E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 161
- chevron_right
Kādu atbildi tagad gribi sagaidīt?DSSD rakstīja:ko tava mamma ar sito visu saka?
BMW_The Ultimate Repair Bill
nu maneja visu shito kjuninga sudu galigi neasaprot, ko saka taveja?
precētiem vīriešiem ar bērniem mammu nav blakus(standartā)
bet viedoklis vinam ir
Vai zini, mūsdienās ļoti noderīgi ir izmantot internetu, lai izglītoties par auto kultūru.DSSD rakstīja:nu maneja visu shito kjuninga sudu galigi neasaprot, ko saka taveja?
Pievienošos kars, GT spoileris būtu tiešām stīgā. Taču ja glīti un kārtīgi modificē esošo spoileri, ko tu noteikti arī izdarītu, lai iegūtu to skatu kas bildē arī nebūtu ne vainas!
BMW Motorsport International
Jā vajag GT wingu
Neboja masinai skatu,Ramyrez rakstīja:Mans spoleris nedaudz customizeets....Ir verts bojaat or not?
mana skatijuma
E36///M3 1996.coupe S50B32
Runājot par to zilo
Un nē-citā krāsa nevajadzēja un man vispā vienalga
Un nē-citā krāsa nevajadzēja un man vispā vienalga
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad būs iekšā, tad varēs vērtēt, tagad vērtēt krāsas izvēli būtu aplami. Labs darbs, kas padarīts
Piekritu,domāju iekš auto izskatīsies ļoti labidogMa rakstīja:Kad būs iekšā, tad varēs vērtēt, tagad vērtēt krāsas izvēli būtu aplami. Labs darbs, kas padarīts
Vienalga kā izskatīsies, bet ies vienkārši mega labi! Malacis!
Neliels upgrade))
3b motorsport shortshifters
3b motorsport shortshifters
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vai tas bija vajadzīgs? pietiekami skaistajā salonā tas šortshifts izskatīsies diezgan neveikli
Man ar liekas ka OEM M kloķis izskatītos daudz labak!
Tam kloķim tak ar var uzlikt M galu. Tikai kāts jāsaīsina.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tak neuztraucaas-neasmu rak stulbs lai bojaatu salonu:D-viss bus pec oem izskata))
tas labiRamyrez rakstīja:Tak neuztraucaas-neasmu rak stulbs lai bojaatu salonu:D-viss bus pec oem izskata))
Ko darīsi ar reduktoru un kardanu? paliek tie paši? Attiecibu nemainisi reduktoram?
Reduktirs pariit tik nedaudz parlasiits-salnjiki izspiesti...bet attieciby nemainiishu-taa buus jautraak:D
Kardans logiski buut partaisiits))
Kardans logiski buut partaisiits))
Ko kardānam pārtaisī? stock kardāns joprojām uz kompakta stāv, tāpēc jautāju priekškam
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Flancis ies virsujenchs rakstīja:Ko kardānam pārtaisī? stock kardāns joprojām uz kompakta stāv, tāpēc jautāju priekškam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …