E36-Janex325, NFS Underground Edition
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
pūstais bodykit (kura vērtība 1400-1900 EUR)---kā tad čut vai 2k euro vētrīgs šķūņa bodykits
nez kurš dunduks par šito maksaas tādu ciparu, ja vel būtu braucama
nez kurš dunduks par šito maksaas tādu ciparu, ja vel būtu braucama
labākais interneta warriors
Nu tavai nezināšanai , daudzi savlaik maksāja par bodīkitiem kas tiešām ir bodīkiti. Pārsvarā jau E30 bet arī e36 tika.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tie laiki vairāk nebūs,ka kādam vajag tādu bodykituValtersZ rakstīja:Nu tavai nezināšanai , daudzi savlaik maksāja par bodīkitiem kas tiešām ir bodīkiti. Pārsvarā jau E30 bet arī e36 tika.
Nesaki HOP, pirms neesi kaku izspiedisbembis e36 rakstīja:tie laiki vairāk nebūs,ka kādam vajag tādu bodykituValtersZ rakstīja:Nu tavai nezināšanai , daudzi savlaik maksāja par bodīkitiem kas tiešām ir bodīkiti. Pārsvarā jau E30 bet arī e36 tika.
Cabooom
Nu hvz.
Kas tur viņam ir palicis pa tiem 800eirām ? Plika bundža ?
Edits atradu Auto līdzi nenāk, dzinējs, kārba, kardāns, reduktors, salona beņķi, un pečka.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... exmpj.html
Edits atradu Auto līdzi nenāk, dzinējs, kārba, kardāns, reduktors, salona beņķi, un pečka.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
biju izspiedis pirms teicu hopunider rakstīja:Nesaki HOP, pirms neesi kaku izspiedisbembis e36 rakstīja:tie laiki vairāk nebūs,ka kādam vajag tādu bodykituValtersZ rakstīja:Nu tavai nezināšanai , daudzi savlaik maksāja par bodīkitiem kas tiešām ir bodīkiti. Pārsvarā jau E30 bet arī e36 tika.
Eu bet nopērc tu! Būs kkas savādāks nevis M paka un style 5! Turklāt pat rūsa sametināta!ValtersZ rakstīja:Nu hvz.
aj, es nesparotu kada jega pardot, nejau visu dzivi nebus laika
Ar interesi gaidiju ar ko beigsies šis projekts...
Ar interesi gaidiju ar ko beigsies šis projekts...
tiesas izdevumi jasedz tapec ari pardod ieberziens
Katrā ziņā veiksmi pārdot.
Ceru,ka nopirks kādi vietējie puikas a.k.a rajons,lauki un ieliks video,kā pareizi saulīti pieturā uztīt.
Ceru,ka nopirks kādi vietējie puikas a.k.a rajons,lauki un ieliks video,kā pareizi saulīti pieturā uztīt.
Tā bodykita vērtība! vot tā ir raķete kosmosā!!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Iesveriet man kādus deviņus tos bodikitus,vienkārši lai nevienam tie nav un nebūs
Nu cerams. Būs vismaz par vienu kropli mazāk.Dj Plosky rakstīja:Tas tak "Autocentrsriga", poljubomu uz shrotu!
Šoreiz Cak komentārs bija labs.JorensHS rakstīja:Nu wtf čal, savā topikā pasūdzējes, ok, tava problēma, tava sāpe, tad uztaisīji atsevišķu topiku tieši par gadījumu, ok brīdini tautu, saprotu, bet nu wtf, tagad vēl tikko kā viņš kaut kur uzrodas tev obligāti jādiršas? Nu bikiņ tomēr jāpaaugās, nevar jau kā sākumskolā tagad nepārtraukti nodirst. Pēc skata pieaudzis cilvēks, bet nu wtf...CaK rakstīja:No viņa servisa bieži mašīnas aizved ar autoevakuatoru.
Es nez, man tas vispār nav tik daudz par šoreizi, vnk 90% no viņa komentāriem pēdējo mēnešu laikā ir vnk truli beigta zirga dauzīšana ar naglainu dēli, plus šitais domas ziņā ir 1/1 tas pats kasdriftaelks rakstīja: Šoreiz Cak komentārs bija labs.
Dj Plosky rakstīja:Tas tak "Autocentrsriga", poljubomu uz shrotu!
Cak komentārs pat ļoti vietā
Ja mani tā apčakarētu es laikam par to sūdzētos vēl 2x vairāk
Ja mani tā apčakarētu es laikam par to sūdzētos vēl 2x vairāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6