Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 27
- chevron_right
paldies Ch un Romčikam par bildēm
uz bezmoldingu neskatīties secinājumi:
1. aizmugurē vajag flanci
2. jāsēdina vēl
uz bezmoldingu neskatīties secinājumi:
1. aizmugurē vajag flanci
2. jāsēdina vēl
Kaa jau vakar Tev teicu , shie ir vieniigie st5 diski pret kuriem man nav pretenziju
Malacis
Malacis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bet disku tonis neiet kopā ar rižikiem.
Tur viss ir kaa vajag!!!!! Bet ja ir liela veelme ,tad arii stabam var piesieties
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tieši otrādi, pie šādiem diskiem, tieši iet kopā rižiki,uteo rakstīja:Bet disku tonis neiet kopā ar rižikiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jasedina velKurlis rakstīja:Priekša gaisā
super kraasa viena no retajiem auto kur viss iet kopaa ar krasojumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Viss ir labi:) Vienīgi es uzskatu nu ja nav aizm.bampers ///M tad tur nav ko atrasties tam difuzorim moldingi ar prasitos M platie:) bet tas tik tā:)
Tas difuzors ir domāts parastajam bamperim, to konkrēto iekš ///M nemaz nevar ielikt. Un ar parasto, plakano plāceni tas bamperis gan izskatās fubla
Un nolikt ap 70ls+krāsošanu par bamperi kurš izskatās ļooooti līdzīgi, vēl neesmu gatavs. Par to naudu var ko foršāku iepirkt Tālā nākotnē kad būs savākts viss pārējais, moš arī būs M bamperis aizmugurē
Un nolikt ap 70ls+krāsošanu par bamperi kurš izskatās ļooooti līdzīgi, vēl neesmu gatavs. Par to naudu var ko foršāku iepirkt Tālā nākotnē kad būs savākts viss pārējais, moš arī būs M bamperis aizmugurē
Man gan liekas ka ar to plakano placeni tas bampers pec kka vismaz izskatas Ja jau var atlauties pulet/krasot style 5 utt. tad jau var ari uzmest to ///M aizmugurejo bamperi, moldingus kuri tgd jau biezi paradas pardošana:) bet taa viss parejais cool
KV Tu takā sludini to, ka pats pārdod aizmugurējo M bamperu?
Welcomeuteo rakstīja:KV Tu takā sludini to, ka pats pārdod aizmugurējo M bamperu?
Foceju es :) , bet ludzu :)AgnisB rakstīja:paldies Ch un Romčikam par bildēm
Laika posmā 10.06.2010 - 23.05.2013
Starp 1 un 2 vēl būtu jābūt bildei ar pretīgām 16'' 7.5J Borbet-A replikām+baloniem, 40/30 sēdinājumu, pelēku priekšējo bamperi un brilli, bet nevarēju atrast
Starp 1 un 2 vēl būtu jābūt bildei ar pretīgām 16'' 7.5J Borbet-A replikām+baloniem, 40/30 sēdinājumu, pelēku priekšējo bamperi un brilli, bet nevarēju atrast
Ko tu esi izdarījis ar savu mašīnu!
PS
PS
Kur palika M moldingi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9