E36-Laurix Kabrix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Perfect
krasotaajam rokas aug no pareizaas vietas.
Tas ir tikai pēc krāsošanas vai krāsošanas un pulēšanas? Ja šitā var nopūst perfektu slāni bez citrona un notecējumiem, tad toč respect krāsotājam!
Noteikti ka pulēts
šeit nauda netiek žēlota!
Paldies!
Pirmā, ar durvīm iesistā bukte stajankā, būs tā sāpīgākā!Archizlv rakstīja:Tik garšigas durvis, ka varētu zobus viņās iecirst!
Ir arī pulēts.Kaskadieris rakstīja:Tas ir tikai pēc krāsošanas vai krāsošanas un pulēšanas? Ja šitā var nopūst perfektu slāni bez citrona un notecējumiem, tad toč respect krāsotājam!
Beautiful Mechanical Wonder
Par tām buktēm- manam svaigi krāsotam e46 pēc 3 dienām kad es viņu saliku, darba kolēģis iepisa normālu bukti sānā. Je*aķ es biju dusmīgs, visu safočēju, aizbraucu pie buktīšu spečuka kurš man viņu smuki izspieda. Pēcak iedevu rēķinu kolēģim kuru viņš samaksāja.
Svaigi pārkrāsotās mašīnas ir vienmēr vis novērotākās mašīnas pasaulē ( no īpašnieku puses )
Tā varētu būt! Man jau pirms krāsošanas besija tie, kuri stutē pakaļas uz auto, tiklīdz kkur noparkojies! It īpaši ja vel džinsas ar tolmetu apkarinātas.. Tagad vispār būs
Bet no tā neizbēgt!
Bet no tā neizbēgt!
IrLaurix rakstīja:Tā varētu būt! Man jau pirms krāsošanas besija tie, kuri stutē pakaļas uz auto, tiklīdz kkur noparkojies! It īpaši ja vel džinsas ar tolmetu apkarinātas.. Tagad vispār būs
Bet no tā neizbēgt!
Man jau tgd.zb uz nepærkrāsota auto , zinot , kur ir vecās švìkas , pēc kāda tusiņa ieraugot jaunas uznāk dusma. Un ļoti bieži arì skaļi pasaku , lūdzu nestutējaties pret auto , ja nav auduma bikses bez tolmeta
Nevar nepiebilst, ka sāp sirds, kad cilvēki kupejas durvis taisa aiz stikla ciet...ElvijsR rakstīja:IrLaurix rakstīja:Tā varētu būt! Man jau pirms krāsošanas besija tie, kuri stutē pakaļas uz auto, tiklīdz kkur noparkojies! It īpaši ja vel džinsas ar tolmetu apkarinātas.. Tagad vispār būs
Bet no tā neizbēgt!
Man jau tgd.zb uz nepærkrāsota auto , zinot , kur ir vecās švìkas , pēc kāda tusiņa ieraugot jaunas uznāk dusma. Un ļoti bieži arì skaļi pasaku , lūdzu nestutējaties pret auto , ja nav auduma bikses bez tolmeta
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Oooo jaaa. Tā kaitina vai tad neredz , ka tur rāmja logam nav?
Es jau arī aizrādu! Pie pirmās reizes tik šķībi noskatās, bet tālāk vairs neseko šādi gājieni.. Un, kā jau vasaras auto, man vienmēr bagūzī ir pāris saliekamie makšķernieku zviļņi! Ja nu gadijumā galīgi kāds/pats saguris, tad var apsēsties, kā cilvēks!ElvijsR rakstīja: Ir
..Ar svaigi pārpulētiem diskiem aizlaid pie čoma un pirmais, kurš ar tevi sasveicinās ir suns un, aiz laimes, ielaiž strūklu katrā diskā! utt..
Bet nu, pa lielam, ar to jāsamierinās, jo savādāk, tad vairs nav jēga no garāžas izbraukt!
Atradu vel kādu bildīti..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Pirmajā bildē izskatās, ka kāds būtu ar kuvaldu pa sānu nostaigājis!
Krāsojums kosmoss. šis jāredz dzīvē!
Briesmīgas bildes.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pēdējais labojis Sancix - 19 Mar 2016, 00:24, kopā labots 3 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right