KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
Malacis, Kaspar! Keep up the good thing!
Iegādāts kompaktam arī nākamis upgreids. Paldies userim Limbo un milzigs paldies Pavljukam par izpalīdzēsanu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ņem par labu un Tev arī paldies par palīdzību!
P.S. Man būs smukāka (zaļāka) bilde.
P.S. Man būs smukāka (zaļāka) bilde.
Blin ari gribu , un vel xenonu kur dabuji un pa cik
Tie palīks arī uz vasaru?
Cik sapratu, tad šie diski tikai pavasarī tiks likti virsū un braukti visu vasaru.
Ja, sitie paliks uz vasaru:)gan4a rakstīja:Tie palīks arī uz vasaru?
xenonu caur Pavljuku dabuju:)Oleegich rakstīja:Blin ari gribu , un vel xenonu kur dabuji un pa cik
Iegādāti vēl divi upgreidi. Paldies userim Aarchijs un Skubyfresh
Drīz bus ari coilas un M bampers ar sliekšņiem, jauna tipa sturi.
Varbūt kā pedējo lietu kompactam ieliksu kko līdzīgu šīm taburetem.
Tā kā rupnīcas komplektācijā man ir paredzets degt tikai kreisajam aizmugurejam Migliniekam, tad nu šodien arī pieslēgts otrs aizmugurejais Miglinieks. Auto ievaskots, laiciigi durvim, bagazniekam apaksas nosmeretas ar vaska mastiku lai ruslans nesadoma iemesties.
sadabuju vadu ar stekeri galā tad smuki izvilku vadu kopa ar oem provodku, un nevareju saprast kpc nedeg, tad pastijos ieksha stekeri un izradas ka tur nav otraa puse ar tas kontakta pipsis, tad nu nacas lodet klat vadu pie pashas lampas shemas otra puse pievienojos klat pie plus vada kka ta viss strada
sadabuju vadu ar stekeri galā tad smuki izvilku vadu kopa ar oem provodku, un nevareju saprast kpc nedeg, tad pastijos ieksha stekeri un izradas ka tur nav otraa puse ar tas kontakta pipsis, tad nu nacas lodet klat vadu pie pashas lampas shemas otra puse pievienojos klat pie plus vada kka ta viss strada
Apsveicu ar Compact iegādi! Motors ar labs Otrās paaudzes (is,Ti) m44 1.9L ar 143zs.
Ar tādu motoru un virsbūvi pats izsknābāju sedanu ar 2.0 vanosu!
Ar tādu motoru un virsbūvi pats izsknābāju sedanu ar 2.0 vanosu!
tad jau sanāk, ka iespējams var derēt! Bet skaidru nē un jā! Mistikayanks rakstīja:kaut kā ar tiem kompaktu paneļiem problēmas ir tikai tiem kam pašiem nav kompakta.
Forša kabatiņa foķikam!
Es uzskatu, ka ja liec tādas taburetes, tad arī auto pielietojumam ir jābūt tādam, lai Tevi tiešām nevarētu noturēt stock taburetēs. Bet viedoklis subjektīvais.
Kads var pateikt, ko tad isti dod tas melnais p"ezis uz parsega! Vai kam domats?KV_ rakstīja:Iegādāti vēl divi upgreidi. Paldies userim Aarchijs un Skubyfresh
Ķipa lai haubes krāsu nenosit ar akmentiņiem, bet funkcijai jau tur, man šķiet, ļoti maza lietderība, vairāk kā stila elements.
he he nuuuu šamējais prezis (uz haubes) gan stilīgi izskatās un ja laid pa grunti tad arī aizsargā. tā teikt prezis 2in1markskise rakstīja:Kads var pateikt, ko tad isti dod tas melnais p"ezis uz parsega! Vai kam domats?
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13