Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23
- chevron_right
riktīgi labi izskatās...
man patīk tie jumta reliņi... un viss kopskats arī ir ļoti labs...
man patīk tie jumta reliņi... un viss kopskats arī ir ļoti labs...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
ka jau ieprieks mineju gribu vinu bet problema ir tada ka pasam no rokas jataisa bet gan jau bus ar laikuzogs rakstīja:reliņiem vaig spoilerīti, cits skats uz dzīvi būs
Tagad čomam vw vento iekšā līdzīga rūtainā apdare, laikam tas tagad ir modē!
Smuks auto!
Smuks auto!
nezinu man laikam tas rutainais patik jo sapnu auto ko uztaisit prieks brivdienu braucieniem ir golf mk1 tadel laikam man patik rutis salona
prieks ka itiem ari patik
Par mk1 +1, arī plānos ir kaut kad iegādāties mk1 golfiņu!Uldis_R rakstīja:nezinu man laikam tas rutainais patik jo sapnu auto ko uztaisit prieks brivdienu braucieniem ir golf mk1 tadel laikam man patik rutis salona
es ta skatos diez gan daudziem patik tie golfini
Par mk1 + 1.
Par rūtainu salonu vēl +5937
"Vasaras sezonas noslēgums" 15.09.2013.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
atskaites pec un lai topiks nepazustu veicu ierakstu
tatad paris dienas atpakal draudzenei braucot riepa nolaida gaisu diez gan divaini riepa izskatas bet nu neko darit.
par cik jau sezonas beigas ir klat un nezinu ko darisu ar siem diskiem uz nakamo sezonu tad pateicoties dogmam tiku pie jauniem diskiem kurus tiesi velejos dabut. paldies dogmam velreiz par to
tagad pardomas par masinas apaksas savesanu kartiba bet viss atkarigs no ta vai dabusu telpas uz kadu laiku.
divaina miksta riepa seit jau jaunais vs vecais disks
diskem krasojums,riepa, un izmers iespejams mainisies
tatad paris dienas atpakal draudzenei braucot riepa nolaida gaisu diez gan divaini riepa izskatas bet nu neko darit.
par cik jau sezonas beigas ir klat un nezinu ko darisu ar siem diskiem uz nakamo sezonu tad pateicoties dogmam tiku pie jauniem diskiem kurus tiesi velejos dabut. paldies dogmam velreiz par to
tagad pardomas par masinas apaksas savesanu kartiba bet viss atkarigs no ta vai dabusu telpas uz kadu laiku.
divaina miksta riepa seit jau jaunais vs vecais disks
diskem krasojums,riepa, un izmers iespejams mainisies
Visus četrus tādus diskus kā aizmugurē, ļoti labi piestāv Tavam auto
tagad jau stav visi cetri sadi diski. par ko atkal paldies dogmam par flancu iedosanu pa nakti
jadoma ko darit ar siem diskiem ar krasojumu un tas ka prasas lielaku plauktu un iznesumu pec ieprieksjiem!
jadoma ko darit ar siem diskiem ar krasojumu un tas ka prasas lielaku plauktu un iznesumu pec ieprieksjiem!
Kā jau teicu - ļoooti labi izskatās! Gribu redzēt bildi ar visiem 4
gan jau kadu dienu kad draudzenei bus brivs uztaisisu kadu foto
Manuprāt, tur viss jau ir skaisti, neko nevajag pārkrāsot, vienīgi kādā skaistākā pelēkā tonī
ir iecere kuru gribas realizet bus slikti parkrasos
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
man ari krasa tiesam patik un smuki ir nokrasots bet ka jau parasti saku katram savs gribu ekspementet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23