Lagunengrun by Shreks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 15
- chevron_right
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Dadadadammmm
Esmu oficiāli atrūsots
Pārmetināti sliekšņi, grīda, iekšējais slieksnis, sataisītas visas domkrata vietas, spārnu vietas priekšā un aizmugurējie rūsas pleķi.
Piemērīti jaunie spārni, itkā +/- pasē, atliks tik visu kārtīgi salikt.
Darbi priekšā mega daudz, bet nu tagad viss sāks lēnu garu notikt
Visticamāk, ka krāsošanas darbi notiks vēlāk, pagaidām tik sagruntēšu un skatīšos kā ar līdzekļiem., šobrīd vairāk koncentrēšos uz grīdas apstrādi gan salonā, gan no apakšas, kā arī tehniskās puses savešanu kārtībā. Pašam liels prieks
Šodien sapūsta sliekšņu iekšpuse, lai nesāk rūsēt
Tālāk jautājums, kā labāk apstrādāt grīdu. Domāju par bituma mastiku, bet pirms tās vēl vajag gruntēt, vai nē?
Esmu oficiāli atrūsots
Pārmetināti sliekšņi, grīda, iekšējais slieksnis, sataisītas visas domkrata vietas, spārnu vietas priekšā un aizmugurējie rūsas pleķi.
Piemērīti jaunie spārni, itkā +/- pasē, atliks tik visu kārtīgi salikt.
Darbi priekšā mega daudz, bet nu tagad viss sāks lēnu garu notikt
Visticamāk, ka krāsošanas darbi notiks vēlāk, pagaidām tik sagruntēšu un skatīšos kā ar līdzekļiem., šobrīd vairāk koncentrēšos uz grīdas apstrādi gan salonā, gan no apakšas, kā arī tehniskās puses savešanu kārtībā. Pašam liels prieks
Šodien sapūsta sliekšņu iekšpuse, lai nesāk rūsēt
Tālāk jautājums, kā labāk apstrādāt grīdu. Domāju par bituma mastiku, bet pirms tās vēl vajag gruntēt, vai nē?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diez gan fiksi tev viss notiek!
Kāds fiksi mēnesi ar autiņu nekas nenotika, šis viss pampēdējo pusotru nedēļu
Paldies
Paldies
Es servī čalītim piepalīdzēju ar bituma mastikas uzlikšanu.- ! Neko negruntējām, vienkārši kārtīgi ar drāšu birsti notīrījām visu, nāca palīgā arī fleksis, un pēctam nopūtām ar rūsas pārveidotāju, nākāmā rītā klājām virsū mastiku.!
labi darbi sadarīti interesē cik izmaksāja sliekšņu pārmetināšana ? un dankrota vietu metināšana
uzmet man ar pm, tiiri cenu salidzinajumam
katraa zinjaa, tagat ir ielikts kartigs pamats, lai uz vasaru butu perfekts exemplars man patik kaa te viss notiek
katraa zinjaa, tagat ir ielikts kartigs pamats, lai uz vasaru butu perfekts exemplars man patik kaa te viss notiek
...
Paldies par labajiem vārdiem, atklāi sakot tāds arī bija mans mērķis, nemaz pie citāmlietām ķerties nebija vēlme, kamēr bija rūsiņš tagad pie reizes iespēja savākt normālu salonu
Starpcitu, gribēju zinat, fl panelis ir smukāks par parasto? Kāda tur tā atšķirība un vai ir jēga mainīt?
Starpcitu, gribēju zinat, fl panelis ir smukāks par parasto? Kāda tur tā atšķirība un vai ir jēga mainīt?
Es vienkārši neesmu pievērsis uzmanību, kādas viņiem vispār atšķirības
Jūs viņu klājāt salonā vai apakšā? Būs jāmēģinasiluets rakstīja:Es servī čalītim piepalīdzēju ar bituma mastikas uzlikšanu.- ! Neko negruntējām, vienkārši kārtīgi ar drāšu birsti notīrījām visu, nāca palīgā arī fleksis, un pēctam nopūtām ar rūsas pārveidotāju, nākāmā rītā klājām virsū mastiku.!
Traks esi?. Skàbā grunts ir obligāta,citādi ātri vien sāks rūsēt atkal tālāk.
Es tachu nezinu, tapēc jautāju
Shreks rakstīja:Jūs viņu klājāt salonā vai apakšā? Būs jāmēģinasiluets rakstīja:Es servī čalītim piepalīdzēju ar bituma mastikas uzlikšanu.- ! Neko negruntējām, vienkārši kārtīgi ar drāšu birsti notīrījām visu, nāca palīgā arī fleksis, un pēctam nopūtām ar rūsas pārveidotāju, nākāmā rītā klājām virsū mastiku.!
Apakšu. :)
Vakar beidzās skate, šodien apdrošināšana - oficiāli esam ziemas guļā
Skate tiks ieta tikai uz pavasara pusi, tagad lielie rūsas kari un pārējais.
Šodien tika uzklāts rūsas pārstrādātājs uz visām redzamajām vietām salonā un bagažniekā, rīt sekos grunts. Bilžu nav, jo apgaismojums garāžā pagaidām sūdīgs
Tapēc iesvēršu bildi uz nostaļģiju pamata, kāds izskatijās septembrī piekrauts, pārvācoties uz LV. Šis bija smukais sāns
Skate tiks ieta tikai uz pavasara pusi, tagad lielie rūsas kari un pārējais.
Šodien tika uzklāts rūsas pārstrādātājs uz visām redzamajām vietām salonā un bagažniekā, rīt sekos grunts. Bilžu nav, jo apgaismojums garāžā pagaidām sūdīgs
Tapēc iesvēršu bildi uz nostaļģiju pamata, kāds izskatijās septembrī piekrauts, pārvācoties uz LV. Šis bija smukais sāns
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Esi pamatigi pastradajis
Līdzīgs Brunoxam, bet nopirku bundžiņu ar otiņu smērējamu smēri, lai visur var kārtīgi sasmērēt, bet darbības princips tāds pats.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …