325i & 325ci AndrejCR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Paldieskars rakstīja:Labi izskatās tās melnās lampas + uzacis vēl piedod draudīgāku skatu
Izskatās tiešām labi... aizmugurējās arī vajag melnas nopūst, bet ar melno krāsas flakoniņu.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
tu tak joko ?Nixon rakstīja:Izskatās tiešām labi... aizmugurējās arī vajag melnas nopūst, bet ar melno krāsas flakoniņu.
Vajag tikai refuktoru sametinat un bus smuki. Bez vina neizskatas :)Laurikbmw rakstīja:Man pašam tonēti lukturi,stikli. 20 cm melna strīpa uz loga
Gaismas man pietiek. Nestāv nekādi Hrenoni Stāv parastās H1 lampas
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
hvz tās melnās lampas,uzacis,strīpa uz loga izskatās netīri.
Tagad man nav pleves un domaju ka vairs nebus. Gribu daily drift car bet lai vina izskatas skaisti. Tagad masina izskatas ka pedeja bilde
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
ka pareizi uzlikt divas bukses kuri ir ar "kanavku" prieks pusramja. kura puse pie kuzova un kura iet apaksa?
ta vini izskatas
ta vini izskatas
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
šitās nāk tilta augšpusē uz priekšējām skrūvēm. kas kā špiļkas ieskrūvējas kuzavā
ta es saprotuEJANSONS rakstīja:šitās nāk tilta augšpusē uz priekšējām skrūvēm. kas kā špiļkas ieskrūvējas kuzavā
bet kadai pusei sita bukse stav pie kuzova? tur kur "robs"(kas bildes) vai gludai virsmai pie kuzova?
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Cerams ilgi turēs tavs mazais Difrenciālis
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
es saku tak tur kur spilka. tak pec logikas jau saprotams ka robs ir lai spilkas uzgrieznis iegremdetos
No offence, bet nopūsti lukturu stikli ir tas pats, kas džeks ar saulenēm naktī. Slimi narkomāna murgi.
Jaaajenchs rakstīja:Cerams ilgi turēs tavs mazais Difrenciālis
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Skaistums prasa upurus!I'm_Infinite rakstīja:No offence, bet nopūsti lukturu stikli ir tas pats, kas džeks ar saulenēm naktī. Slimi narkomāna murgi.
Nu darbs iet talak
Dzinejs jau ielikts masina. Strada labi problemas un kludas nav. Iet loti loti labi. Tagad nezinu mainit vanosa gredzenus vai ne
Tresdien sakam celt motoru nost un ceturtdien 2.00 nakti dzineju jau pielaistam jauns sajuga komplekt Sachs ° Pilna darba stundas kaut kur 14 st ar pipesanu un plapasanu
Paldies par palidzibu lietotajiem Nylon, Laurikbmw, sergr, kristinka,cocowka
Nakosais pusramis
Dzinejs jau ielikts masina. Strada labi problemas un kludas nav. Iet loti loti labi. Tagad nezinu mainit vanosa gredzenus vai ne
Tresdien sakam celt motoru nost un ceturtdien 2.00 nakti dzineju jau pielaistam jauns sajuga komplekt Sachs ° Pilna darba stundas kaut kur 14 st ar pipesanu un plapasanu
Paldies par palidzibu lietotajiem Nylon, Laurikbmw, sergr, kristinka,cocowka
Nakosais pusramis
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Stance|Works uzlīme aizvākta.
Nav gan aizvākta, vismaz pirmajā bilde augšā logam var redzēt daļu no viņaszzhurka rakstīja:Stance|Works uzlīme aizvākta.
Jūs tak esat psihi!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right