E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 161
- chevron_right
Pie chomiem vagonu ielas rajoona;)Riks* rakstīja:Kur restaurēji starteri?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Shodien saliku apakalj vadus uz motora,uzliku generi un sapirku vel kaudzi detalju)) never ending story...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jaa nav ne vainas:))
lielo vaaku gan neatradiishu jo kopskats draumiigs -paarak daudz zilaa beigaas....meginashu partasiit uz kautko melnu..nez skatiisies
lielo vaaku gan neatradiishu jo kopskats draumiigs -paarak daudz zilaa beigaas....meginashu partasiit uz kautko melnu..nez skatiisies
bez vaaka arii izskatiitos zbis
Beidzot atrasta mint staavoklii;))
Satīrīta izskatās daudz labāk
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Pajautaashu te pat...varbut kads var ko ieteikt ar uguns sienu....lieta taada kad izmetu OEM termo dreebi jo bija drausmiiga a oem pirkt negribu dazhu iemeslu peec....
intresee kautkadi materiali,aluminija pleves,gold heat shield utt-vajag tā lai maximāli aizturētu motora/izpludes karstumu uz nokļūšanu salonā...ja ir kādam kādi REĀLI padomi tad lūdzu atrakstās
...ebays pilns ar visaadiem materiaaliem bet kurus njemt/kuri pilda savu funkciju kas to lai zin
intresee kautkadi materiali,aluminija pleves,gold heat shield utt-vajag tā lai maximāli aizturētu motora/izpludes karstumu uz nokļūšanu salonā...ja ir kādam kādi REĀLI padomi tad lūdzu atrakstās
...ebays pilns ar visaadiem materiaaliem bet kurus njemt/kuri pilda savu funkciju kas to lai zin
Šis varētu būt piemērots : http://www.valmiera-glass.com/lv/produk ... kie-audumiRamyrez rakstīja:Pajautaashu te pat...varbut kads var ko ieteikt ar uguns sienu....lieta taada kad izmetu OEM termo dreebi jo bija drausmiiga a oem pirkt negribu dazhu iemeslu peec....
ideja laba tikai man diemzhel neder:(-vajag kautko pašlīmējošu lai var vajadzigas daljas apliimeet
Ir redzēts, ka līmē, pēc izskata ļoti līdzīgu materiālu vibroizolācijai, bet, kas tās par materiālu vai kā citādi nemāku teikt.Ramyrez rakstīja:ideja laba tikai man diemzhel neder:(-vajag kautko pašlīmējošu lai var vajadzigas daljas apliimeet
Es arii to passu mekleju
Atradu ebay zelta paslimejosso 2gb 20x20cm izmaksaja ap 50€ bet izradas nekam neder jo var aplimet tikkai taisnas virsmas
Tadelj izdomaju kartigi notit izpludi un no ieksas izlimet ar vibro izolaciju un cerams bus ok
Atradu ebay zelta paslimejosso 2gb 20x20cm izmaksaja ap 50€ bet izradas nekam neder jo var aplimet tikkai taisnas virsmas
Tadelj izdomaju kartigi notit izpludi un no ieksas izlimet ar vibro izolaciju un cerams bus ok
Instagram INDIGAIS
Man liekas ADparts kautko tadu piedavaja!
labi ka pateici a to es jau gandriz pasutiju to gold pleevi....aivis328 rakstīja:Es arii to passu mekleju
es te atradu vienu itkaa garshiigu piedavajumu bet nez vai labi pildis savu funkciju
http://www.ebay.com/itm/291298686917?_t ... EBIDX%3AIT
sanak ta ebay gold pleve ir padjobka kautkaada jo te izskataas kad izliimeejas itin labi
Izklausas jau labi bet tam kas naak no kjinas Es tocna neticu vienmer kautkaadi leeti mesli
Es to nesauktu par perfect konkreti viss krunkas
Es to nesauktu par perfect konkreti viss krunkas
Instagram INDIGAIS
nu vot hvz...:(es jau liktu labaak gold-izskatas bagaati un autosportā iecienījuši bet atkal jau....parsvaraa visi naak no kjinasaivis328 rakstīja:Izklausas jau labi bet tam kas naak no kjinas Es tocna neticu vienmer kautkaadi leeti mesli
Mosk rit paprovessu to savejo pasildit ja izdosies tad dossu zinju
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:Mosk rit paprovessu to savejo pasildit ja izdosies tad dossu zinju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …