KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
Parā kādu bilžu ja ir! :)KV_ rakstīja:kompacts pēc skādes pielabots un gatavs atkal ziemas prieku baudišanai
aiz gaisa tilta joprojam viss labi
Compact's ticis vēl pie diviem man ikdienā vajadzīgiem upgreidiem:
HD videoregistrators, kvalitāte ļoti laba. 12.0mpix kamera un ļauj brīvi filmēt 1080p. Gan jau drīz taps kāds video. Paldies: Tan.k. Un sākts darbs pie auto akustikas uzlabošanas, vecās oem tumbas tiks aizstātas ar krietni ko labāku. Paldies: sviestmaizesslepkava Edit: labprāt iegadāšos vēl vienu šādu subi. Nākamie plāni:
Coilas un diski;
M bampers un M sliekšnu uzlikas;
Un tad it's done.
HD videoregistrators, kvalitāte ļoti laba. 12.0mpix kamera un ļauj brīvi filmēt 1080p. Gan jau drīz taps kāds video. Paldies: Tan.k. Un sākts darbs pie auto akustikas uzlabošanas, vecās oem tumbas tiks aizstātas ar krietni ko labāku. Paldies: sviestmaizesslepkava Edit: labprāt iegadāšos vēl vienu šādu subi. Nākamie plāni:
Coilas un diski;
M bampers un M sliekšnu uzlikas;
Un tad it's done.
pa cik var dabūt tādus hd reģistrātorus?
Izskatās nopietns aparāts tas videoreģistrators! Varēsi filmēt manas žurciņas dibenu.
Kā subīts skan?
Kā subīts skan?
Vo vo,arī interese ka skan subis,jo drīz jāperk subi,bet nezinu kadu.. bet šie ssā manīti.
Gaidam sniegu un filmēsim drift movie
Gaidam sniegu un filmēsim drift movie
videoregistratorus var iegadaties prohid.lv
pavljuks. gan4a: obligati taps drizuma kāds video ar mums visiem, cerams pa sniegu
subits skan loti labi, patik ka vins ta neitrali izskatas uz kopeja bagaznieka fona. bet vajag vel vienu tadu bateriju dabut lai butu looti labi
pavljuks. gan4a: obligati taps drizuma kāds video ar mums visiem, cerams pa sniegu
subits skan loti labi, patik ka vins ta neitrali izskatas uz kopeja bagaznieka fona. bet vajag vel vienu tadu bateriju dabut lai butu looti labi
Pa cik tādu baču nopirki?KV_ rakstīja:videoregistratorus var iegadaties prohid.lv
man viss apmierina
nu tikpat labi meitenes var apmierinat ar vienu pirkstu bet vai ir kaifs????
Pajāt jūsu salidzinajumus, sabis skan labi
Tas ir viens no tiem,kas ss.lv tirgojas pa kaut kādi ~30ls jauni?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
man ir no ss'a aktivais tie jaunie pa 45 ls kuri ir, nu es jutu salidzinajumu pirms subi un pec, ka diena un nakts,nu protams nekads kosmos tur par 45 ls nebus.. bet akustika palika labak :) vismas kkadi basi ir, pirms tam vispar bija ...
Laikam par šo te tiek runāts: ss.lv
Arī apdomāju par šāda iegādi, bet nezinu kuru ņemt.
Arī apdomāju par šāda iegādi, bet nezinu kuru ņemt.
ne bet pieļauju doma ka tads pats vien ir:) un ikdienai klausotis radio basi ir kak razrvars rakstīja:Tas ir viens no tiem,kas ss.lv tirgojas pa kaut kādi ~30ls jauni?
Skaaidrīte, es arī ar greizu aci jau sen skatos uz to ss.lv piedāvājumu un nevaru saprast, iepist kapeiku un riskēt, vai paņemt kaut ko norm
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
es iepisu kapeiku un nenozeloju
Iespejams pie diskiem esmu jau ticis, jabrauc parīt pakaļ Vairs tik paliek coilas, M pakas elementi, audio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13