marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 20
- chevron_right
ar šo un keramiku ir jātur obligāti
tagad riepas neturēs
Kardaans pirmais noveerpsies
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ar veco sajūgu jau lūza, ne vis vērpāsOrkaans rakstīja:Kardaans pirmais noveerpsies
dabūta brille ar lampu apsmidzinātājiem un šonedēļ aizmugures krēsliem jau jābūt gataviem
Vienigais lielais BET,ko darīt ar diskiem.. savas šniceles pārdevu un tā ka briest viens pirkums par stipri lielu ciparu,tad pagaidām nevaru kabrim veltīt tik daudz naudu,lai paņemtu dare motorsport (ar riepām ~700ls).
Uz eksotiku būs sakrāsots un sapulēts,bet diski nav
Vienigais lielais BET,ko darīt ar diskiem.. savas šniceles pārdevu un tā ka briest viens pirkums par stipri lielu ciparu,tad pagaidām nevaru kabrim veltīt tik daudz naudu,lai paņemtu dare motorsport (ar riepām ~700ls).
uz klucīšiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
japardod imprezamarihuans rakstīja:dabūta brille ar lampu apsmidzinātājiem un šonedēļ aizmugures krēsliem jau jābūt gataviem
impreza paliks,pārdots tiks semeris un e46 bet tā vai tā ienākumus nav plānā novirzīt kabrim
Sliktākajā gadījumā varu no kāda diskus aizņemties
Sliktākajā gadījumā varu no kāda diskus aizņemties
varu blekiniekus aizdot
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
nē,man pašam ir kādi 50 komplekti diski,tikai nav tādi,kas patīk
Domā izstādē kāds diskus noskrūvēs?
Domāju ka šis būtu super variants
Domāju ka šis būtu super variants
Diskus varbūt arī nē,bet vāciņus gan kādam varētu sagribēties. Un cilvēku kontingents izstādē ir dāžāds
Vajag caur disku iekšpusi vadu izvilkt, ja kāds skaras vāciņam klāt, dabū ar elektrību pa nagiem
Bet ja nopietni, viņus ar to speciālo atslēgu nevar pieskrūvēt tik cieši, ka ar roku neatskrūvēt? Jo nu šie diski uz kabra būtu mega
Bet ja nopietni, viņus ar to speciālo atslēgu nevar pieskrūvēt tik cieši, ka ar roku neatskrūvēt? Jo nu šie diski uz kabra būtu mega
- Labs pirkums /.//
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
bilde tikai iemesta tāpat,mani nesmukāki..bet sakrāsos grafīta krāsā un būs ok. Galvenais,ka visi 4 8.5j un r18 ar īsto ET
nav jau nekas mega,bet nu šito sezonu gan jau izvilks
nav jau nekas mega,bet nu šito sezonu gan jau izvilks
ir ok šie diski - šķiet uz white_angel cabrio bija tādi
Mani favorītdiski Kādreiz man tādi būs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9