E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 17
- chevron_right

Vienīgais, kas vajadzīgs ir OCTA un varu maukt ielās.Infeasible rakstīja:Tagad ārā lietus, kā reize izmantot ziemas kapli

Nezinu, kas ir citrons, bet šis tika pirkts par ļoti patīkamu ciparu, tāpēc nemaz nebija vēlmes vairāk ieguldīt ziemas auto.CaK rakstīja:citrons takš tirgo savu grabažu. Varēji viņam izlīdzēt :)

Nē, nē tāpēc jau auto tika iegādāts ar domu- nežēlotikey07 rakstīja:Līdz ziemai vēl laiciņš, skaties ka neiepatīkas un paliks žēl lauzt

Un atkal jau jaunas bildes.
Baltā kariete ripo kā nākas, pāris dienas atpakaļ radās problēma ar stūres pastiprinātāju, sāka gaudot kā trolejbus, bet ātri noreaģēju un nācās vien pieliet eļļu, iekšā vien pāris piles bija.

Baltā kariete ripo kā nākas, pāris dienas atpakaļ radās problēma ar stūres pastiprinātāju, sāka gaudot kā trolejbus, bet ātri noreaģēju un nācās vien pieliet eļļu, iekšā vien pāris piles bija.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Smukas bildes!

Ļoti labi, patīk ka atšķiries :)

Skaisti! 

Reizēm, braucot gar Tavu māju, paliek bail, ka aizskatoties, nenotaranēju pārējos stāvošos auto 

nu tak piestāj, nodročī un brauc tālāk neapdraudot citus 

labākais interneta warriors

Priecē, ka ne man vienīgajai patīk kopskats
Paldies!

Ļoti skaists auto :) 

No rīta zirdziņš ielika sludinājumu, tagad tu. Kas notiek?
Bet, ja godīgi, tad es arī sāku skatīties uz e46. :))

Bet, ja godīgi, tad es arī sāku skatīties uz e46. :))

Uz pārdošanu mana kupeja,sakarā ar to ka vēlos kaut ko jaunāku.
Cena 2500Eur
Cena 2500Eur
tu mūs pamet? :( ;(sharlotii rakstīja:Uz pārdošanu mana kupeja,sakarā ar to ka vēlos kaut ko jaunāku.
Cena 2500Eur

Nekur jau nepazudīšu, jo ir otrs E36guile rakstīja:tu mūs pamet? :( ;(sharlotii rakstīja:Uz pārdošanu mana kupeja,sakarā ar to ka vēlos kaut ko jaunāku.
Cena 2500Eur

Otrs E36 vairs nav šis, šis patiešām ir skaits un zolīts, bet nu tie ir tikai mūsu padomi!!!sharlotii rakstīja:Nekur jau nepazudīšu, jo ir otrs E36guile rakstīja:tu mūs pamet? :( ;(sharlotii rakstīja:Uz pārdošanu mana kupeja,sakarā ar to ka vēlos kaut ko jaunāku.
Cena 2500Eur

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Ļoti skaists gan auto, gan bildes.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8