E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 161
- chevron_right
Redz kā ir-30% padariita darba ir noteikti mans nopelns-rokas aug no pareizaas vietas-i motoru swapoju pats i veel daudz darba paveikts pasha speekiem takaa varbuut ja nav zinaashanas par cilveku kas atrodas otra puse kompim tad nevajadzetu no pirksta izīst kautkādu priekštatu par mani ja pat dzīvee neesi redzeejisbestbmw rakstīja:Ja kaut cik butu saprashana tad kko uzklausitu nevis atkal,sakt man ir nauda man pohuj. Es zinu par ko runaju un ar katru dienu aizvien vairak dzeki kam ir bmw vershas pie manis. Man neinterese tas ka maksa citiem lai buve tavu bmw.
BMW_The Ultimate Repair Bill
viens no retajiem kurus patiešām var saukt par steriliem auto vārda tiešākajā nozīmē, nekā džeki ar budžetu 1000eur nopērk smuki sakrāsotu žurku ar 101 vietu kur brūnais krievs vairojas.
Daudz iespaidigaks par GT!Ramyrez rakstīja:Mans spoleris nedaudz customizeets....Ir verts bojaat or not?
Āksts, CaK, tu esi....CaK rakstīja:Tu nedaudz nesaproti. Jā, varbūt Ramyrezam ir vairāk līdzekļu nekā vidējam LV pilsonim, bet šī sadaļa un šis auto ir lielisks, jo Ramyrezam ir arī laba gaume. Ir arī tādi gadījumi redzēti, ka vecim ir nauda, bet mašīna izskatās kā kāda no Ciprusa miskastēm.bestbmw rakstīja:Neko nice te neredzu. Dzekam ir nauda un visi lien dirsa. Mani pazinjas no rokas uzloka slieksnjus vot ta ir tema nejau man ir nauda man visu uztaisis ko vien velos, es (Ramirez) noperku Vachos pa leto pardodu te Dargak. Un varu Buvet savu auto uz apisona rekina Esmu BMW Kings. Ja kadam Problemas ar manu viedokli varam padiskutet aci pret aci! PM
Auto tiesam topika autors nevisai, bet dzivot var.
+V8
Tā turpini un būs ilgs mūžš šim e36. Būtu man tāds piķis noteikti arī ieguldītu 36tajā vairāk
Tā turpini un būs ilgs mūžš šim e36. Būtu man tāds piķis noteikti arī ieguldītu 36tajā vairāk
Tev kāds ko prasīja par autoru?varbuut pazīsti personīgi?Majors rakstīja:Auto tiesam topika autors nevisai, bet dzivot var.
Galnais nav nauda bet gan gribeešana))-ja ir meerkjis tad alī līdzeklji uzrodas;)ElvijsR rakstīja: +V8
Māk nopelnīt malacis, tikai cepuri nost
Cepums par paveikto un tik turpini, heiteri vienmēr un visur.
Cepums par paveikto un tik turpini, heiteri vienmēr un visur.
Man jau šķiet, ka Ramyrez nav viens no tiem, kas visu pērk gatavu, tikai maksā naudu un viss ir...ja paskatās cik daudz darba šajā ieguldīts, tad diršana nevietā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es uz dirsas, likās ka šis būs pēdējais topiks kur kāds kko stulbu pļūtīs. Skauģi ir visur, ko tur padarīt.
Ramyrez, padarītie darbi un pats auto!
Ramyrez, padarītie darbi un pats auto!
Ehh, ja man būtu lieki kādi 10k, tad arī grūstu iekšā kabrī
Ehh, ja man būtu lieki kādi 10k, tad arī grūstu iekšā kabrī
Šodien sadarīts:
1)poly bukses priekšējam stabam
2)jauns bačoks stūres pastiprinātājam
3)startera restaurācija
4)ģeneratora restaurācija
1)poly bukses priekšējam stabam
2)jauns bačoks stūres pastiprinātājam
3)startera restaurācija
4)ģeneratora restaurācija
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur pasūtīji stūres pastiprinataja bačoku?
no liet "KLAVINS"kasiks rakstīja:kur pasūtīji stūres pastiprinataja bačoku?
Jā, mašīna skaista un viss pārējais,ka jau citi minēja,tikai nesaprotu vienu,kāda kuram bēda no kurienes nauda,un kāds tas īpašnieks,atrāda jau mašīnu nevis veidu kā tika pie līdzekļiem, un kas kuru detaļu lika klāt...
Veči davai atliekam to drišanu-kam ir,kam nav līdzekju tas nav nevienu jāuztrauc-katrs pelna cik daudz var un cik grib-letiñiem ir taada maniere liist svešos makos..neko nepadarīsi,bet nu anyway-uztaisam jaunu topicu par finanšu problēmām un tur tad arī lejam-šeit tomēr tiek atrādīts auto nevis finansiālais stāvoklis kā iepriekš minēts!ja ar to ir problēma tad varam šo topicu slēgt
Tiešām, visu cieņu, cepuri nost tavā priekšā, lai skauģi turpina dirst, tavā priekšā cepure nost.
Kur restaurēji starteri?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …