KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 24
- chevron_right
pirmā doma bija ka bāka nolūza un velkās lidzi bet drusku pabraucot sapratu ka tas putējs grab,čab,dod vibrāciju uz zalonu utt.
stabilizatora atasaite ok? izskataas ka atdaliijuseis no gumijas... bet moz taads razojums..
tapēc ka gross auto sūts reāli esmu gadu tikai nobraucis ar viņam un abām gumija ir adalijusies no ietvara pagaidām nekādu baigo diskofortu neēsmu jutis,un apskatē arī teica ka viss ok
Labi esi paciiniiijies! Man laikam arii buus jaamaina taas peldoshaas bukses, liekas ka baigi luriigas .
nu jā tikai pus darbiņs padarītArmando rakstīja:labs darbins padarits
ellu gan nevajadzeja parbaidit
elļu arī vajag šad tad pārbaudīt
patīīī''iīīīīik !!!!!
hella flush uzlīme?
Diski patīk!
Tu to savu "defektu", ruslanu.... nokrāso!
Tu to savu "defektu", ruslanu.... nokrāso!
Pirmais e36, kuram forši izskatās nekrāsotās bamperu apakšas.
Auto izskatās riktīgi labi, sevišķi dzīvē!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Piedūriens baigi labais, ar gaumi ar viss labi.. :)
Skaists jau skaists, tev tas bembīts, bet nu tas spārns man tracina .. bet nu, katram jau sava gaume
Itkā nekā diža un perfekta nav, bet auto ir ar savu odziņu un ļoti labi kopskatā izskatās, it sevišķi paraksta bildē, kur smuki pelēki spīdīgs spārns arī piedod savu skatu
Uzlīmes lielākoties no ebaja,bet daudz arī Nauri K. piešķīrach. rakstīja:Pirmais e36, kuram forši izskatās nekrāsotās bamperu apakšas.
Sparns netiks krāsot,jo viņs ir sapuvis un metināts apkaša,kā jau teicu..
nopirksu jaunu sparnu + m bamperi un tad krāsošu visu mašinu ja būs + - silta ziema un pietiks finases garāžai jumtu nomainīt!
varbūt ir kāds specs,kas var pakomentēt par smilšu strūklām-attiecīgi kā varētu nostrūklot auto neziņemot stiklus! attiecīgi ar ko viņus pārklāt? ar maigavera līmplenti vairākās kārtās? 3 kārtām diezgan sīvi iet cauri
varbūt kāds specs varētu pakomentēt sīkāk!
varbūt kāds specs varētu pakomentēt sīkāk!
Vienkaarshaak ir izgriezt stiklus:) Un arii leetaak!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Viss komplektsKobreti rakstīja:hella flush uzlīme?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 24