedām, ka vajadzētu paplēst riepas, ok, iemestas plēšamās riepas bagāžniekā braucām uz lidlauku, atbraucot uz lidlauku un jau gribēju mainīt ratus, ka pavērās šāda, nepatīkama, aina. samīzos, jo liekās ka rādiātors pušu bet pie rūpīgākas apskates tika secināts, ka antifrīza bačoks laiž škidrumu,
okk, nopirku jaunas blīves ar vāciņu, pāris aliņi un vuala, gatavs! nekas netek mainot blīves radās jautājums, cik blīves nāk bačokam? itka gropes ir divas, bet uzliekot divas blīves bačoks neiet virsū, beigās uzliku vienu blīvi + hermētiķis. tagad viss ir čotka.
tālākie plāni, nomainīt starteri, uzlikt bamperus ar m moldingiem,nardi uuun st21
ak jā, vēl uzpildīt kondicionieri un cerēt ka viss strādās!
paldies par uzmanību
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja jau taisies likt style21,tad varbūt,tos iepriekšējos tirgo?
Pēdējais labojis Da1ris - 03 Jūl 2016, 17:48, kopā labots 1 reizi.
Kontūras? sorry, tie nav mani, līdz ar to nevaru tirgot.
liet. rvars baigi lamāsies.
Vo velns,varbūt,ar viņu var ko sabīdīt...Lawwr rakstīja:Kontūras? sorry, tie nav mani, līdz ar to nevaru tirgot.
Vajag svaigas bildes!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11