330 Balcers
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23
- chevron_right
Priekš kā tad?Armando rakstīja:es esmu viens no piemeriem, kas taisa cietu trases auto, ne preks trasesAgnis rakstīja:Nu wtf, nez priekš kā tad būvēt jaudīgu auto ar cietu piekari utt?aivis328 rakstīja:te ir viena liela problema kadelj sis auto nav pardots jo tiek dzits trasee![]()
tadelj nav nekadas ticibas ka ilgs muzs vel tam motoram atlicisLai 5dienas vakarā aizbrauktu uz meet'u un 2x nedēļā ar kādu uzskrietos pie luksafora?
Tāpat vairums griež pirmos robus līdz galam un liek plakaniski arī uz ielām, tāpēc es īsti neizprotu cepienu... ar auto normāli braucot, slodze uz motoru un pārējiem mezgliem ir arī ielas režīmā

Vidēji cena zirneklim ir 100EUR par cilindru, tā kā 150eur sviestmaize vien ir 

+1Griibu reedzet ka izskaatas zirneklis pa 150euro. Ebeya var atrast supersprint replicu par tadu cenu..Kurlis rakstīja:Vidēji cena zirneklim ir 100EUR par cilindru, tā kā 150eur sviestmaize vien ir

Sapiķo siikajam, lai šis tev uztaisa, tad redzēsi.gutta rakstīja:+1Griibu reedzet ka izskaatas zirneklis pa 150euro. Ebeya var atrast supersprint replicu par tadu cenu..Kurlis rakstīja:Vidēji cena zirneklim ir 100EUR par cilindru, tā kā 150eur sviestmaize vien ir

Arī esmu uztaisījis cietu priekš ikdienas braukšanas. Patīk kratīties un izvairīties no gružiemKalnz rakstīja:Priekš kā tad?Armando rakstīja:es esmu viens no piemeriem, kas taisa cietu trases auto, ne preks trasesAgnis rakstīja: Nu wtf, nez priekš kā tad būvēt jaudīgu auto ar cietu piekari utt?Lai 5dienas vakarā aizbrauktu uz meet'u un 2x nedēļā ar kādu uzskrietos pie luksafora?
Tāpat vairums griež pirmos robus līdz galam un liek plakaniski arī uz ielām, tāpēc es īsti neizprotu cepienu... ar auto normāli braucot, slodze uz motoru un pārējiem mezgliem ir arī ielas režīmā

Cena super saldaBalcers rakstīja: Dzinējs zborā 1000 EUR

Man top kaut kas līdzīgs, tik uz 86mm bore, pat nav sākts likt kopā, bet jau cipars ir x2 šim (kaut gan sākotnēji bija plānots kā vienkāršs mazbudžeta strokers), ar eļļas radiatoru, sajūgu utt gan jau vēl 1k saskries.
Vispār priekš tādas komplektācijas auto, ja tur virsbūvei nav galīgi kapi, liekas ļoti, ļoti salda cena.
p.s. Par trasi un nodzīšanu... lielākais vairums, kas liek auto trasēs, ar tehniku ir uz TU un auto tiek uzpasēts, tā ka, manuprāt, tas pat ir vairāk pozitīvi kā atturošs faktors auto iegādē. Vismaz šādam auto nebūs likti sct filtri ar lētāko pieejamo 10w40, lpr bremzes, delfi lodbalsti u.c. mēsli.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

+ 330 :)he9600 rakstīja:Cena super saldaBalcers rakstīja: Dzinējs zborā 1000 EUR![]()
![]()
Man top kaut kas līdzīgs, tik uz 86mm bore, pat nav sākts likt kopā, bet jau cipars ir x2 šim (kaut gan sākotnēji bija plānots kā vienkāršs mazbudžeta strokers), ar eļļas radiatoru, sajūgu utt gan jau vēl 1k saskries.
Vispār priekš tādas komplektācijas auto, ja tur virsbūvei nav galīgi kapi, liekas ļoti, ļoti salda cena.
p.s. Par trasi un nodzīšanu... lielākais vairums, kas liek auto trasēs, ar tehniku ir uz TU un auto tiek uzpasēts, tā ka, manuprāt, tas pat ir vairāk pozitīvi kā atturošs faktors auto iegādē. Vismaz šādam auto nebūs likti sct filtri ar lētāko pieejamo 10w40, lpr bremzes, delfi lodbalsti u.c. mēsli.
žēl, ka neredzat kādi cilvēki brauc skatīties auto

mazliet jau zb arī tie visi epasti, maniņas, 2500 EUR utt

ja nepārdošu pats kaušu street posmos

P.s. pērku hidroručņiku :))

kas par sporta sadalenem pa 150 euro? kaut kadas stock m54b30 hau 100 gabala maksa..

sportiskākasLocis rakstīja:kas par sporta sadalenem pa 150 euro? kaut kadas stock m54b30 hau 100 gabala maksa..

Jeb agresīvākas?Balcers rakstīja:sportiskākasLocis rakstīja:kas par sporta sadalenem pa 150 euro? kaut kadas stock m54b30 hau 100 gabala maksa..
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv

Un agresīvākasJanex325 rakstīja:Jeb agresīvākas?Balcers rakstīja:sportiskākasLocis rakstīja:kas par sporta sadalenem pa 150 euro? kaut kadas stock m54b30 hau 100 gabala maksa..

Žurciņa pārdota, aizgāja uz Liepāju.
Lai labi slīd un kūp jaunajam saimniekam

Kas tagad padomā? Būs cits E36?

Šovasar laikam nē.
Iespējams pabraukšu ar čoma kūtiņu streetā.
Iespējams pabraukšu ar čoma kūtiņu streetā.

tiesi uz liepaju , vai kadiem laukiem.... nezini?Balcers rakstīja:Žurciņa pārdota, aizgāja uz Liepāju.
Sapnus buvee, nevis noperk...

BMW nopirkts atpakaļ no īpašnieka kuram pārdevu to pirms gandrīz gada.
Info sekos
Info sekos

ātrāk info
šeit vienmēr bija forši palasīt

šeit vienmēr bija forši palasīt

Būs atkal forši
Būs remonti, apgreidi un slīpēšana

Būs remonti, apgreidi un slīpēšana

-
find_in_page
- chevron_left
- 1