Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25
- chevron_right
ok ... kaut kas bet ne e36
Nepatīk 2 lietas - koka apdare un nekļene. Pārējais pa pirmo Kā ar remontdarbiem? Sanāk dārgāks par 2.5 apkopē?
Skaistulis
Briesmīga uzlīme... Kko tādu uz aizmugures stikla varētu likt, bet uz priekšas... Nu, galvenais, lai pašam patīk
Jup, uzlīme galīgi nepatīk, ja būtu tikai burti, bez , tad vēl ciešami.
vel nekas nav tāds darīts, vienīgais kur esmu jutis cenas pieaugumu ir eļļa, šim tgd ir 5w30, tpc dārgākA!gars rakstīja: Kā ar remontdarbiem? Sanāk dārgāks par 2.5 apkopē?
Tā viņš ir, Mkām cenņiki pat sīkumiem ir lielāki, kā buksēm, svecēm, tai pašai eļļai. Galvenais tādu auto nenolaist, jo ir cilvēki, kas nopērk, notriec un viss mēgin tirgot tālāk, jo nevar atļauties visu sākt mainīt.
sveiki visiem
pa šo laiku nav nekas auto darīts, jo pa ziemu ir nobraukti tikai pāris simti km.
ta nu pagājušo nedēļ izbeidzās ģenerators, izdilusi grope kolektorā un oglītes arī vairs ne jaunas, ta nu aizdevu remontā. Par 17ls tgd ģenis kā jauns, ielika jaunu kolektoru, gultnīti, oglītes.
Ta nu pie reizes tika pajaukts vairāk ārā, jo jau 2011gada pašās beidās iegādājos kādu nieku, lai būtu M power ar lielāku M:rolleyes:
ievākta info no lietotāja 540i uzlabojuma un ta nu pamazām piemēru jau throttle M3 3.2US VS M3 3.2 Euro pat M50B20 kolektora caurumi ir biki lielāki kā manam
kā izrādās, amerikānim ir 2.5 galva. te ieskatam, lai salīdzinātu kanālus Kurš var palīdzēt. kas man tur ir nosprostots, kur viņam ir jābūt piespraustam? melnā caurulīte ar balto svītru bija pievienota pie kolektora vakumam
pa šo laiku nav nekas auto darīts, jo pa ziemu ir nobraukti tikai pāris simti km.
ta nu pagājušo nedēļ izbeidzās ģenerators, izdilusi grope kolektorā un oglītes arī vairs ne jaunas, ta nu aizdevu remontā. Par 17ls tgd ģenis kā jauns, ielika jaunu kolektoru, gultnīti, oglītes.
Ta nu pie reizes tika pajaukts vairāk ārā, jo jau 2011gada pašās beidās iegādājos kādu nieku, lai būtu M power ar lielāku M:rolleyes:
ievākta info no lietotāja 540i uzlabojuma un ta nu pamazām piemēru jau throttle M3 3.2US VS M3 3.2 Euro pat M50B20 kolektora caurumi ir biki lielāki kā manam
kā izrādās, amerikānim ir 2.5 galva. te ieskatam, lai salīdzinātu kanālus Kurš var palīdzēt. kas man tur ir nosprostots, kur viņam ir jābūt piespraustam? melnā caurulīte ar balto svītru bija pievienota pie kolektora vakumam
Ari labprat flanci iegadatos
2.5 un 2.8 galvas ir vienādas...tad us dzinējs pats par sevi intersants tas pats kas m52 bloka izdzit 3l tilpumu un viss...man ir m3
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
es jau ar vel tik mēru un skatos. lielākā problēma ir ar eļļas filtra korpusu, biezu flanci vajag, lai nemestosWcoast rakstīja:Ari labprat flanci iegadatos
m52 ir alumīnija bloks(laikam) bet man čuguna.jenchs rakstīja:2.5 un 2.8 galvas ir vienādas...tad us dzinējs pats par sevi intersants tas pats kas m52 bloka izdzit 3l tilpumu un viss...man ir m3
Bet galva tā pati m52 šķiet, kas parastajiem mirstīgajiem ne m3///....bet nu jā labi, ka droseles būs, tad jauda būs tuvāka EU m3intis rakstīja:m52 ir alumīnija bloks(laikam) bet man čuguna.jenchs rakstīja:2.5 un 2.8 galvas ir vienādas...tad us dzinējs pats par sevi intersants tas pats kas m52 bloka izdzit 3l tilpumu un viss...man ir m3
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Nu šitam ir arī platākas sadalenes, kuras arī diezgan daudz ko dod.
Paardodi man savu ellas korki, patiik kaa vini izskataas un vel M ziimiite virsuu uzshtanceeta!
Diez m3 us sadalenes m52b28 galvai der plug&play?robis579 rakstīja:Nu šitam ir arī platākas sadalenes, kuras arī diezgan daudz ko dod.
man pašam viņš patīkArchizlv rakstīja:Paardodi man savu ellas korki, patiik kaa vini izskataas un vel M ziimiite virsuu uzshtanceeta!
kkur interneta plašumos lasīju, ka itkā derot sadalenes, tik grūti dabūt mazlietotas
Tieši šis arī der tik viņas nemētājas uz katra stūrajenchs rakstīja:Diez m3 us sadalenes m52b28 galvai der plug&play?robis579 rakstīja:Nu šitam ir arī platākas sadalenes, kuras arī diezgan daudz ko dod.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25