Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 30
- chevron_right

Man filtronam nebija nekadu problemu ar zhurku, zafirai tieshi knechts sadalijasNixon rakstīja:Man vismaz nav laba pieredze ar Filtron filtriem... Nebija pat 1000km nogājis, ka bija sadalījies eļļas filtra korpusā.![]()
Ar Mahle un Mann tādu problēmu neesmu novērojis.

ka paveiksies

Es uzskatu ka labākie ir Mann filtri. Saviem auto iespēju robežās izmantoju tikai šādus!
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sodien beidzot tikts liidz TA bargajiem viiriem un ieguuta slimibas lapa!
to,ka izieshu ar pirmo nemaz necereeju un nemaz nebija taads plaans,jo pats gribeju zinaat,kas buus jataisa,jo tagad primarais ir Tehniskais stavoklis!
Pirms taa visa,vel tika nomainitas loti daudz lietas,pat nevaru tgd atcereties,un vel tikpat daudz visadi siikumi ir jasaliek un janomaina!
Tad nu sodien pirms TA bija taa,ka servisaa dega visi ugunji un viss bija Ok,bet aizbraucot uz TA,visi ugunji pazuda un vairs tikai Gabariiti un Taalie lukturi dega un kkas arii aizmuguree...
Pectam visu peetot un secinot,ir tas,ka ir jaaiet paari visiem drosinatajiem un lampu stekeriem un lampam,kkas ar elektribu kr4 gljuko!
Bet taa tehniski viss tiesham ir ok,par ko pats esmu apmierinats!
Kaut kadi telefonsnapi atkal..
Kvalitativas bildes buus,tikai tad,kad sedans viss buus salikts kopaa un dabuuta iistaa Skate.. TA lapu iemetishu velak..

Pirms taa visa,vel tika nomainitas loti daudz lietas,pat nevaru tgd atcereties,un vel tikpat daudz visadi siikumi ir jasaliek un janomaina!
Tad nu sodien pirms TA bija taa,ka servisaa dega visi ugunji un viss bija Ok,bet aizbraucot uz TA,visi ugunji pazuda un vairs tikai Gabariiti un Taalie lukturi dega un kkas arii aizmuguree...

Bet taa tehniski viss tiesham ir ok,par ko pats esmu apmierinats!
Kaut kadi telefonsnapi atkal..

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36

Gaidam labakas bildes. diski paliks tie paši?

Jaa,diski paliks tie pashi plus vel doma ir pa flanciem!gan4a rakstīja:![]()
Gaidam labakas bildes. diski paliks tie paši?

Instagram - Sandis_e36

Sedans glīts, krāsa
Par ko šo liek?
616 2 Traucēta diferenciāļa darbība.

Par ko šo liek?

To ielika pa reduktoru,jo nevareja nomeerit bremzes,jo reduktors izradaas ir sacepies!kaashux rakstīja:Sedans glīts, krāsa![]()
Par ko šo liek?

Instagram - Sandis_e36

Liels Paldies Lietotajam Sancix pa divu dienu pacietiibu dabuut manu Sedanu pie dziviibas!
aaa,un lieta tada ar reduktoru,ka vins man ir sablokeejies un tgd man ir tjipa Blokjis,kraameet tgd ir vnk uz urraaa..

aaa,un lieta tada ar reduktoru,ka vins man ir sablokeejies un tgd man ir tjipa Blokjis,kraameet tgd ir vnk uz urraaa..

Instagram - Sandis_e36

Pliki vadu gali miglām, gabarītiem, nekontakts zem drošinātāju kastes, apsvilušas drošinātāju ligzdas (atsevišķiem drošekļiem), tagad viss noizolēts, ja parādīsies vēl problēmas, jāņem ārā paklājs un jāskatās vai metinot sliekšņus nav sakausēti vadi :)

Redzēts uz īsu brīdi Valmierā, ej tu nost ku labi izskatās, forumā ievietotās bildes ne uz pusi neatspoguļo to cik glauns! 

e36

Man arī ex320i sedanam parastais reduktors kļuva par bloķi apmēram uz piecām minūtēm.Sidnas rakstīja: aaa,un lieta tada ar reduktoru,ka vins man ir sablokeejies un tgd man ir tjipa Blokjis,kraameet tgd ir vnk uz urraaa..![]()

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Paldies 540i,taisniiba jau tev ir,ka bildees vins tiesham neizskatas tik labi kaa dziivee..540i rakstīja:Redzēts uz īsu brīdi Valmierā, ej tu nost ku labi izskatās, forumā ievietotās bildes ne uz pusi neatspoguļo to cik glauns!

Shrelle jau laba,tik pa sausu nevar baigi trakot,ka vins kkur neizbeidzas!ch. rakstīja:Man arī ex320i sedanam parastais reduktors kļuva par bloķi apmēram uz piecām minūtēm.Sidnas rakstīja: aaa,un lieta tada ar reduktoru,ka vins man ir sablokeejies un tgd man ir tjipa Blokjis,kraameet tgd ir vnk uz urraaa..![]()
Izslīpēju vienu līkumu, uzgriezu sauli un krustojumā pie zaļā pašaujot vaļā viss sabira.

Instagram - Sandis_e36
Vajag vnk.normalas bildes uztaisit :)
Sent from my HTC One V using Tapatalk

Sveiciens vārda dienā :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ar tiem uguņiem ir posts. Man pagājušo nedēļ, kas gāju TA tas pats bija 

Buus normalas bildes,kkad driiz!matissc rakstīja:Vajag vnk.normalas bildes uztaisit :)

Paldies,un tev taapat..Sancix rakstīja:Sveiciens vārda dienā :)

Instagram - Sandis_e36

Sodien izdomaju,ka beidzot ir jauztaisa salona General tiriishana!Un jauztaisa kada kvalitativa bilde ar salonu!
Taa kaa sodien iziriju salonu,laikam nevienam no maniem Ex e36 taa nebiju iztiriijis salonu,reali tas beigas man aiznjeema 4h
viss salons tika izjauks,un visi plastmasi un parejie siikumi tika izmazgaati un atkal viss ir melns!
Velak bus arii bildes ar Eksterjeru!!!

Taa kaa sodien iziriju salonu,laikam nevienam no maniem Ex e36 taa nebiju iztiriijis salonu,reali tas beigas man aiznjeema 4h

Velak bus arii bildes ar Eksterjeru!!!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …