E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 23
- chevron_right
Viss protams ir skaisti un labi bet nesaprotu tadus cilvekus kas masina var milzu naudu guldiit bet nevar par pacmit eur samainiit haubes amishus. Saimnieka finansialais neinterese. Vnk noverojums jau vairakiem redzets.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Man piemēram jau kādu laiku prasās samainīt bagūzim amīšus, darīšu to tad kad sakrāsošu to lai nav 2x jāpisāsbestbmw rakstīja:Viss protams ir skaisti un labi bet nesaprotu tadus cilvekus kas masina var milzu naudu guldiit bet nevar par pacmit eur samainiit haubes amishus. Saimnieka finansialais neinterese. Vnk noverojums jau vairakiem redzets.
Katram savas prioritātes
bagūzim amīšus nomainīt ir 2 min jautājumsRiks* rakstīja:Man piemēram jau kādu laiku prasās samainīt bagūzim amīšus, darīšu to tad kad sakrāsošu to lai nav 2x jāpisāsbestbmw rakstīja:Viss protams ir skaisti un labi bet nesaprotu tadus cilvekus kas masina var milzu naudu guldiit bet nevar par pacmit eur samainiit haubes amishus. Saimnieka finansialais neinterese. Vnk noverojums jau vairakiem redzets.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ēeee, es vispār nebiju pamanījis, ka šeit vēl kas iekakāts iekšā
Pa šo laiku varu priecāties tikai par jauni nokrāsoto āķi, savādāk tāds izbalojis bija jau. Un vēl es pamanīju, ka man bildēs arī izskatās cmukas, baltas lampas EDIT: Oj, gandrīz aizmirsu! Beidzot esmu ticis atpakaļ arī pie nāsīm. Viena pa ceļam izkrita kaut kad pirms laiciņa. Tās arī, protams, svaigi nokrāsotas matētā, melnā krāsā.
Ūuunn atradu vēl vienu brīnumlīdzekli, ar ko notīrīt visas eksterjera gumijas, plastmasas lietas - mouldingus, gumijas, ručkas... Kā brand new izskatās tagad
Vienkārši vienmēr tādi sīkumi aizmirstas. Bet labi, ka atgādināji (bez sarkasma), jānomaina gan haubei, gan bāgūzimbestbmw rakstīja:Viss protams ir skaisti un labi bet nesaprotu tadus cilvekus kas masina var milzu naudu guldiit bet nevar par pacmit eur samainiit haubes amishus. Saimnieka finansialais neinterese. Vnk noverojums jau vairakiem redzets.
Pa šo laiku varu priecāties tikai par jauni nokrāsoto āķi, savādāk tāds izbalojis bija jau. Un vēl es pamanīju, ka man bildēs arī izskatās cmukas, baltas lampas EDIT: Oj, gandrīz aizmirsu! Beidzot esmu ticis atpakaļ arī pie nāsīm. Viena pa ceļam izkrita kaut kad pirms laiciņa. Tās arī, protams, svaigi nokrāsotas matētā, melnā krāsā.
Ūuunn atradu vēl vienu brīnumlīdzekli, ar ko notīrīt visas eksterjera gumijas, plastmasas lietas - mouldingus, gumijas, ručkas... Kā brand new izskatās tagad
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Moš vēlies padalīties ar līdzekļa nosaukumu?
Cerams, ka ElvijsR mani nepiekaus, ka atklāju šo secretCanibal rakstīja:Moš vēlies padalīties ar līdzekļa nosaukumu?
Pieņemu, ka der jebkas, kas nopērkams veikalā, kas paredzēts eksterjera gumiju/plastmasu tīrīšanai, tai skaitā riepām. Es nopirku kārtējo reizi Turtle Wax (nezinu, vai Latvijā kaut ko normālāku tirgo vispār): Konkrētais līdzeklis paredzēts tieši tam, ko teicu.
Visas nokakātās logu līstes, palika kā jaunas. Savādāk pēc vaskošanas, kad uzkleksēju virsū, palika balti pleķi, nevarēja pat nomazgāt to.
Bet tas ir tikai pagaidu risinājums uz 1-2 nedēļām, un tas nav nekas jauns
Nekas jau nav mūžīgs
Nu tad, lai neviens man vairs nevarētu pie*isties, nomainīju gan haubei, gan bāgūzim amīšus beidzot Tenkjū, Kļaviņ!
Kā arī vakar sapidarasīts viss ārpusēji
Kā arī vakar sapidarasīts viss ārpusēji
Viss čill. Tik es izmantoju tādu kā želeju. Riktīgi patìk, ka auto ir tikpat tìrs kā mans.
Šito, kad uzpūš, viņš arī paliek par tādu kā želeju bik
High five par tīrību!
High five par tīrību!
Sup!
Pēc ilgiem laikiem kas jāiedirš, lai galīgi nenomirst mans topiks
Sākšu ar garlaicīgāko lietu...
Izdomāju uzsūtīt LED spuldzītes. Z*is, plug n' play H7, y0. Gaismas krāsa kā hrenoniem, izskatījās reāli nice, bet tad izbraucu ielās - nope, nebūs Labajā LEDs iekšā, bildē sūdīgi var redzēt krāsas atšķirību. Next thing... Uzsūtīju pulējamo pastu. Paldies Rikam par ieteikumu, strādā ideāli! Aaaaand thats it for now! :)
Pēc ilgiem laikiem kas jāiedirš, lai galīgi nenomirst mans topiks
Sākšu ar garlaicīgāko lietu...
Izdomāju uzsūtīt LED spuldzītes. Z*is, plug n' play H7, y0. Gaismas krāsa kā hrenoniem, izskatījās reāli nice, bet tad izbraucu ielās - nope, nebūs Labajā LEDs iekšā, bildē sūdīgi var redzēt krāsas atšķirību. Next thing... Uzsūtīju pulējamo pastu. Paldies Rikam par ieteikumu, strādā ideāli! Aaaaand thats it for now! :)
Ņem par labu!
No kurienes suutiji?
Nebūtu slinkums, gan jau varētu spīdēt vēl mazliet labākcipruss18 rakstīja:Ka kajjim pauti spiid
Bus man arii jauzsuta
Ebayā pameklē pēc "Mothers Mag and Aluminium Polish"em.dzhii rakstīja:No kurienes suutiji?
Kā tev viņi tik traki nomatējās??? Mazgā visu laiku ar ķīmiju kkādu? Bet tā jā , rezultāts labs.
Visu laiku viss bija čill, bet tad pēc 1 reizes viss sapisās un nevarēju vairs neko izpulēt ar lētajām pastām, tāpēc uzsūtīju šito. Bet tā sen jau vairs nevedu uz moikām mazgātElvijsR rakstīja:Kā tev viņi tik traki nomatējās??? Mazgā visu laiku ar ķīmiju kkādu? Bet tā jā , rezultāts labs.
šī pasta ir labāka nekā Belgom
šo lietoju jau kādus 2 gadus
šo lietoju jau kādus 2 gadus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9