323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
nu nav nav te pēc varianta jo lielāks jo labāk
arī skaisti diska kantīte pie arkas kantītes nebūs
tas viss tik uz pāris mēnešiem..., šobrīd nav finanses auto celt augšā, tāpēc nodarbojos ar tādām lietām
Nu nez, sarūsējis disks, mašīnai neatbilstoši mazā diametrā, bet neadekvāti plats + ar mega balonu.. Manuprāt DDM. Labāk varēji tos pāris mēnešus nobraukt ar parastiem bleķiniekiem.
Nepārprotiet, stīliji man patīk, bet noteikti ne šādā izpildījumā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu sanāca tādas riepas ieķert..tad nu tāds arī būs pagaidām, būs kopskats tad jau redzēs kas kā..ch. rakstīja:Nu nez, sarūsējis disks, mašīnai neatbilstoši mazā diametrā, bet neadekvāti plats + ar mega balonu.. Manuprāt DDM. Labāk varēji tos pāris mēnešus nobraukt ar parastiem bleķiniekiem.
diskiem iznesumam nav ne vainas ja arkas ir pavalcetas ,piesdinats un riepa ir uzspridzinaata
man ari bija baloni,bet nu ne tadi
un vecit,diskus parpust nemaksa isti neko,vismaz notiri ar smilshpapiru vinjus un nout ar baloninju
un vecit,diskus parpust nemaksa isti neko,vismaz notiri ar smilshpapiru vinjus un nout ar baloninju
ar kompatu pa brugji
būs normāls džips/traktors..uz kādu laikucipruss18 rakstīja:diskiem iznesumam nav ne vainas ja arkas ir pavalcetas ,piesdinats un riepa ir uzspridzinaata
nu nesteidzini mani , pagaidām tik uzliku, lai redzētu cik koilas sēdināt, ņems nost vēlāk un krāsos
neesmu jau nabags , tik citām lietām aiziet nauda un laiks
ej paNuhaj kautkoKurlis rakstīja:Nuhaj kaut kas tāds ir jādara ? Tev šķiet ļoti pievilcīgi?
Un prieksejam buferim var nopirkt oem to moldingu kas aizsedz nummura vietu nav jagriez nekadi auzmugurejie moldingi
Instagram INDIGAIS
nu skaidrs , to pat nezināju, bet nu manā gadījumā būs nedaudz savādāk..aivis328 rakstīja:Un prieksejam buferim var nopirkt oem to moldingu kas aizsedz nummura vietu nav jagriez nekadi auzmugurejie moldingi
Aizmugurē ies paspārņi un tad būs ciešami.
Priekšā diski citā krāsā būs ar pinām riepām un pulēti plaukti, aizmugurē vienkārši citā krāsā
Vēl jauzliek sliekšņi, jāaizlīmē lukturi ar melno tonējošo plēvi , zinu jums patiks
Aizmugurējie tiks laikam līmeti ar dzelteno plēvi, bet ja nepatiks tad arī ar melno.
Priekšējie sāna logi arī būs tonēti
Šobrīd tiek ņemts ārā salonam ..,viss liekais
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
a ko no salona visu ravē ārā?
vecīt, man liekas, ka Tev šobrīd gan dzīvē, gan galvā ir pilnīgs haoss un tas viss ir labi redzams pēc notiekošā ar auto. ja tas būtu vnk pakaļas pārvietojamais, tad nevarētu tā pamanīt, bet tā kā tas ir daudz vairāk kā pakaļas pārvietojamais (turpmāk tekstā pp ) , tad tāpat kā čikām tas izpaužas (haoss galvā) uz ārējo izskatu un špakteli kuru krāmē virsū, tad džekam tas izpaužas uz viņa lolojumu kādu, šajā gadījumā - auto
es neapstrīdu , man vienkārši nav 2k eur, lai pārkrāsotu auto, ar hui*u nodarboties piekrāsot kautko netaisos, līdz ar to izslimoju bērnības sapņus kamēr ir iespēja un līdz ziemai nodarbojos ar gemarojuRidlihs rakstīja:vecīt, man liekas, ka Tev šobrīd gan dzīvē, gan galvā ir pilnīgs haoss un tas viss ir labi redzams pēc notiekošā ar auto. ja tas būtu vnk pakaļas pārvietojamais, tad nevarētu tā pamanīt, bet tā kā tas ir daudz vairāk kā pakaļas pārvietojamais (turpmāk tekstā pp ) , tad tāpat kā čikām tas izpaužas (haoss galvā) uz ārējo izskatu un špakteli kuru krāmē virsū, tad džekam tas izpaužas uz viņa lolojumu kādu, šajā gadījumā - auto
nu skaistums nekāds baigais nav, bet nu kaut kas savādāks, diezgan brutāls izskatīsiescipruss18 rakstīja:man patiik isteniba
nu vajag apstrādāt šur tur pret rūsu...protams no āķaRENIO rakstīja:a ko no salona visu ravē ārā?
bet galvenais
lieks svars , vēlāk visu krāmēšu atpakaļ, šobrīd līdz ziemai gribās pamocīt to 2.3, lai vēlāk var ko nopietnāku iecelt
uzliks citu stūri un normālu bloķi atradīs..būs gerai uz kādu laiku
Tavam auto ir 2.5 , tāds 2.3 nav vispārmikelsons rakstīja:nu vajag apstrādāt šur tur pret rūsu...protams no āķaRENIO rakstīja:a ko no salona visu ravē ārā?
bet galvenais
lieks svars , vēlāk visu krāmēšu atpakaļ, šobrīd līdz ziemai gribās pamocīt to 2.3, lai vēlāk var ko nopietnāku iecelt
uzliks citu stūri un normālu bloķi atradīs..būs gerai uz kādu laiku
ew nu nedir*sRidlihs rakstīja:
Tavam auto ir 2.5 , tāds 2.3 nav vispār
bet nu jā tas pats 2.5 vien ir, diezgan labi pat saglabājies...bet ne uz ilgu
pagaidām tāds , priekšā grūti saprast, vai tā dzeltenā der vai nē un protams numuriņš sānā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right