E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right
Hazard rakstīja:Da lab, te pusi postu padzesa. Verte vienadi tik negativos/kas nepatik patīra.kaspars26 rakstīja:Lasu un vnk reka rauj:D Lai veicas darbos bet nu pzg reali atskiraas lasot topikus kaa verteee sieviesu masinas un ka viriesa:D dzeks piem ieliek baltu kompaktu - visi blauj fuu suuds utt:D meitene ieliek kompaktu - tad ir standarta fraze : man jau kompakti nepatiik , bet sis ir tiiri smuks
P.S. Par auto paklusešu, bet meitene skasita, jā
Nu neviens posts no manas puses te nav dzësts :)
Ģirts rakstīja:Nav ne vainas auto,interesanti tas jumts izskatās,neteiktu ,ka savam tādu gribētu,a par tiem ka cepjas par to jumtu - ja jums pašiem kādreiz meitai būs bembis un viņa paprasīs kaut kā tur viņu sakrāsot,atzīstiet,nokrāsosiet kaut rozā
Salons arī tā neko,stūre patīk,USA speedo arī kaut kas neierasts,tik tas maximas elkoņbalsts ir apmaldijies un no kāda opeļa nonācis Tavā BMW.Veiksim turpmāk!
nu jajajā
aah, man pasai tas roku balts tracina, bet nu pagaidām nekur atrast originālo kurs būtu izcili saglabājies bez plīsumiem vai nobrużājies, atrast ir grūti.. a kaut kur jau tā rocińa jāliek
Oi oi oi, man ta vispār roku balsta nav, bet kaut kā izdzīvojis esmu
kad nav balsts, nav neerti, var atstutēties uz konsoles, tik pec pāris gadiem varēs iet pie fizioterapeita taisnot muguru
Es pat nezinu vai rokas balsts man būtu vispār vajadzīgs, labā roka tā pat 90% laika atrodas uz ātrumkloķa, uz šosejas rādos tik bieži, cik dzēris Koļa traktorists no Rēzeknes rādās koijotos
man traucē ka nav balsta, labāk lai ir šis, nekā nekas un + ka vël visādas lietas vińā var sabāst
beidzotifa rakstīja::))
Tas roku balsts nemaz nav slikts,un nelec viņs uz fona ārā + ar melno ādas salonu un abšivkām izskatās labi :)
Vel aizmugurējo un sliekšņus,un būs oga :)
Mlinarts rakstīja:Tas roku balsts nemaz nav slikts,un nelec viņs uz fona ārā + ar melno ādas salonu un abšivkām izskatās labi :)
ir arī aizmugurējais :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizmugurējo difuzoru jau varēja atstāt melnu
nē, izskatijās galīgi garāmarmis rakstīja:Aizmugurējo difuzoru jau varēja atstāt melnu
kad būs bildes ar uzmontēto? Gribas redzēt kā izskatīsies tas krasotais difuzerz!
moshka riit ielikshu, vjg vel nomazgatsputniks rakstīja:kad būs bildes ar uzmontēto? Gribas redzēt kā izskatīsies tas krasotais difuzerz!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+1armis rakstīja:Aizmugurējo difuzoru jau varēja atstāt melnu
E36///M3 1996.coupe S50B32
Pievienošos tiem, kas saka ka difuzoram jābūt melnam
nu MAN nepatiik takaa visiem tak saaciet novertet arii kko savaadaaku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9