Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16
- chevron_right
Ceru ka ari mana kutinja, kareiz izskatisies tik pat sex
Nav slikti, bet manuprāt style 5 izpogā šitos. Vai arī centra krāsa jāpamaina
pēdējā bildē izskatās labi!
Tomēr arī man labāk patīk r st5!
Tomēr arī man labāk patīk r st5!
smuki jau diski, tik tie plaukti dēļ tām zvaigznēm galīgi pazūd, st5 kaut kā labāk, bet nu priekš ikdienas auto vairāk kā labi
throwingi Daudz labāki par st5, itcevišķi priekš kūtiņās.
Izskatās ļoti smuki
fuck man nepatik varbut centri jakraso kada cita krasa
uz st5 bija daudz foršak
uz st5 bija daudz foršak
Atcerēsimies to, ka stiliņi bija tikai īslaicīgi aizlienēti no kupejas. Šim auto vajadzēja savus diskus un tie ir throwingi.
pašam ļoti patīk! piekrītu, ka stiliņi ir inčīgāki, bet nu domāju, ka arī šie diski ar tādu riepu setupu izskatītos labāk.
pašreizējā konfigurācija ir ikdienas lietošanai draudzīgāka, jo riepas ir augstākas (205/45 vs stiliņu 215/35) un šos diskus mazgāt ir kudi vieglāk. tagad foršāk arka arī aizpildās, jo ar ar style5 prasās sēdināt vēl.
Tagad tik sāku domāt par splitteriem.
pašam ļoti patīk! piekrītu, ka stiliņi ir inčīgāki, bet nu domāju, ka arī šie diski ar tādu riepu setupu izskatītos labāk.
pašreizējā konfigurācija ir ikdienas lietošanai draudzīgāka, jo riepas ir augstākas (205/45 vs stiliņu 215/35) un šos diskus mazgāt ir kudi vieglāk. tagad foršāk arka arī aizpildās, jo ar ar style5 prasās sēdināt vēl.
Tagad tik sāku domāt par splitteriem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ir OK Tik aizmugurē prasītos kādu flancīti lai ir tuvāk arkaich. rakstīja:tā diena ir klāt.
Liels PALDIES jūzerim ER. par pulēšanu!
Pilnīigs kosmos, ir mega pārāk daudz to stiliņu uz ielām ir, šeit vismaz kaut kas atšķirīgs, bet tai pat laikā skaists :hip:
par reliņiem esi domājis?
par reliņiem esi domājis?
Reliņus nevajag! Ir ar viņiem skaisti, bet kad reliņi nav, tad auto ir more indivudāls, nekā standartā visi ar reliņiem.
Un jā, throwingi ir zaibis, zinu kādus diskus tagad vajag!
Un jā, throwingi ir zaibis, zinu kādus diskus tagad vajag!
Kā jau es teicu -
marux rakstīja:Zvaigznes kūtiņai labāk piestāvētu par stiliņiem
labi sedeju un petiju velreiz stiliņus neizdodas izslegt bet pamaniju ko nelagu vajaga reliņus un bagažnieku uz jumta un tad ar šitiem diskiem buss PIMP
Daily vagonam ideāli, pārāk neizlec. Man patīk!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nez vai te ir īstā vieta, bet vakar sanāca interesants precedents.
Vārdusakot, vienmēr esmu teicis, ka uz ceļa ir trīs bīstamas kategorijas:
1. Vojādžeru vadītāji
2. Taksisti
3. Baltu busu šoferi.
Iepriekšejā dienā nomazgājis mašīnu braucu pie draudzenes. Logs vaļā, muzončiks skan, viss forši. Priekša ceļa remonts, asfalts norakts, viss smiltīs, pampaki, akmeņi, aku vāki torčī utt. Sabremzējos un lēnā garā ar pirmo robu ripinos. No muguras baigā šusē pielido balts buss un brauc ar purnu man pie paša bampera. Nobraucu tuvu ceļa labajai malai, šis sāk kko nervozi dročīties pa aizmuguri. Pēkšņi vienā brīdī šis baigi ber čībā un močī man garām. Paskatījos pa kreisi un skats kā kobrā - buss pilnā ručkā mauc cauri peļķei, pats palecās un atsitās un HUJAKŠ man pilns auto ar dubļiem. Viss, seja, drēbes, salons. Kkā automātiski pavicināju vispārzināmu žestu, un rādu lai met malā. Tas deva ručkā un muka prom. Protams, pēc brītiņa noķēru un nometu šo mierā. Šis sākumā sāka kko pļūtīt nafig mašīnu sēdināt ja nevar pabraukt utt, viss aizgāja diezgan asos toņos līdz tas muļķis pamanīja kā izskatās mans auto un es pats. Tad protams sekoja lielā atvainošanās utt. Vārds pa vārdam un braucu mājās.
Auto izskatījās tā: Sevi nenobildēju, bet izskatījos +/- tapat
Galvenais varonis, SIA "BG" VW Crafter ar numuru JE-491, kkāds pusmūža vecis.
Tā kā uzmanieties no baltiem busiem.
1. Vojādžeru vadītāji
2. Taksisti
3. Baltu busu šoferi.
Iepriekšejā dienā nomazgājis mašīnu braucu pie draudzenes. Logs vaļā, muzončiks skan, viss forši. Priekša ceļa remonts, asfalts norakts, viss smiltīs, pampaki, akmeņi, aku vāki torčī utt. Sabremzējos un lēnā garā ar pirmo robu ripinos. No muguras baigā šusē pielido balts buss un brauc ar purnu man pie paša bampera. Nobraucu tuvu ceļa labajai malai, šis sāk kko nervozi dročīties pa aizmuguri. Pēkšņi vienā brīdī šis baigi ber čībā un močī man garām. Paskatījos pa kreisi un skats kā kobrā - buss pilnā ručkā mauc cauri peļķei, pats palecās un atsitās un HUJAKŠ man pilns auto ar dubļiem. Viss, seja, drēbes, salons. Kkā automātiski pavicināju vispārzināmu žestu, un rādu lai met malā. Tas deva ručkā un muka prom. Protams, pēc brītiņa noķēru un nometu šo mierā. Šis sākumā sāka kko pļūtīt nafig mašīnu sēdināt ja nevar pabraukt utt, viss aizgāja diezgan asos toņos līdz tas muļķis pamanīja kā izskatās mans auto un es pats. Tad protams sekoja lielā atvainošanās utt. Vārds pa vārdam un braucu mājās.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
afiģetj protams, smieklīgi jau tas nav, bet lika pasmaidīt
kādreiz par šādu joku varēji bargi patukšināt maciņu...ch. rakstīja:Nez vai te ir īstā vieta, bet vakar sanāca interesants precedents.
1. Vojādžeru vadītāji
2. Taksisti
3. Baltu busu šoferi.
atceros kad sencis kad uz trolejbusa braukājā, vien tantiņ nedaudz apšļakstija, tā uzrakstija sūdzību un vēl uz policiju aizgāja. protams pēc pāris dienām, draugi poliči bija klāt, piestādija reiķinu, morālo un par ķīmiskajām, sanāca paprāva sumiņa jo viņai vēl mugurā bij kažociņs ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Labi ka vel kādu svīku neatstāja, 2 dienas atpakaļ manam ikdienas vāģīm kas nav tik skaists kā tavs, bet tomēr normālu svīku atstāja tieši pirms gada pārkāsotajā daļā, un vel nezzinu kurš bet ir baltās krāsas pēdas..
e36
Tomēr neesmu vienīgais Man pat ir bijis tā, ka aizmugurējais stikls no iekšpuses netīrs dēļ šāda izgājiena
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16